ГЕРБ иска да сваля Сидеров като шеф на комисия "Антикорупция"

Със снимките от Куба рушал авторитета на парламента
Обновена: 13 дек 2013 14:04 | 13 дек 2013 11:00,
136
ГЕРБ иска да сваля Сидеров като шеф на комисия "Антикорупция"
Волен Сидеров Снимка: архив, БТА

ГЕРБ иска освобождаването на лидера на "Атака" Волен Сидеров като председател на комисията за борба с корупция и конфликт на интереси в парламента. Причината са снимките на националиста от Куба.

За нас е недопустимо да се руши авторитетът на НС от подобни изявления на бивши народни представители от "Атака" и публикации за това как се харчат парите на българските данъкоплатци, заяви депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

Ще инициираме искане за освобождаване на Волен Сидеров като председател на комисията, заяви Снежина Маджарова от ГЕРБ, която е част от комисията.

Още по темата
Атанасова не е член на подопечната на Сидеров комисия, но за сметка на това срещу нея има сигнал във въпросното звено. Той е за обществени поръчки, спечелени от мъжа на Атанасова.

Маджарова обясни, че Сидеров може да бъде освободен, ако повече от половината членове на комисията подпишат искането. Тя обясни, че ГЕРБ се надява на подкрепа.

Атанасова отхвърли възможността Сидеров да е пътувал с лични средства. Тя не отговори на въпрос на Dnes.bg има ли данни, че средствата на Сидеров не могат да бъдат доказани.

Средства се доказват с данъчна декларация, заяви тя. По нейни думи партията няма да инциира изслушване на Сидеров, защото той едва ли ще намери време от екзотични пътувания.

Аз се съмнявам, че господин Сидеров ще намери време да се яви, каза тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
6
 
13
 
! Отговори
АНАЛ-ИТИК преди 10 години
ГЕРБ ИСКАТ ДА ДРЪПНАТ ТУРСКИЯТ БОНУС НА СИДЕРОВ . БОКО ДОКАТО БЕ ПРЕМИЕР БАЯ ПОСВИРИ НА ОБРЯЗАНАТА ФЛЕЙТА НА РЕДЖЕП ЕРДУГАН !
65
11
 
7
 
! Отговори
валентин преди 10 години
волене,волене гласувах за теб а на края кво се оказа че все едно съм гласувал за дпс безсрамник голям излезе.Дано хората които ти дадохме доверието си вече не правят тази грешка.
64
2
 
8
 
! Отговори
Пешко преди 10 години
Тука имало и бюрекаджии :)))
63
10
 
16
 
! Отговори
4321 преди 10 години
Въвеждам нова мерна единица за проституция и изменничество - един СИДЕР.
62
1
 
0
 
! Отговори
ernesto-che-guevara преди 10 години
ako siderow pokani Raúl Modesto Castro Ruz v bulgaria.koi ste se sardi es ili usa ?
61
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А ми този големия гербер,кво прави в Израел,че не разбрах и колко пари му струва полета???
60
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като няма достоен народ, напускаш парламента,а не седиш там да харчиш парите на същия тоя недостоен народ, просто атакистче. заради такива умствени инвалиди като теб клоунът сидерович изобщо е в нс, вместо да щрака снимки по ямболските сокаци.
59
7
 
8
 
! Отговори
Азазело преди 10 години
Предстои ни да се насладим на агресивни постъпки за запазване на кокала отсрана на тази ***, наречена "Атака" !
58
13
 
7
 
! Отговори
ПЗНАТ СЦЕНАРИИ преди 10 години
Когато държавата тръгна на зле Волен напусна разните комисии и започна да се държи като дете на което са му взели играчката . Сега ще започне инфантилният му вой . Падне ли му имунитета няма да може да си позволи масаж на простатата от елитни *** . Ще си подсигуряват плъцки удоволствия с Гаджева с *** с големи керестета или пандисчии .ПОВДИГА МИ СЕ ОТ ТАЗИ ТУРСКА ПАТРИОТИЧНА ПАРТИЯ ТЕЛЕВИЗИЯ АЛФА Е САТЕЛИТ НА АЛФА ТЮРК ТЕЛЕКОМ МОЖЕ И С СИВИТЕ ВЪЛЦИ ДА СА СВЪРЗАНИ ?
57
2
 
5
 
! Отговори
голяма гьостерица преди 10 години
"Хвани единия, че удари другия.... " казва народът. Че да ги подпукаме всички, *** до ***.
56
11
 
10
 
! Отговори
ПАРОДИЯ преди 10 години
На Сидеров заплатата му е 2500 лева , а харчи по 30 хиляди за 6 нощувки в Париж , ами ресторанти , вина , пури по 300 лева бройката.Той има 100 - на хиляди разходи за една седмица при доход 2500 лева на месец и ТОЙ Е ПРЕДСЕДАТЕЛ НА КОМИСИЯ ЗА БОРБА С КОРУПЦИЯТА .Той е човека от който зависи в момента дали правителството подава оставка или не , той директно се обръща към Местан и Станишев , че трябва да го гледат като стайно цвете ...
55
12
 
15
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
За това, че Тиквата беше на плаш при Уахабитите в Катар, какво трябва да му искаме?За това, че Тиквата раздаде 200 млн. бонуси?За това, че Тиквата подкпреи Ал-Кайда и Нусра?На бойко така са му отврорили менискуса в Тел Авив, така са му натрили ушите и вратлето, че само анти-зионистът Сидеров им е бил тема на разовор.Борисов, Уорлик, Първанов, много се каниха да затрият АТАКА, е съжалявам, доказахте се като едни импотентни политически евнуси.
54
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА И НА СЪД , ДА ДОКАЗВА ЗАЩО С ПАРИТЕ НА ДЪНЪКОПЛАДЦИТЕ ,ХАРЧИ КАТО ЗА СВЕТОВНО , НЯМА ДРУГА ДЪРЖАВА ТАКАВА ,КАДЕТО ДАНЕСЕ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ТАКИВА ДЕЛА ,
53
4
 
3
 
! Отговори
Хм!? преди 10 години
До анкетаАми ако е обратна откачалка как да гласуваме? :)
52
8
 
10
 
! Отговори
val 789 преди 10 години
Видяха ви Сидеров и "АТАКА" колко струвате"патриоти"!!Предлага затваряне на границата-ядец,предлага разследване и вземане лицензи на енергийни дружества-ядец и много други предложения,очакващи по-добри времена в деловодството на парламента,но както е казал дядо Вазов:"отнийде взорът НАДЕЖДА не види"!!Оставихте 18 депутата САМИ да се оправят и накрая ви казаха:Защо не си ........ мамата ВСИЧКИ!!!След като няма ДОСТОЕН НАРОД,за когото да са бориш,резултатът е: Правя това,което правят и ДРУГИТЕ!!
51
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На Волен вчера му лъснаха мръсните ***. Тук се прави на народен човек, а в Париж отсяда в апартаменти за олигарси и арабски шейхове. Платил нашия за 6 дни престой 15 000? само за нощувките. А тъпите му избиратели да ручат жабетата и да броят колко лешници изял Бойко по време на полет. Няма такъв ямболски *** втори.
50
8
 
14
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
Да сложиш Ибриков като шеф на "Антикорупция" е не по-малка гавра от Пеевски - шеф на ДАНС.
49
7
 
18
 
! Отговори
до анкета 45 преди 10 години
Нито е луд нито е обратен ! Просто е един тарикат, както всички комунистически синове и дъщери израснали и прекарали живота си леко под крилото на протекцията. Той не е луд. Луди сте вие че му вярвате и му давате да живее върху вашия гръб.Да ви питам, такъв човек ли ви трябва на вас ? Едно говори, друго върши,.Българина, колкото повече го лъжеш, толкова повече вярва
48
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бареков е следващия *** и ***, който е решил да загроби Б-я.
47
7
 
25
 
! Отговори
optimist преди 10 години
Този *** харчи по 30-40 хил. лева за 1 седмица - това е годишната заплата на един високо квалифициран служител в България, който междудругото плаща и данъци и то не малко. Би трябвало да си подаде оставката моментално, а прокуратурата да вземе мерки!