ГЕРБ иска да сваля Сидеров като шеф на комисия "Антикорупция"

Със снимките от Куба рушал авторитета на парламента
Обновена: 13 дек 2013 14:04 | 13 дек 2013 11:00,
136
ГЕРБ иска да сваля Сидеров като шеф на комисия "Антикорупция"
Волен Сидеров Снимка: архив, БТА

ГЕРБ иска освобождаването на лидера на "Атака" Волен Сидеров като председател на комисията за борба с корупция и конфликт на интереси в парламента. Причината са снимките на националиста от Куба.

За нас е недопустимо да се руши авторитетът на НС от подобни изявления на бивши народни представители от "Атака" и публикации за това как се харчат парите на българските данъкоплатци, заяви депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

Ще инициираме искане за освобождаване на Волен Сидеров като председател на комисията, заяви Снежина Маджарова от ГЕРБ, която е част от комисията.

Още по темата
Атанасова не е член на подопечната на Сидеров комисия, но за сметка на това срещу нея има сигнал във въпросното звено. Той е за обществени поръчки, спечелени от мъжа на Атанасова.

Маджарова обясни, че Сидеров може да бъде освободен, ако повече от половината членове на комисията подпишат искането. Тя обясни, че ГЕРБ се надява на подкрепа.

Атанасова отхвърли възможността Сидеров да е пътувал с лични средства. Тя не отговори на въпрос на Dnes.bg има ли данни, че средствата на Сидеров не могат да бъдат доказани.

Средства се доказват с данъчна декларация, заяви тя. По нейни думи партията няма да инциира изслушване на Сидеров, защото той едва ли ще намери време от екзотични пътувания.

Аз се съмнявам, че господин Сидеров ще намери време да се яви, каза тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
7
 
17
 
! Отговори
Dalaver4u преди 10 години
Какво нещо е Българинът ....царя окраде горите и замъците никой ни ума ни дума ....няма проблеми да прибира ....сега някакви снимки и то не се знае истински ли са или фотошопа е играл яко и всички станаха "родолюбци и борци за правда " защо бил на плаж Сидеров ....и Бойко беше на плаж с Велчев и Тодоров (доктора) на яхта ама няма проблем нека си ходи бат Бойко нали ?
85
15
 
13
 
! Отговори
Юнал преди 10 години
България е демократична държава и Волен може да пътува, където иска. Вие също можете, така че не виждам какъв ви е проблема, че човека е ходил в Куба.
84
7
 
14
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
ЕС се подгигра с нас.Вижте ни заплатите, демографията, здравето и въздуха, откраднаха ни икономиката, *** ни като негърки на плантация през 17в. в Южна Каролина.Вместо платения журналистически *** да отбележи, че Сидеров е в Китай, ви занимават с тъпата БКП-ска Тиква.За справка:.Посещение на Янукович в Китай, 04.12.13.Резултат: около 6 млрд едностранна инвестизия + около 8 млрд нисколихвен заем.БРИК.БРИК.От това ви е страх мишки нео-комунистически Брюкселски, новия икономически съюз
83
10
 
18
 
! Отговори
Въпросче? преди 10 години
Да питам подръжниците на Болен Лидеров: каква файда сте видели от него? Не говоря за гръмки думи и обещания!1. Пребори ли "антиконституционната" партия ДПС? НЕ, платиха му и се прегърна се с тях!2. Изгони ли някой от монополистите? НЕ, даже иска да докара и руските монополи тук!3. Вдигна ли ви заплатите на 1000 лв и пенсиите на 500? НЕ, ама неговата е толкова, за ден обаче!4. Изпълнява ли "плана Сидеров"? МОЖЕ БИ, ако плана му е да обиколи всички курорти по света с наши пари!ЧЕСТИТО !!!
82
8
 
4
 
! Отговори
ан преди 10 години
какво ли не правят парите.........и този се оказа тарикат от високо качество и така ни прецака всичките да му плащаме луксозния животи на кого да повярваме-то не бяха царе костовци че и бойко на когото вярвахме че ще потърси отговорност от крадцитебягайте млади хора-отърване нямамисля си само дали и левски ако беше дочакал освобождението щеше да забрави от къде е тръгнал и какво е искал
81
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поради задаването на логичен въпрос от читател на Днес.бг ,пускаме нова анкета. Сидеров не е ходил войник, защото е: 1. обратна откачалка-палче горе2. просто откачалка-палче долуГласувайте!
80
8
 
3
 
! Отговори
Божо преди 10 години
До Dnes.bg1Вие сте изпратили гномчето в парламента, а то Ви се присмива тайно и Ви презира искрено:((( Не вярвайте на това гнусно нещо !!! Аз съм националист, но това нещо е националист точно толкова, колкото и доган /имам предвид БЪЛГАРСКИ националисти/ !!!
79
3
 
8
 
! Отговори
EDIN преди 10 години
И странно защо журналистите мълчат като ученички пред Цвинокио и не го питат от къде има пари да плаща обучението на дъщеря си, което е над 20 00 евро на година ?
78
5
 
1
 
! Отговори
MOLI преди 10 години
До Dnes.bg.1КОЯ РАБОТА ОБАЧЕ.ЗА ПЕНСИИТЕ И ЗАПЛАТИТЕ ИЛИ ДА СИ ХВАНЕ ОЩЕ ЕДНА ***.
77
10
 
6
 
! Отговори
VOLEN PURATA преди 10 години
Няма толкова жалка партия от смешни квартални *** като Атака. На фейс-страницата им са постнали фотошоп снимка на Ефенди с напомпани мускули и до нея истинска снимка на Ефенди от плажа в Куба с шкембето и тялото на пенсиониран алкохолик и убеждават хората, че тази от Куба е МАНИПУЛИРАНА а другата с напомпаните мускулите е ИСТИНСКА . Вижте с какво се занимават тези народни представители! БУАХАХАХАХА хахаха АХАХАХАА жалки кръчмарски клоуни.
76
4
 
7
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Що се занимавате с това ....., оставете го, нали народа го избра, той му дава пари, да си ги харчи?!
75
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Пешкощом си хвалиш гаджето, прехвърли го да мини и през моя креват
74
2
 
7
 
! Отговори
EDIN преди 10 години
Eто кои пилета стоят зад атаката плосдените дни. Защо са ни продажни толкова журналистите ? Ако се поровят успешно ще намерят такива снимки на повечо депутати в парламента, Волен Сидеров не е единствен !
73
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гаджева е симпатична. Има толкова свестни момчета като се разходиш - инженерчета, докторчета, програмистчета, адвокатчета.Такава ли е природата на жените в България? И още повече на такива гласящи се за националистки? Да си лягат с грозни *** дъртаци?За парички? За власт? ;)))
72
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички плюете, ама ако имахте паричките на Сидеров, не в Куба, ами в Тайланд щяхте да вилнеете. Или не? хахаха
71
10
 
16
 
! Отговори
Dnes.bg.1 преди 10 години
ТОВА, ЧЕ ИСКАТ ДА ОТСТРАНЯТ СИДЕРОВ, означава, че добре си върши работата. Настъпил е някого по мазола. Неудобен е за някого. Но нали именно затова изпратихме Сидеров в парламента? Да рови и разкрива разни тъмни истории,а не да ги замазва и покрива. Щом са недоволни от него значи е уцелил право в десятката.Попречил е на някой криминален интерес, на няква далавера. Току така не се скача като ужилен. Чак става подозрително вече. Ако бяха доволни от него щяха да го хвалят..
70
5
 
4
 
! Отговори
Божо преди 10 години
*** си осигуриха парламентарен комфорт чрез бившите лапачи на Борисов и веднага се отрекоха от гнусното си гномче !!! *** се продават на Русия за сребърници, дпс се продават на Русия и Турция за сребърници, Борисовите се продават на който дойде, а гнусното гномче е продадено и изхвърлено ВЕЧЕ !!! ГНУС !!! Като БЪЛГАРИН ме е срам от тази ГНУС !!!!
69
3
 
2
 
! Отговори
Пешко преди 10 години
До Анонимен 71това ми е гаджето, хваля се
68
12
 
12
 
! Отговори
varg vikernes преди 10 години
Герб са долни мафиоти.Скоро ще влязат всичките в затвора.
67
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Пешкокато ти гледам снимката ,явно си сменил резбата