Капка сензационно призна: Направих опит за самоубийство!

Бях отрината, в нищото, заяви бившата жена до Волен Сидеров
Обновена: 9 мар 2014 17:16 | 9 мар 2014 17:04, Александър Попов
52
Капка сензационно призна: Направих опит за самоубийство!
Снимка: Булфото

Бившата жена до Волен Сидеров - Капка Георгиева, сензационно призна, че е правила опит за самоубийство преди повече от две години.

"Имах много тежък период, в който се скъсаха всички връзки с това, което съм правила в живота си дотогава. Останах в нищото. Понеже съм горд човек с достойнство, в този момент, когато буквално бях изритана от живота, реших да сложа край на живота. Нишата ми бе заета и реших да сложа край на живота си с лекарства и прерязване на вените", обяви Капка Георгиева пред Кеворк Кеворкян в предаването "Всяка неделя".

Тя заяви, че е намерила спасителната сламка в книгата си "Аз съм Дънов". Според нея тя е наръчник за оцеляване.

"Би била полезна за всички, за които мисълта на самоубийство не е чужда, както беше и на мен. Изследвах всичко, което е написано. Повечето книги са негови лекции, които са едно към едно. Този материал трябва да бъде редактирам към днешно време, защото хората искат нещо по-лесно смилаемо", обясни Георгиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още по темата: Капка Георгиева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
2
 
! Отговори
воленка сидерова преди 10 години
Г-жо КАПКЕ истинските езотерици изучават УЧИТЕЛЯ БЕИНСА ДУНО НАЙ МАЛКО 10 ГОДИНИ да не казвам цял живот НЕГОВИТЕ ЛЕКЦИИ СА ПОВЕЧЕ ОТ 1000 като има лекции за външния кръг и за вътрешния кръг на Бялото Братство сАМО ЧОВЕК КОЙТО Е РЕШИЛ ДА СЕ ОТДАДЕ ИЗЦЯЛО НА УЧИТЕЛЯ И ДА ПОСВЕТИ ЖИВОТА СИ НА НЕГО ЗНАЕ ВСЪШНОСТ КОЙ Е ВСЕМИРОВИЯТ УЧИТЕЛ И ЗАЩО СЕ НАРИЧА ТАКА Голяма грешка е постоянно да се нарича Дънов Дънов ДЪНОВ е името му за гражданска употреба и за хора като вас които са прочели 2 книг иот него и за първи пътго чуват За истински търсещите той е УЧИТЕЛЯ БЕИНСА ДУНО!!!!!!!!!!!! А защо е така и к
43
1
 
2
 
! Отговори
lволенка сидерова преди 10 години
14Волена Сидеровапреди 22 часа10ОтговориСигнализирайГ-жо КАПКЕ истинските езотерици изучават УЧИТЕЛЯ БЕИНСА ДУНО НАЙ МАЛКО 10 ГОДИНИ да не казвам цял живот НЕГОВИТЕ ЛЕКЦИИ СА ПОВЕЧЕ ОТ 1000 като има лекции за външния кръг и за вътрешния кръг на Бялото Братство сАМО ЧОВЕК КОЙТО Е РЕШИЛ ДА СЕ ОТДАДЕ ИЗЦЯЛО НА УЧИТЕЛЯ И ДА ПОСВЕТИ ЖИВОТА СИ НА НЕГО ЗНАЕ ВСЪШНОСТ КОЙ Е ВСЕМИРОВИЯТ УЧИТЕЛ И ЗАЩО СЕ НАРИЧА ТАКА Голяма грешка е постоянно да се нарича Дънов Дънов ДЪНОВ е името му за гражданска употреба и за хора като вас които са прочели 2 книг иот него и за първи пътго чуват За истински търсещите той
42
2
 
7
 
! Отговори
Forest flower преди 10 години
Без да имам каквото и да е отношение към Капка Сидерова, даже повече негативно се отнасям към присъствието й в медийното пространство, четейки мнението на определени хора тук, съм ужасена от примитивното мислене на повечето българи...!Смятате самоубийството за слабост...аз считам, че трябва да си много силен, за да намериш сили да сложиш край на живота си!!Всички ли самоубийци са някакви психопати с диагнози?!! Или имат нужда от психиатр
41
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И само се замислете над факта, че такова лабилно същество е приемало закони в името на Нацията. Трябва да се допускат до депутатски избори хора само минали положително психо тест. Значи мен като ме назначават за чистач ми искат свидетелство, че не се водя към диспансера, а тези *** дето решават съдбата на 3 милиона българи и още там разни помаци, *** и фесове, тех не могат да ги проверяват. Нещата са толкова объркани, че само една война и всичко от нулата ще ни оправи.
40
1
 
8
 
! Отговори
американецо преди 10 години
Сандооу, такава липса на журналистически талант имаш, че е най-добре за теб самия веднага да си смениш работата ако можеш! Статията си надраскал в много лош, неподреден стил на писане, да не говорим, че и павописни грешки имаш! На човек свят да му се завие като я прочете.
39
1
 
5
 
! Отговори
постуниверсиТЕТКА преди 10 години
"Аз бях такъв човек, който БЯХ готовА да се самоубие."Български език, ти рОден наш, извини простотията. Защото днес повече от всякога тя ходи по пишман журналята и други пишмани.
38
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не си е заслужавало заради онзи *** турски.
37
1
 
9
 
! Отговори
xxx преди 10 години
jalko mome sledvashtiq pat uspeh! kolko trqbva da ti hlopa daskata,che da slagash krai na jivota si? i ne silnite hora mislqt za samoubistvo a slabite .tapachka
36
3
 
9
 
! Отговори
Борислав-Ерген 38г преди 10 години
В БГ цари наглоста и късата памет за умствено кастрираните-да ама не-защото много са вече с жива-аналитична и най вече фактологична мисъл с клеймо мутро-уродство на ценности 1990-2014 година.Та нали всичко за което пиша реално и фактологично ставаше пред очите ми.Тази зодия Риба Капка е толкова хлъзгава и нестабилна емоционално както меркантилно че когато и вземат паничката с мед веднага си тегли една на вените.Така се научиха да са хай-лайф и винаги да става на тяхната.Свърши тая драги Дами!
35
9
 
11
 
! Отговори
Рунцайс преди 10 години
Повечето жени все искат да командорят...И е нормално да останат отново самиИ пак няма да им дойде акълаТе никога не са виновниЗа нищоКривотии в черватаТоя филм сме го гледали бейби
34
6
 
20
 
! Отговори
Борислав-Ерген 38г преди 10 години
Кевчо докога клети ми арменецо зодия Дева ще си каниш твойте приятелки които първо грам не ни интересуват и второ не са пример за съпруги-майки а от там и личен пример за семейство?Неможе ли в вас да правиш това на чаша ракия?Ама драги дотегнахте ни с вашите изповеди бе...попове да бяхме Народа неможем да ви смогнем на личните драми да ги поемаме по обем.Не се ли усещате че освен освен смешни ставате и нагли да ни навирате ценности като типа Капка-Предала съпругът си сега реве че нея нацепели?!
33
3
 
15
 
! Отговори
Борислав-Ерген 38г преди 10 години
Драги Дами тип Капка омръзна ми да манипулирате общественото мнение тип 1990 година псевдо-мутренски-преход.Като представител на зодия Близнаци с асцендент Дева два пъти планета Меркурий ще бъдеш разобличена сега и веднага от мен.Да започнем.Капке отвратен съм от теб зодия Риби да ми хленчиш по Тв защото видите ли Сидера(зодия Овен)бил я изоставил заради по млада зодия Стрелец.А ти когато заби нож в гърба на мъжа си и го постави пред свършен факт в обятията на Волен?Кимчо като как да те нарече?
32
2
 
24
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Горката всичко е имала на тепсия цял живот.А тия българи които градиха България и сега ровят в кошовете какво да правят и те ли да се самоубиват.Такива хора като Сидер ага и тази к.. не мога да съжалявам.Следващия опит пожелавам успех!
31
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
смотанячка
30
4
 
27
 
! Отговори
ники преди 10 години
Абе, не ме занимавай с глупости, бе...
29
6
 
8
 
! Отговори
St. John Red преди 10 години
До Лапай бананаМного си прав... но с малка забележка... живота не е дар "от горе", а от *** и баща ти!
28
9
 
31
 
! Отговори
жжжж преди 10 години
Извънредно досадна женшчина. Разбираемо е защо са я зарязали
27
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не сте добре информирани! Капка, преди Волен, беше женена за Кин Стоянов /син на Радой Ралин/. От него е синът Димитър Стоянов! А Волен се намърда там, за да използва името на Великия Радой Ралин!!!
26
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
http//:bgmaskari.infoСвободния форум за политика
25
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
След като с откачения беловлас психар обиколи света за наша сметка , вреди сина си Митко за евродепутат и баща си на партийна хранилка , баба Капка беше изместена от по-младата и още по-*** Деница.Голяма трагедия , но такава е съдбата на всеки ***-шут в дъртия ***.