ГЕРБ иска да сваля Сидеров като шеф на комисия "Антикорупция"

Със снимките от Куба рушал авторитета на парламента
Обновена: 13 дек 2013 14:04 | 13 дек 2013 11:00,
136
ГЕРБ иска да сваля Сидеров като шеф на комисия "Антикорупция"
Волен Сидеров Снимка: архив, БТА

ГЕРБ иска освобождаването на лидера на "Атака" Волен Сидеров като председател на комисията за борба с корупция и конфликт на интереси в парламента. Причината са снимките на националиста от Куба.

За нас е недопустимо да се руши авторитетът на НС от подобни изявления на бивши народни представители от "Атака" и публикации за това как се харчат парите на българските данъкоплатци, заяви депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

Ще инициираме искане за освобождаване на Волен Сидеров като председател на комисията, заяви Снежина Маджарова от ГЕРБ, която е част от комисията.

Още по темата
Атанасова не е член на подопечната на Сидеров комисия, но за сметка на това срещу нея има сигнал във въпросното звено. Той е за обществени поръчки, спечелени от мъжа на Атанасова.

Маджарова обясни, че Сидеров може да бъде освободен, ако повече от половината членове на комисията подпишат искането. Тя обясни, че ГЕРБ се надява на подкрепа.

Атанасова отхвърли възможността Сидеров да е пътувал с лични средства. Тя не отговори на въпрос на Dnes.bg има ли данни, че средствата на Сидеров не могат да бъдат доказани.

Средства се доказват с данъчна декларация, заяви тя. По нейни думи партията няма да инциира изслушване на Сидеров, защото той едва ли ще намери време от екзотични пътувания.

Аз се съмнявам, че господин Сидеров ще намери време да се яви, каза тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
2
 
1
 
! Отговори
Mangi4a преди 10 години
Трябва веднага да изхвърлим всички от парламента и да поставим там нови хора, но откъде да ги вземем?
125
1
 
2
 
! Отговори
Иван-Драган преди 10 години
Това е двуличието на Бойко който окраде бедната ни държава и си присвои МИЛИАРДИ В СОБСТВЕНИЯ СИ ДЖОБ а сега като добър слуга на ционистите който получава инструкциите си от Вашингтон и Тел Авив - скоро се срещна с американския посланник а и ходи в Изрел а преди да подаде оставка ходи посред нощ в американското посолство да пита за инструкции. Напада Сидеров и Атака по заповеди от чужбина заради ционистки интереси а и заради свои - за да не го разследват за измамите му.
124
3
 
0
 
! Отговори
БГ преди 10 години
Мазен долен *** на хидроинженера!Доброволем ***!!! Юруш, какво стана с борбата ви с доганизацията на България?
123
4
 
4
 
! Отговори
tnt преди 10 години
Борисов е "навъртял" повече от година и половина в летене с правителствения авиоотряд и военни хеликоптери.Основно е летят да реже лентички,да прави предизборна агитация ,на мачлета и до ловни стопанства с "нежни" компании!Заради последните летците и останалите свидетели ги хвана "заразна" амнезия. За тия пътувания са харчени държавни пари,т.е.-наши.Но и медийте ги хвана амнезията! Отделно депутати и министри от ГЕРБ отлетяха до разни екзотични дестинаций,за което не беше дадено обяснение
122
2
 
6
 
! Отговори
Атакист от Германия преди 10 години
До */*Освен това на фактурата от хотела показана за няколко секунди пред камерата липсва подпис и си личи отдалеко че дело на фотошоп!
121
1
 
3
 
! Отговори
321 преди 10 години
До Анонимен Аз откакто е влязло в сила ЗОсиг.и безработна съм била ,намирала съм начин да отделя пари за да си внеса осигуровките.Как *** и пиянките намират пари да ги внесат на куп.Знаеш ли че по-добре живеят от мен и теб.Моите пари са само за мен.Нека да работят и да си внесат задълженията.Права е Атанасова.
120
5
 
15
 
! Отговори
*/* преди 10 години
По-*** завера от компромата с "разговора" с хотела в Париж не бях чувал.Първо, никой читав хотел не би споменал и дума за гостите които са отсядали или са там.Второ, мацката докато чуе Сидероф и си спомни че 2009 е бил с една дама и са му предложили апартамент.No coment.Истината е ,че здраво засегна интересите на олигарсите със зелената енергия(разбирай Бойко и Цветалина).И като се добави че е трън в очите на Еврейския (пардон европейският)съюз, пъзела започва да се нарежда.
119
7
 
12
 
! Отговори
ВЪЗМУТЕНА преди 10 години
ГЕРБ ОГРАБИХА СТРАНАТА НИ ДО ШУШКА , НАПРАВИХА ХИЛЯДИ ПОРАЗИИ /ВОТОВОЛТАИЦИ/,ГЛАД И МИЗЕРИЯ ЗА НАРОДА А СЕГА С КАКВИ ОЧИ ИСКАТ ОСТАВКАТА НА ВОЛЕН - НЕ ГИ ЛИ Е СРАМ ТЕЗИ ГАДОВЕ - ТЕ ПРЕКАЛЯВАТ - ТАЗИ ПАРТИЯ ГЕРБ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗПАДНЕ И ДА НЕ И СЕ ДАВА НИКЪДЕ ДА УЧАСТВА ПОВЕЧЕ - АТАКА !!!
118
1
 
5
 
! Отговори
Toj преди 10 години
Standard&Poor's (S&P) ревизира перспективата от стабилна на отрицателна, съобщиха от Министерството на финансите, цитирани от Money.bg.
117
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"ГЕРБ иска да сваля Сидеров" - герб ли иска или шефовете им зад океана?
116
10
 
6
 
! Отговори
Петър преди 10 години
Това трябваше да стане много от удавна,Не само когато се криеше под масите при студентските митинги и се правеше на политически герой,
115
10
 
5
 
! Отговори
ДО 115 преди 10 години
До АнонименЕ И ОПРАВДАВАШ ЛИ ЦИНИЧНОТО ПОВЕДЕНИЕ НА СИДЕРОВ,ЩОТО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ТОВА,КОЕТО ПИШЕШ,АКО ИНФОРМАЦИЯТА Е ВЯРНА И ХИЛЯДИТЕ,КОИТО ХАРЧИ ВОЛЕН ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ ЗА МЕН Е ПОДИГРАВКА НАЙ-МАЛКО С ОНЕЗИ ЗАБЛУДЕНИ ХОРИЦА,КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА СИДЕРОВ И ЗАРАДИ,КОИТО ВСИЧКИ СЕГА СМЕ НА ТОЯ ХАЛ!
114
9
 
6
 
! Отговори
ПОЗОР преди 10 години
НЕ САМО ГЕРБ,А ЦЯЛОТО ОБЩЕСТВО ТРЯБВА ДА МУ ПОИСКА ОТГОВОРНОСТ И ОСТАВКАТА! ТАКАВА НАГЛОСТ,АРОГАНТНОСТ,АГРЕСИВНОСТ И ПРЕДАТЕЛСТВО НИ ДЕМОНСТРИРАТ ОТ АТАКА,А И ОТ ЦЯЛАТА ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ,ЧЕ ПОЗОРЪТ Е ПЪЛЕН! ЩЕ МИ ИЗТИПОСВА РЕКЛАМАТА НА ПАРТИЙНАТА СИ МАНИПУЛАТИВНА ТВ.,ЩЕ СЕ ПРАВИ НА МНОГО МОРАЛЕН И ЩЕ ВДИГА СКАНДАЛИ Е ВИДЯХМЕ СЕИРА НА "СЕЛЯНИНА" КОГАТО МУ ДАДЪТ ВЛАСТ!
113
12
 
6
 
! Отговори
Тони преди 10 години
Точно Сидеров руши авторитета на НС, а не инфалтилното поведение на герб.
112
2
 
3
 
! Отговори
Анти Дянков преди 10 години
До АнонименАми по-добре да се събират данъците нужни да функционира държавата през такива производства, където няма разходи за производството освен еднократната начална инвестиция, вместо да скубят частния бизнес където хората едва свързват двата края и се чудат за суровини ли да плащат на персонал ли да плащат или зверския данък да си платят. Слънцето и вятъра са безплатни а персонал и някакви усилия липсват тука. Така ще се облекчат другите!
111
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Според мен има по-важни проблеми от посещенията в други страни. Тая Атанасова искаше на горките бедни българи, здравно неосигурени, да не им се издават никакви документи, докато не си платят здравните осигуровки. Каква хуманност!
110
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По иниацитива на АТАКА фотоволтаиците и ветрогенераторите бяха обложени с 20% данък Отговорът не закъсня
109
3
 
12
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
Какво сме правили в Куба? Правихме същото което правеше Хрушчов там-търсихме провокация с хамериканците и протежетата им в Бг парламента за да ревнат като настъпани котаци!
108
6
 
10
 
! Отговори
anonimen преди 10 години
Много е лесно подобни фотоси да бъдат изфабрикувани от някой с достатъчни познания по фотошоп,на когото е платено да създава компромати.Замислете се кога се появяват тези компромати-точно когато Атака е най-силна и лидерът и Волен Сидеров има истинската възможност да действа като коректив на сегашните управляващи.Защо ли точно сега, а не преди 1-2 години се появяват тези снимки?Отговорът е много ***-защото много от враговете на България-вътрешни и ъвншни имат сметка от това да се петни името на националистите пред обществеността.
107
5
 
2
 
! Отговори
muzaka преди 10 години
За съжаление България не случи на политици и бандити.Половината са в затвора ,а другата в парламента.Да се назначи за шеф на комисията по корупция -Болен Сидеров, си е същото като Р.Овч. за шеф на комисията против енергийната мафия или Тиквата за шеф на комисията по култура в народното събрание, Доган за шеф на комисията по земеделие.Така,де щом Данчо ментата/медузата/ е шеф на бюджетната комисия ,дайте да предложим и Пеевски за шеф на правната комисия.