ГЕРБ иска да сваля Сидеров като шеф на комисия "Антикорупция"

Със снимките от Куба рушал авторитета на парламента
Обновена: 13 дек 2013 14:04 | 13 дек 2013 11:00,
136
ГЕРБ иска да сваля Сидеров като шеф на комисия "Антикорупция"
Волен Сидеров Снимка: архив, БТА

ГЕРБ иска освобождаването на лидера на "Атака" Волен Сидеров като председател на комисията за борба с корупция и конфликт на интереси в парламента. Причината са снимките на националиста от Куба.

За нас е недопустимо да се руши авторитетът на НС от подобни изявления на бивши народни представители от "Атака" и публикации за това как се харчат парите на българските данъкоплатци, заяви депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

Ще инициираме искане за освобождаване на Волен Сидеров като председател на комисията, заяви Снежина Маджарова от ГЕРБ, която е част от комисията.

Още по темата
Атанасова не е член на подопечната на Сидеров комисия, но за сметка на това срещу нея има сигнал във въпросното звено. Той е за обществени поръчки, спечелени от мъжа на Атанасова.

Маджарова обясни, че Сидеров може да бъде освободен, ако повече от половината членове на комисията подпишат искането. Тя обясни, че ГЕРБ се надява на подкрепа.

Атанасова отхвърли възможността Сидеров да е пътувал с лични средства. Тя не отговори на въпрос на Dnes.bg има ли данни, че средствата на Сидеров не могат да бъдат доказани.

Средства се доказват с данъчна декларация, заяви тя. По нейни думи партията няма да инциира изслушване на Сидеров, защото той едва ли ще намери време от екзотични пътувания.

Аз се съмнявам, че господин Сидеров ще намери време да се яви, каза тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
9
 
4
 
! Отговори
анкета преди 10 години
Харесвам ***,надявам се на него (+) Провокация на ГЕРБ е,никой не може да падне толкова ниско ()
105
7
 
4
 
! Отговори
Бай Върбан преди 10 години
До Dalaver4u--107далаверчо.Далаяверчо ти си куха лейка атакистко--комунистка
104
9
 
9
 
! Отговори
Герб=Вреда преди 10 години
Тия от Герб са за разстрел само заради лицемерието което проявяват с подобно искане. Когато бъдат изчистени всички плазмодии тогава може да се надяваме да се оправим. До тогава няма шанс. Десислава Атаносва е една *** безмозъчна фльорца която не знае какво може и какво не може ама самочувствието и не и дава да се скрие. Плазмодиите лесно се разпознават-само чакат удобния момент да оплюят Атака. Излизат като *** надушили мляко тогава, а останалите си стоят.
103
7
 
6
 
! Отговори
muzaka преди 10 години
За съжаление България не случи на политици и бандити.Половината са в затвора ,а другата в парламента.Да се назначи за шеф на комисията по корупция -Болен Сидеров, си е същото като Р.Овч. за шеф на комисията против енергийната мафия или Тиквата за шеф на комисията по култура в народното събрание, Доган за шеф на комисията по земеделие.Така,де щом Данчо ментата/медузата/ е шеф на бюджетната комисия ,дайте да предложим и Пеевски за шеф на правната комисия.
102
1
 
9
 
! Отговори
БРАННИК преди 10 години
До един са палячовци!
101
2
 
8
 
! Отговори
ГЕРБ преди 10 години
няма да успее, зад него е Атака, БСП и ДПС!
100
10
 
8
 
! Отговори
Dalaver4u преди 10 години
Костов направи хотели по морето , нп , Симеон окради гори и замъци , нп , ДПС - сарай , имоти , дърводобив и износ в чужбина , нп , кремиковци , златодобив , Мерцедес за 100 бона на Витков , яхти и какво ли не .....кордон от по 20 коли на ГЕРБ , нп ............за вас това е нормално ...и сте се хванали "Сидеров е цъкнат на някакъв плаж ! ВОЙНА ! СРАМОТА ! БОЙКОТ !
99
3
 
6
 
! Отговори
ник преди 10 години
И субсидията като се преведе на партийте става техен приход! Вече не са наши и ваши пари!Тогава вече неможе всеки да търси сметка как се харчат!Само симпатизантите-чрез гласуване на избори!Все едно на някой държавен служител като вземе бонус от нашите данъци да му държиш сметка защо неси е купил лук и сланина ами кифла с мармалад?
98
9
 
14
 
! Отговори
1 преди 10 години
Смъкнаха ни кредитния рейтинг. Само за 6 месеца комунистически мафиотско управление.Така ще е и все по-лошо ще става. Ние изгонихме Дянков,от Харвард го поканиха за редовен професор. Руснаците също оцениха уменията му по най-недвусмислен начин.А Българските финанси днес се управляват от шамфъстъков , подгъзурника на черепа и неговия чирак от ямболските села.*** абсолютен, дори не са го научили косата да си мие, камо ли да отиде да го подстрижат и да му поизправят кривата глава.Той ел
97
9
 
15
 
! Отговори
К.Коцев преди 10 години
Не й е мястото на тая грешка на природата наречена Сидеров в Парламента!Още повече пък в комисията,която оглавява! И такъв продажен,безскрупулен човек ни дават за пример ?! Че то по-корумпиран от него има ли?!Те дру гите че не стават,не стават а той пък-изобщо!Болен е да е на вниманието на медиите,да му се спряга името и да го величаят-като има наивници да го правят!
96
17
 
12
 
! Отговори
ник преди 10 години
Герберската *** как ловко се опитва да манипулира безмозъчните кукундрели!Като чета коментарите, виждам,че доста е успяла!Четири години бяхте на власт, да не би да намалихте партийната субсидия? Как гласувахте последно за субсидията? Какво предложихте?Сидеров предложи отпадане или намаляване наполовина!Подкрепихте ли го,та сега ревете?
95
9
 
11
 
! Отговори
янки преди 10 години
500 ГОДИНИ СЛУГИ НА ТУРЦИ.45 ГОДИНИ СЛУГИ НА СССР.10 ГОДИНИ СЛУГИ НА МАФИОТИТЕ.ОТ 5 ГОДИНИ НА ЕВРОПЕИСКИЯ СЪЮЗ.ИЗВОД :БЪЛГАРИТЕ СТЕ СЪЗДАДЕНИ ЗА СЛУГИ.СЕГА СТЕ БОЛНОГЛЕДАЧИ,МИЯЧИ И СЕЛСКИ РАБОТНИЦИ. ИЗВОД КУХИ СТЕ КАТО ХРАЛУПА.
94
5
 
9
 
! Отговори
EDIN преди 10 години
Спокойно Ани Цолова и Виктор Николаев могат да заместят Венета Райкова !
93
15
 
24
 
! Отговори
янки преди 10 години
АТАКИСТИТЕ СА НАЙ-ПРОСТИТЕ "ХОРА" НЕ САМО В БЪЛГАРИЯ ,А И В СВЕТА.ТОЛКОВА СА КУХИ ,ЧЕ С ТЯХ НЕ СЕ СПОРИ ТЕ ЕДИНСТВЕНО С РАДИОТО СПОРЯТ.
92
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидеров не го подкрепям,,и никога не съм го подкрепял,,,Но да ви кажа че всички сте толкова дрогирани че се хващате на Тиквуна приказките,,умишленно вади компромати само и само да забравят неговите *** с които опропасти цяла България,,ТОВА Е ПРАХ В ОЧИТЕ НА ХОРАТА,,ПОМИСЛЕТЕ САМО ЗА КАКВО НЕ Е РАЗСЛЕДВАН тИКВУНА,,,ЛОШО МИ СТАВА,,*** НАРОД ПРОСТА ДЪРЖАВА
91
15
 
19
 
! Отговори
Dalaver4u преди 10 години
До 93 : Те ако видят Сидеров в кварталното кафене да пие кафе следва "Вижте го как не го е срам да пие кафе по заведенията ! Каква наглост " смешна работа просто
90
10
 
18
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
Будата е не по-малък *** от феса. Разликата между Куба на Волен и Израел на Тиквуний Велики е, че Тиквуний не е ходил на плаж. Този път. По време на екскурзията до Катар само плажовете обикаляше. Но няма какво да ни учудва - всички са най-долна проба отпадъци. Ето например, говори се по сайтовете, че много принципният Светльо Витков си е купил нов Мерцедес със субсидията.
89
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТЕЗИ КОИТО СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ТЕЗИ СЕЛСКИ ТАРИКАТИ В ПАРЛАМАТА НЯМАТ ПРАВО ДА КОМЕНТИРАТ. ОТ 90 та ГОДИНА НА ВСИЧКИ ИЗБОРИ НА ВСИЧКИ СЕЛСКИ ТАРИКАТИ ИМ ПУСКАМ В УРНАТА ЕДИН КВАДРАТЕН С КОТЕШКА ГЛАВА И ЛЕВА РЕЗБА. НИКОГА НЯМА ДА ПУСНА ВАЛИДНА БЮЛЕТИНА ЗА МУТРИ ***.АСИ СЕЛСКИ ТАРИКАТИ И МАЙМУНИ. А ВИЕ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ И ДА ГИ КАЧВАТЕ НА КЛОНА И ПОСЛЕ ПИЩЕТЕ ЧЕ МНОГО ДЕБЕЛ СА ВИ ГО НА.УТАЛИ. ЛОШОТО Е ЧЕ ПОКРАЙ СУХОТО ГОРИ ГОРИ И СУРОВОТО.
88
9
 
9
 
! Отговори
емо преди 10 години
добре се е учил от европейски ,американски и гербаджийски крадци.точно приказката'крадецът вика дръжте крадеца'
87
9
 
16
 
! Отговори
EDIN преди 10 години
До Въпросче?Не съм защитник на Болен Лидеров, но това което ни занимават последните дни са лай-*** !За това стоят Буда и Цвинокио ! Това е Очевадно ! Всички техни придворни журналисти истерично всяка сутрин ни занимават с някакви си снимки. Че Болен Лидеров не е китка, но останалите в парламента да не би да не са като него ? Един Лъчко Мозъка ?