Борисов със свалени конци, пуска вицове за Манолова

Експремиерът пак реши да ползва за трибуна Facebook
Обновена: 29 ное 2013 16:57 | 29 ное 2013 16:54,
196
Борисов със свалени конци, пуска вицове за Манолова
Борисов си докара контузиите на терена с неговия Витоша "Бистрица": Снимка: Булфото

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се похвали във Facebook, че днес са му свалили конците от оперираното му ляво коляно.

Още по темата
Миналата седмица във вторник, 19 ноември, експремиерът претърпя спешна операция заради скъсан менискус.

Хирургическата намеса бе извършена от доц. Антони Георгиев, същия лекар, който оперира Борисов през юни 2009 година – отново заради скъсан менискус, и отново на лявото коляно.

"Днес бях в болницата, за да ми свалят конците", написа този следобед в социалната мрежа лидерът на ГЕРБ.

Явно в добро настроение, той решава да сподели на вярната си аудитория във Facebook и виц, разказан му в болницата покрай разговорите с лекарите за студеното време навън:"Aко Мая Манолова водеше времето: "Няма зима, това са само няколко платени хора с кожуси. В малките градове е лято".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
5
 
44
 
! Отговори
Злопаметна преди 10 години
До Анонимен 109Знаеш ли, друже, аз дълго време нищих този феномен "Бойко" - харесваха го дори изтънчени интелигенти, допадаше им визията на човек с твърда ръка. Въпроса е че да си силен по дух не е като да си силен с имиджа си. Имидж-мекърите ти правят имиджа и ти казват кое, как и кога да казваш. А сила по дух идва отвътре. Ние такъв лидер и политик нямаме. Имаме едно момче което се върна към спортното си общуване:"Днес ми свалиха конците". Точка. За кво друго да говори?
106
5
 
41
 
! Отговори
биби златева преди 10 години
Обява:Търси се предан гербераст да ми прекопае картофите, да ми нареже сланината и да ми бъде *** матрял. Плащам в натура. Моля звънете след като валката си легне.
105
8
 
52
 
! Отговори
Бай Вълчо от Хисаря преди 10 години
Каквото и да говорим за Манолова, тя има диплома от СУ-право.Някой да е виждал дипломата на Мутрата.По БТВ показаха визитката му: д-р,инж,бивш мин. председатал и кмет на София,бивш пожарникар от столична служба ппо,спортист от клуб ......./по карате/ и т.н.Аз бих добавил и : настояща куха лейка.
104
4
 
51
 
! Отговори
мая преди 10 години
КОЙ ОТКРАДНА 2 000 000 000 ЛЕВА ОТ ЗДРАВНАТА КАСА , КОЙ,КОЙ,КОЙ,КОЙ
103
4
 
40
 
! Отговори
110 мухльо преди 10 години
Ти себе си за всички ли взимаш?! Твоето състояние си има психиатричен термин. Шизофрения.
102
26
 
38
 
! Отговори
добра новина преди 10 години
Слава богу,оздравял е! Да е жив и здрав! И отново да ни стане премиер. Всички на него разчитаме.
101
6
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Може за ММ да са казали два три вица, но нямаше комик, който да не бъзикаше мутростака. Няма интелигентен човек, който да не се е погнусявал от появата на това *** по медиите с тъпашките си лафове за долнопробни *** и пръчове.
100
6
 
34
 
! Отговори
stanick преди 10 години
Kakwoto i da se kaje protiv KOMYNIST e VYARNO V MOMENTA RIZOVA E v stihiyata si i RAZBIVA DOLEN siderov
99
6
 
44
 
! Отговори
Злопаметна преди 10 години
А сега сериозно.Знаете ли какво му е лошото на Бат бойко? Не разсъждава като политик. В момента, в който се оттеглиха командата му кукловоди той си остана едно обикновено момче, което иска да тренира джудо, футбол, да се забавлява и....до там. Защото ако имаше мозък на политик, никога нямаше да допусне да пише подобни глупости в ФБ, защото щеше да е винаги на щрек, осъзнавайки че блога му се разглежда под лупа. Ще потърся друга дясна партия за която да гласувам.
98
6
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Навярно никой не знае, но прозвището тиква му е дадено по времето когато не е бил уж мутра. Представете си *** мутра да каже на друга тиква. То това си е направо нищожество. Като ви е кеф да му лижете фасадата, то на нас не ни е. Ние помним как хората се палеха по време на печената тиква. Та уважаеми *** от герб, хванете се затичайте към стената и не се спирайте. На бойка ако не и казват вдишвай, издишвай и ще пукне от задушаване.
97
2
 
38
 
! Отговори
до америкън бой преди 10 години
Забрави да кажеш: бий ме, трескай ме, млати ме, ай лов ю деди, конграчулийшънс деди биби
96
5
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ББ и ЦЦ отишли на сафари в Африка. Преди да се приберат, ЦЦ получил информация, че се готви атентат срещу тях по пътя на връщане, затова двамата с ББ останали в Африка. Заместили ББ с един корав *** и тъй като не намерили двойник на ЦЦ, обръснали една *** и я качили на самолета. На летището в София Цецка Цачева посрещнала самолета. Като видяла от самолета да слизат *** и ***, тя се обърнала към ***:- Г-н Борисов, колко сте почернял, ако не беше Цветанов нямаше да ви позная!
95
5
 
45
 
! Отговори
г-н Тау преди 10 години
До Анонимен тиквата не е зарзават,дори не е и плод...тиквата си е тиква и нищо друго:)))
94
3
 
37
 
! Отговори
до злопаметна преди 10 години
Ако казваше за всяка клизма, то на вестниците стряниците щяха да са претъпкани.
93
1
 
37
 
! Отговори
Дон Кольо преди 10 години
Пускайте си "Лице в лице". Сидер Ага говори!!! Машалла!
92
19
 
44
 
! Отговори
american boy преди 10 години
Само напред бате Бойко, горе главата и Бог с тебе! Народа те обича и чака с нетърпение да се върнеш там, където принадлежиш - Премиер, законно избран!!!
91
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не разбрах какво точно са му шили на зарзавата. Да не би да са му стягали халчището, че то вече при ходене се чуваше джвяк джвяк. Чак си изключвах телевизоро. То длатева не можеше да бъде усетена.
90
8
 
44
 
! Отговори
г-н Тау преди 10 години
колкото е футболист толкова е и политик...........аматьор,позьор и ***......бил скъсал сухожилие .....bullsheet
89
7
 
43
 
! Отговори
Злопаметна преди 10 години
До Анонимен 94Ми смешно ми е, днес бях в хирургията, нагледах се на мъка и истински травми, и не хукна да врещя като попарена котка по ФБ че днес ми свалиха конците. Бре голям мъж, дърт, и уведомява за подобна глупост. Ами ако му направят клизма?
88
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само *** са толкоз прости че да злобеят като им обиждат идола.Такова нещо като гербер няма.Има само в общинските съветиПък вие се оставяйте да ви разделят на леви и десни докато си крадят на воля.То бива къса памет бива.След поредното управление на тройната коалиця и Бареков ще ви се види слънце и ще си го изберете.