Знаем кой е атентаторът от Сарафово!

Йовчев потвърди - следата за атентата водела към Ливан
7 апр 2014 15:37, Анисия Иванова
55
Знаем кой е атентаторът от Сарафово!
Вътрешният министър Цветлин Йовчев. Снимка БТА

Установена е самоличността на атентатора от летище Сарафово и в момента се работи по линия на международното сътрудничество за събиране на допълнителни доказателства, каза министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев.

„Вече има събрани доказателства, но в момента се събират още такива“, обясни Йовчев.

Министърът заяви, че в ход е досъдебно производство и единственият, който може да разреши предоставянето на информация, е наблюдаващият прокурор. „Не искайте от мен в момента да влизаме в такъв разговор. Надявам се скоро делото да влезе в такава фаза, че да има повдигнати обвинения”, заяви министърът.

Още по темата
На въпрос дали събраните данни потвърждават връзката на терориста с Ливан, вътрешният министър припомни, че още миналата година е заявил своята категорична позиция. "Следата води натам. Какво ще можем в един съдебен процес да докажем, това вече е друг въпрос. Ако ме питате дали аз съм убеден в това, да, аз съм убеден", уточни той.

Припомняме, че петима израелски туристи и български шофьор на автобус загинаха на 18 юли 2012 г., след като бомба избухна до автобуса им на летище Сарафово край Бургас.

След мащабно разследване страната ни обвини ливанската групировка "Хизбула" за взрива. По-рано днес излезе информация, че загиналият терорист от Сарафово е алжирец.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Откога на Израел им трябват доказателства против някой, че да го обстрелват с ракети и да му мятат бомби.
9
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво да ви кажа, вие всичко си знаете! Само да питам, кой беше тоя Бойко, оня дето изнесе парите в Ливан ли? Да не е той поръчителят?- Аа, бил някакъв зинзибарец ликвидиран от ... Добра работа на инспектор Стрезов и Авакум Захов. Проблемът е, че душите на невинните пожертвани йудеи търсят справедливост от Твореца и аз вярвам, че виновните за атентата изверги ще си го получат с лихвите!!!
8
1
 
3
 
! Отговори
MiB преди 10 години
Типично за нашите кратуни, като незнаят кой го е извършил обвиняват някой, който не е удобен за властта...
7
1
 
7
 
! Отговори
КАКЪВ ПОГЛЕД САМО преди 10 години
ДЗЕРДЖИНСКИ РЯПА ДА ЯДЕ. НЕКАДЪРНИО МИНИСТЪР
6
2
 
12
 
! Отговори
s преди 10 години
Значи най-накрая сте разбрали, че това си беше зле скалъпен цирк от МОСАД, навярно с позволението на аверите от САЩ... Ама не върви да се каже както си е, нали. Кухи милицифайки.
5
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе нали Израел събра всички доазателства по случая и си ги отнесе в Израел още първия ден. Тогава ние какво разследваме под техен натиск и търсим виновните. Да се оправят "богоизбраните" ционисти.Как се води лигитимно разследване без доказателства само продажните БГ депутати знаят, а как се намира виновен за това събитие без доказателства - само ционистите могат могат да "докажат" и представят. Лъжат целият свят най-безсрамно Израелци.
4
5
 
12
 
! Отговори
american boy преди 10 години
На фона на задаващия се световен апокалипсис това правителство, което в момента ни управлява - правителството на ислямско-съветската хунта на Доган и Станишев, е меко казано опасно за България! Съветския гражданин Станишев и Доганя с кеф ше прережат лентичките като присъединят черноморието към Путинска Русия и останалото от България към Турция! Оставка, мръсни ***, народа не ви ще насаденото насила с Костинброд Гейт "правителство"! Само Бойко Борисов става за премиер в тази сложна ситуация!
3
0
 
13
 
! Отговори
ай сектир... преди 10 години
Такааа,знае се и в сущото време се събират още доказателства,стига с тез глупости,това не е новина-чухме го още при ГЕРБ,айде без да си правите пиар
2
4
 
12
 
! Отговори
Х преди 10 години
ТОВА СЕ ЗНАЕШЕ ОТДАВНА.ЦВЕТАНОВ ГО КАЗА,НО СТАНИШЕВ БЕШЕ ПРОТИВ.
1
1
 
3
 
! Отговори
Cui bono преди 10 години
Qui bono - кой има интерес от този атентат?