Отцепникът Танчев: Борисов не се справя като лидер

ГЕРБ просто търси властта, смята независимият депутат
18 дек 2013 11:00, Красимир Ангелов
112
Отцепникът Танчев: Борисов не се справя като лидер
Светлин Танчев Снимка: ГЕРБ

Бойко Борисов не може да се справи с управлението на ГЕРБ, обяви вторият отцепил се депутат от партията Светлин Танчев в интервю пред ТV7.

"Господин Борисов се опитва да прави това, което му идва отвътре, той е добър човек, но за съжаление една организация е много трудно да се управлява, особено такава голяма партия", посочи независимият депутат и уточни, че не става въпрос само за качества, а и за умения.

Според Танчев ГЕРБ се е капсулирала от останалите дясно мислещи партии в последните месеци и води политика на инат. "Анализирайки ситуацията, така излиза, че ГЕРБ търси просто властта", продължи той и посочи, че партията на Борисов е започнала да се отдалечава от идеалите и принципите, които е прокламирала.

Още по темата
"Една партия, ако иска да се развива, трябва да търси не властта, а реалното решение на проблемите на хората и това е дългосрочен успех за нея", категоричен е Танчев. Независимият вече народен представител изрази своето убеждение, че в името на националния интерес десни и леви партии могат да седнат на една маса и да договорят компромисни решения.

Бившият гербер обяви, че няма намерение да спира с политиката и посочи, че е изцяло с десни идеи. Чувствам доста подкрепа в последните няколко дни. Протегнал съм ръка към всички формации. Тепърва ще разговарям с отделните субекти и ще видим по какъв начин мога да бъда полезен, посочи Танчев.

Той не се съгласи с твърденията на неговите бивши съпартийци, че валутният борд у нас е заплашен.

"Не споделям твърденията на Борисов, че валутният борд ще падне до март. За момента няма такива заплахи.

Предполагам, че се позовава на решението на международната рейтингова агенция Стандард енд Пуърс да промени перспективата по рейтинга на България от стабилна на негативна. Това решение би се отразило на лихвите по заеми, както и на лихвените проценти по потребителските заеми, но за валутния борд няма риск. Не мисля, че към днешна дата нещата чак са толкова сериозни", поясни Танчев, който е икономист по образование.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Tova mamino sin4e kolko li pari vze ot komunistite,yazik izqde parite na sider4o
44
13
 
7
 
! Отговори
Дръндер преди 10 години
До ДО 27 38-миПрост, по-***, най-***, герберска отпрепка. Това е! Всички гербери сте прости, за вас трябва да има нова мерна идиница за простотия!До кога ще ми излизате с това, колко Бойко бил построил?Вече се тегли чертата и се разбра, че е по-малко отколкото тройната коалиция и освен това го е направил некачествено.За това айде у лево ако обичаш!Комунистите са зло, но ГЕРБ са най-голямото зло за тази страна!И когато чуете истината вие пак няма да успеете да я разберете!А тя е че сте зле!
43
7
 
7
 
! Отговори
Дръндер преди 10 години
До МАМИНКА 42 и останалите които плюят депутата. Маминке веднага отивай и питай твоята майка защо те е направила толкова ***/а! Нека ти припомня как се котираха предателите от Атака и РЗС когато дойдоха при вас! Не чух точно вие то ГЕРБ да ги наричате предатели, тогава те бяха осъзнали се и се котираха добре при вас! Нещо не виждам да мерите с един аршин!Този депутат си го е казал правилно, дори бих казал се е изразил доста меко! Когато икономисти започват да напускат ГЕРБ става ясно,че КРАЙ!
42
10
 
8
 
! Отговори
muzaka преди 10 години
Ей, намери се един който да е против началника си.*** т'ва си е като бяла лястовица в ППГЕРБ.Тиквата сега си чеши темето и псува.Само така.Там в ъгъла натирен и нахлузен.После при бай Ставри.
41
11
 
9
 
! Отговори
2883 преди 10 години
Оказва се че и в милиционерската партия има хора с достойнство!Браво Светльо , браво Танчев!Е , увехналите гербери-*** сега умират от страх за бъдещето си , но все пак имат правилен ход-да се връщат по дупките , откъдето изпълзяха преди 4год.Всички Калинки ,Менди , Искренца , Лиленца , Цветанки и Цецки , Цвъковци , Главчевци и Велчевци , начело със селяка-*** са пътници към бунището...Герб са вече във екарисажа , това е...
40
4
 
6
 
! Отговори
стара майка преди 10 години
Една партия ТРЯБВА ДА ИСКА ВЛАСТТА, защото не е самодеен колектив, че да се забавлява с репетиции и представления! Това, обаче, на една гъсеница с учила не й е ясно, или й е платено, за се прави, че й е ясно!!
39
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 44много невероятно, след 4 години, хихихихи, ***
38
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Колко то и да се мъчите да клепате Борисов не става Пак ще ви бие на изборите
37
3
 
14
 
! Отговори
МАМИНКА преди 10 години
ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА *** РОЗОВО ДРЕБНО ЧОВЕЧЕ С ОЧИЛЦА. ТЯ Е ДОСТА АМБИЦИОЗНА И ЩЕ ТЕ ПОДРЕДИ ЗА ДЕПУТАТ В ДРУГА ПАРТИЯ!! ЖАЛКО, ЧЕ ХОРАТА НЕ ЗНАЯТ ФАКТИТЕ И ОБСТОЯТЕЛСТВАТА ОКОЛО ВАШЕТО СЕМЕЙСТВО!!! ТЕХНИТЕ КОМЕНТАРИ ЩЯХА ДА БЪДАТ РАЗЛИЧНИ ОТ ТЕЗИ, КОИТО ЧЕТА!! БЪДИ ЖИВИ ЗДРАВ И ЗНАЙ, ЧЕ ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКЪДЕ НЕ СЕ КОТИРАТ!! ДА БЪДЕ ЖИВА И ЗДРАВА И ***!!
36
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Танчев, Марков, Миро Мършата, ЕТрайков, Фидоошу, партия БАСТА, приказката продъжава.
35
3
 
15
 
! Отговори
peep преди 10 години
Сигурен съм , че хората са гласували за теб за да станеш народен представител а не за ГЕРБ но ти пък си коректен и затова напускаш абе с две думи ако не беше мъж а дали си такъв незнам но беше ли дама щах да ажа само да ти го на.укам
34
5
 
18
 
! Отговори
Име преди 10 години
Само прочетох "Светлин Танчев в интервю пред ТV7" и от там нататък ми стана ясно какво ще говори и срещу кого без да чета статията :D Комунистите могат да се гордеят с пропагандните си кампании :)
33
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 37. Абсолютно си прав и ако хората не го разбират /привържениците на ГЕРБ/ , означава че са зомбирани и омаяни от харизмата на един човек. Но политика и управление, не се гради само на харизма и е много прав Костов, че човек който неможе да прочете повече от една страница без запъване, няма място в политиката. Затова ако депутатите от ГЕРБ имат някакви морални качества /става въпрос за по- интелигентните, както това момче/, по- скоро трябва да бягат от там. Иначе се принизяват,падат ниско.
32
6
 
19
 
! Отговори
ДО 27 преди 10 години
Ало комуниста махни трикольора от там.Вие работите против страната а не за нея.Това е факт. От както дойдохте на власт и открихте това,което правителството на Б.Б. построи нищо не сте направили.Всеки ден говорите как проектите щели да се забавят,нямало пари или ги прехвърляте за нещо друго.Срам.Видяхте ли сте, колко сте некадърни. Започнаха отново да ни намаляват разни международни рейтинги и спират пари.ПЪЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ.
31
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Наскоро гледах интервю с този депутат и макар, че съм твърдо против герберастите и техния главоч, останах впечатлен от интервюто. Много начетен, възпитаник на американското образование, закърмен с евро-атлантическите ценности, разбира от икономика. Щом такива хора напускат партията, значи герберастите скоро ще изпаднат в нокдаун. Умни и начетени хора не могат да просъществуват там, особено когато са далеч от властовите лостове.
30
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тоя има повече акъл от тиквата че тиквата не става за лидер се убеди целият народ
29
12
 
20
 
! Отговори
Пичага преди 10 години
На тоя като му светна един по цайсите има да си ги събира в шепа барабар със зъбите
28
2
 
23
 
! Отговори
5f5 преди 10 години
Естествено пред ТВ 7,как иначе?Герб търсят властта,а Танчев - парата....
27
7
 
22
 
! Отговори
qwer преди 10 години
"ГЕРБ просто търси властта, смята независимият депутат" - казва този независим бурсук Танчев. Ами ти бе, *** смотан какво търсиш, не търсиш ли власт и ако не търсиш, защо не се откажеш от политиката за да разбереме,че наистина си от честните и истински българи ? Но неее, ти никога няма да зарежеш казанът с мед от където крадеш като невидял, ти си долна и срамна човешка гнида, приличаш ми на червена крадлива к.рва, не не ми приличаш ти си точно такава. Гнусен дъждовен ***.
26
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Танчев, никой не харесва предателите!