Отцепникът Танчев: Борисов не се справя като лидер

ГЕРБ просто търси властта, смята независимият депутат
18 дек 2013 11:00, Красимир Ангелов
112
Отцепникът Танчев: Борисов не се справя като лидер
Светлин Танчев Снимка: ГЕРБ

Бойко Борисов не може да се справи с управлението на ГЕРБ, обяви вторият отцепил се депутат от партията Светлин Танчев в интервю пред ТV7.

"Господин Борисов се опитва да прави това, което му идва отвътре, той е добър човек, но за съжаление една организация е много трудно да се управлява, особено такава голяма партия", посочи независимият депутат и уточни, че не става въпрос само за качества, а и за умения.

Според Танчев ГЕРБ се е капсулирала от останалите дясно мислещи партии в последните месеци и води политика на инат. "Анализирайки ситуацията, така излиза, че ГЕРБ търси просто властта", продължи той и посочи, че партията на Борисов е започнала да се отдалечава от идеалите и принципите, които е прокламирала.

Още по темата
"Една партия, ако иска да се развива, трябва да търси не властта, а реалното решение на проблемите на хората и това е дългосрочен успех за нея", категоричен е Танчев. Независимият вече народен представител изрази своето убеждение, че в името на националния интерес десни и леви партии могат да седнат на една маса и да договорят компромисни решения.

Бившият гербер обяви, че няма намерение да спира с политиката и посочи, че е изцяло с десни идеи. Чувствам доста подкрепа в последните няколко дни. Протегнал съм ръка към всички формации. Тепърва ще разговарям с отделните субекти и ще видим по какъв начин мога да бъда полезен, посочи Танчев.

Той не се съгласи с твърденията на неговите бивши съпартийци, че валутният борд у нас е заплашен.

"Не споделям твърденията на Борисов, че валутният борд ще падне до март. За момента няма такива заплахи.

Предполагам, че се позовава на решението на международната рейтингова агенция Стандард енд Пуърс да промени перспективата по рейтинга на България от стабилна на негативна. Това решение би се отразило на лихвите по заеми, както и на лихвените проценти по потребителските заеми, но за валутния борд няма риск. Не мисля, че към днешна дата нещата чак са толкова сериозни", поясни Танчев, който е икономист по образование.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като му гледам влажния поглед с тия очилца, май са му го сложили мазен в анадола...
24
7
 
26
 
! Отговори
Х преди 10 години
ХРАНИ КУЧЕ ДА ТЕ ЛАЕ.
23
7
 
17
 
! Отговори
varg vikernes преди 10 години
Ще искам по-леко наказание за този младеж пред воееният трибунал понеже се е разкаял за геноцида на народа си.
22
5
 
20
 
! Отговори
самоБСП преди 10 години
Нарастване на Брутен Външен Дълг на България по години ,в млрд ЕВРО при управлението на :НДСВ , през 2001 -2005 год. ; БВД нараства от 12,100 млрд до 15,500 млрд Евро !При БСП -ДпС-ДС през 2005 - 2009 год ; От 15,500 млрд до 37,800 млрд ЕВРО !и при ГЕРБ през 2009 - 2012 год От 37,8 млрд пада на 37,164 млрд Евро !Та , при БСП -ДпС управлението Брутния Външен Дълг нараства сцели 22 - 23 млрд ЕВРО !??????????????????????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Е това можете да очаквате при управлението на БСП - ДпС - хАтакаДС сега ,още 20 - 30 млрд Евро Дълг
21
26
 
16
 
! Отговори
Революционер преди 10 години
Борисов просто не става за политика-той е далавераджия и само ще проиграе хазната и ще я изпразни, като изпие всичко. Той така е свикнал да прахосва чуждите пари и да се занимава със сделки на тъмно.
20
11
 
19
 
! Отговори
Spiro преди 10 години
Платените публикации в този смешен сайт продължават. С наближаването на Коледа от днес.бг искат да си изкарат бонусите и са станали по-активни. Дерзайте другари, идват нови опорни точки.
19
6
 
6
 
! Отговори
HCDV! преди 10 години
До Анонимен 22Стига с тези гръцки глупости за Ивайло. Никакъв свинар не е бил, а е управлявал някаква област, в която може би е било развито свиневъдството. Подобни идиотщини сме учили и за хан Крум, че е изкоренявал лозята и е пил вино от черепа на Никифор
18
15
 
16
 
! Отговори
вървете си тикви преди 10 години
ТАЯ СЕМКА ГЕРБАВА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАКРИЕ.ЦЦ И ББ В ЕДНА КИЛИЯ В ЛОВЧАНСКИЯ.СТИГА ВЕЧЕ ТЕЗИ ТИКВИ.МИЛИЦИОНЕР И ФИЗКУЛТУРНИК НЯМАТ АКЪЛ ЗА ДВЕ ПАРИ.
17
21
 
18
 
! Отговори
Герб на боклука преди 10 години
Най-после и неговите хора го разбраха колко е мега *** Борисов. Който е умен ,способен и интелигентен просто ще му писне един пожарникар и див каратист да го води за носа и да му казва какво да прави. В ГЕРБ девиза им е - "Простотията над всичко" !
16
19
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чета и се чудя - чудя се на тия които подкрепят най-простия от 1300 год. история на България управленец. Не се ли срамувате поне малко от това че е по-*** и от свинаря Ивайло който в период от нашата история е бил цар на България. Срам ме е от вас!
15
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На кой му пука вече...
14
15
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТРОЙНАТА УПРАВЛЯВАЩА ШАЙКА СИ КУПИ ОЩЕ ЕДИН ГРИЗАЧ, КОЙТО ДА ГРИЗЕ ОТ РЕЙТИНГА НА ГЕРБ. ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ "РАЗКРИТИЯ".ЯВНО НАПЪНИТЕ НА "КЛЕВЕТНИЦИ БЕЗ ЦЕНЗУРА" НА ДЪРДОРЕКОВ И НА КРАСТА НЯМАТ ТЪРСЕНИЯ ЕФЕКТ
13
7
 
23
 
! Отговори
Ели преди 10 години
Всеки, които е влязъл в парламента с една партия, когато се "отлюспи" трябва веднага да си тръгне от парламента, защото той е там само и единствено заради тази партия.
12
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Pisha prez tela,sorry za latinicata..az my pisax na stranicata my v Facebook.Adski golqm boklyk e toq.Koi go znae 4e di6a toq,dobre 4e e bil boko da go napravi deputat.Baxti izmekqra ,kak moje taka da govori za kolegite si..tova e edin pop krustio prodal se na turcite..GERB Ne davat interviewta na TV7 ,toq izmekqr mn.qsno 4e 6tr bude tam...
11
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това момченце прекалява с гела и косата му лъщеше като на млад меринджей когато беше гост в някакво телевизионно предаване.
10
0
 
16
 
! Отговори
Бо преди 10 години
И сега трябва да почакаме до петък за да разберем защо НАИСТИНА е напуснал.
9
6
 
17
 
! Отговори
Kaleko Aleko преди 10 години
Бил Танчев в Цъфнал ГЕРБ, ама чак като го избрали в НС взел, че "прогледнал" с какви хора се е събрал. Тц тц тц...
8
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПРЕДАТЕЛСТВАТО ТРЯБВА ДА СЕ НАКАЗВА, А В ТОЯ ПАРЛАМЕНТ Е ПЪЛНО С ТАКИВА ,АКО 90% ГИ ИЗТРЕБЯТ НИКАК НЯМА ДА СГРЕШАТ
7
22
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе друго си е да ти го каже някой, който има директни наблюдения върху Тиквата.
6
19
 
29
 
! Отговори
sokrat62 преди 10 години
Борисов се опитва да прави това което му идва от вътре, а ти правиш обратното, това което ти идва "отвън" и влиза във вътрешния ти джоб!!!!! Българската история е пълна с такива като теб и много ощетена от към герои /хора на които им е идвало от вътре/!!!! А днешния български народ ви иска само ОСТАВКАТА!!!!!