"Класната" Цачева замества Борисов в НС, здравето му куца

„Атака“ ще бъде заменена от друг проект, прогнозира лидерът на ГЕРБ
Обновена: 12 дек 2013 18:35 | 12 дек 2013 16:16,
86
"Класната" Цачева замества Борисов в НС, здравето му куца
Бойко Борисов. Снимка, архив: Булфото

Цецка Цачева става зам.-председател на парламентарната група на ГЕРБ. Това обяви лидерът на партията Бойко Борисов, който дойде с патерици в парламента след края на пленарния ден за заседание на групата си.

Помолих групата на ГЕРБ да избере Цецка Цачева за зам.-председател на групата, да ме замества, за да може ежедневните теми да вървят, заяви Борисов след срещата с депутати си.  Тя ще бъде човекът, който ще движи ежедневните въпроси от мое име, допълни той

Борисов ще остане лидер на ПГ на ГЕРБ, "докато реши“. Той обаче не отхвърли варианта да излезе от НС.
Всичко ще зависи от здравословното ми състояние. За съжаление, не е добро, каза Борисов.

Той беше категоричен, че не е снел доверието си от другия зам.-председател на ПГ на ГЕРБ – Цветан Цветанов.

"Цветанов пътува в чужбина, ходи в следствието, в прокуратурата, предстоят му съдебни дела и ежедневието му не е в парламента. Ние имаме всеки ден работа по дневния ред и искам да има човек парламентарист и в същото време да има вид на класна ръководителка и да може да въвежда ред.", заяви Борисов на въпрос на Dnes.bg снема ли доверието си от Цветанов.

Борисов е помолил депутатите - който не е съгласен с политиката на партията, да си тръгне. Нито един от народните представители на опозицията обаче не е предприел действия заради призива на Борисов. Той отново беше категоричен, че оттук нататък счита, че само финансов ангажимент може да накара някого на напусне ПГ на ГЕРБ.

Борисов заподозря и подготвяне на нов проект с отцепниците от ГЕРБ.

Още по темата
Причина за твърденията на лидера на партията станаха публикациите със снимки на Волен Сидеров от курорти.

С тези двама депутати и масираната атака по Волен Сидеров, считам, че някой на много високо ниво, най-вероятно в ДПС, го е хвърлил на кучетата и че „Атака“ ще бъде заменена от друг проект, заяви той.

Борисов отново обвини съпругата на лидера на БСП Сергей Станишев - Моника Йосифова, за масирана атака срещу ГЕРБ. Този път заподозря, че кризата с боклука в столицата е инспирирана от Йосифова.

„Аз на Моника Станишева съм й сърбал попарата и включително 2 млн. българи в София са били подложени на умишлена криза с боклука и после депото в Суходол работи 6 години след това – значи е имало капацитет и тогава, но ни е било спретнато това.“, каза Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
15
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Болен бил. Бойко бягай, бягай по скоро, че ще станеш още по смешен!
11
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТОЗИ Е *** МУТРА ЗАЩОТО *** МУ СПРЕТНАХА ГОЛЯМ НОМЕР.ТОЙ НЕ Е НАЯСНО ЧЕ ДС ЩЕ ГО УНИЩОЖИ ЗАЕДНО С ЦВЕТАНОВ.ВСИЧКО В БЪЛГАРИЯ СЕ РЪКОВОДИ ОТ ДС ИЛИ ПО ТОЧНО АХМЕД ДОГАН.НАРОДА НИ Е БОЛЕН ОТ ЕДНА МНОГО СТРАШНА И НЕИЗЛЕЧИМА БОЛЕСТ НАРЕЧЕНА АПАТИЯ ЗАТОВА СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВНИЦИТЕ .
10
20
 
47
 
! Отговори
Бокоо боко преди 10 години
Абе тоя 50 годишен ненормалник не бил добре със здравето и ходи да рита мачове в същото време.. що за малоумщина е това.. тоя няма 1 работен ден в живота си от 9 до 5 както всички нормални хора.. Дъщеря му и тя разбираш ли боледувала и се разболяла и то от какво забележете - високо кръвно.. ахахаха ония ден ни правиха изследвания в работата и 70% от служителите сме с високо кръвно без никой да ни съчуства.. моля ви стига сте ни занимавали с тоя ***.. кресльо с претенции на настъпана ученичка
9
7
 
22
 
! Отговори
Подрисов преди 10 години
Че няма само Мая Манолова да идва с патерици, я и аз.
8
10
 
28
 
! Отговори
пенсия преди 10 години
Как няма да го замества , тя е полумъж и полужена. Ало партиината секретарка на бригадата фрезисти , завършила с клизма право чрез "РЪБФК". Слава на БКП. На Бойко това му беше грешката , че се обгради с бивши членове на БКП.
7
14
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Откакто разбра че няма връщане във властта много болен стана другаря комунист. Ми кво да правим, другарю Борисов, вече полека -лека ви предстои съдбата като на НДСВ, властта ще е все повече мит.
6
4
 
17
 
! Отговори
Долен, ляв... преди 10 години
...***!
5
14
 
42
 
! Отговори
Цецка Цачева преди 10 години
-Айде сега всички като един искам да пеете !Триииии, четери....цъфнал герб,цъфнал герб,цъфнал герб...., мъжете да повтарят само -герб,герб,гербЯсно ли е , да не повтарям втори път !!!
4
13
 
23
 
! Отговори
Без коментар преди 10 години
до 1Бокич , може да е еФтин , но Сидероглу не е .Днес излязоха нови снимки на фикуса от Париж в един от най скъпите хотели .На запитване до хотела , потвърждават , че мисю Сидеров е отсядал при тях , като за 6 нощувки е платил 15 000 евро.Добре си го гледат ДПС и БСП , както им каза , че трябва да се грижат за него като стайно цвете.5 хиляди лева за нощувка .Машала Сидероглу
3
17
 
40
 
! Отговори
хах преди 10 години
Куция кон ще напусне парламента !!От голям ,, мъжкар ,, ще излезе голям ла. нар !Ай сега всички герпедерасти под ръководството на класната бегом марш към бунището !!
2
14
 
32
 
! Отговори
zeus преди 10 години
Не трябваше да минава през Турция, в Израел си беше без патерици. Един виц по повода:Отива Борисов при Ердоган, полегнали хапват и пийват, а мацките от харема им танцуват. По едно време Ердоган вика една от кадъните и и казва:-Айше, госта нещо се е стегнал, я ходи да го поотпуснеш малко...Така два-три пъти, по едно време Борисов вече ни яде, ни пие. Едроган повикал един от охранатаСюлеймане, госта ни нещо се е отпуснал, я ходи да го понатегнеш леко
1
21
 
48
 
! Отговори
гейБЕР преди 10 години
БОКО- МУТРАТА пак му е виновен друг.Това е най големият артист.... проходи от раз, прави се на болен. Най добре ще да идва д-р Сретан ЙОСИЧ.