Война между НАТО и Русия няма да има

България не се чувства застрашена, заяви Вигенин
15 апр 2014 19:35, Александър Попов
55
Война между НАТО и Русия няма да има
Снимка: Булфото

Война между НАТО и Русия няма да има, трябва да успокоим българските граждани. Това заяви външният министър Кристиан Вигенин в предаването "Лице в лице" по bTV.

Според него има много митове, глад за сензационни новини, но такава опасност няма.

"Има разузнавателни полети на руски самолети, но те са от ноември миналата година. Те не нарушават въздушното ни пространство. България не е сред страните, които се чувстват застрашени по някакъв начин", категоричен бе Вигенин.

Той заяви, че нашата държава винаги е имала умерена и ясна позиция по темата Украйна. И имаме много стабилни връзки както с Русия, така и с евроатлантическите ни партньори.

Кристиян Вигенин определи посещението си в Украйна като много полезно.

"Основната цел беше да защитим интересите на нашите съграждани, които живеят там. Това е защита на българския национален интерес", каза външният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
С такава фамилия и физиономия е най-нормално да си пу*ка, каквато безспорно Кристияна е. Проблемът е че от пу*ка може да се извлече полза, а от Кристияна такава няма.
45
0
 
3
 
! Отговори
Д-р Хаус преди 10 години
Всичко казано от този дебилен нодоносеник е за учебниците по психиатрия, раздел тежки дегенеративни ментални увреждания без перспектива.
44
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Добре Вагинке,щом така са ти казали от американското посолство , значи ше ти верваме.Само да не ти кажат да стреляш с револвера по Путин ! Тогава ще сгазиш лука !
43
1
 
9
 
! Отговори
Манафин преди 10 години
Tози го чакам в панделата да стане булка!
42
2
 
1
 
! Отговори
До 45. преди 10 години
Ти пък от къде си ?Защо си толкова нервен ?И ти ли искаш да препродаваш Руския ГАЗ ? Искат преразпределение на вече пълните с газ тръби и най близкия кран е от Русия до Икрайна !
41
5
 
7
 
! Отговори
До 38 преди 10 години
Мен ти май въобще не си в час,била спечелена от Русия с кво???Отвори малко и прочети в нета в НАТО кои държави членуват,тези държави с какво разполагат и т.н.Незнам защо вие руски гъзолизачи подценявайте Алианса.А може би знам!Защото си родствен селянин,гласоподавател в БКП/БСП защото баба ти е казала че е било най добре по Бай Тошо,ЗАТОВА!
40
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дмитриевич и вагенин да не ходят в Сев.Корея,защото обратните ги слагат голи в клетки с озверели от глд кучета...
39
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анти-*** *** ***!!!
38
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
дo #36ЗАБРАВИЛ СИ ДА СПОМЕНЕШ АТАКА!...А ЗАЩО?????
37
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А трябва да има! Как иначе ще ви изметеме вас *** от Бг?!
36
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
С ...БСП/дс+ДПС/дс+АТАКА/дс вече сме в БАТАКА и то с ДВАТА КРАКА!Това е най-некадърната и неадекватна тройна ламя...след ламята на агент гоце Седефффффффчофффффф,а имено БСП/дс+НДСВ/дс+ДПС/дс....ОЛЕ!
35
7
 
9
 
! Отговори
бтр преди 10 години
воина наистина няма да има незаради вагиновите прогнози а просто защото е спечелена предварително от РУСИЯ
34
7
 
11
 
! Отговори
Анти-вагинин преди 10 години
Колкото и да не ми е приятно да го призная, Сидеров зае най-правилната позиция спрямо Украйна и санкциите за Русия. Очевидно ще се гласува за атака.....А за *** нищо друго освен ОСТАВКА!
33
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
СМЪРТ ЗА бсп и дпс КОИТО ДЪРПАТ ДЪРЖАВАТА НАДОЛУ /Амин/
32
7
 
11
 
! Отговори
лекар-пенсионер преди 10 години
Другарки и другари от БКП-БСП , защо децата и внуците ви живеят или учат в Западна Европа-Англия, Франция, Германия или САЩ. Тук не говоря за заблудените овчици, които гласуват за БСП , защото едно време при соца са крали от ТКЗС-то или Фабриката. Няма нито един партиен вожд или негови наследници да живеят в Русия. Сега пак заблудените овчици говорят в подкрепа на Русия , а Станишевците се готвят да стават Евродепутати в Брюксел. Айде и да гласувате за нашите, че ще повишат пенсиите с 5 лв.
31
3
 
14
 
! Отговори
мдааа преди 10 години
Жалко!Това беше единствения начин *** да ви нарита швестерските *** на теб другарю Вагенин,на любовника ти СърГей и оня неумит холандки *** Расмунсен.А хавайската *** от германската *** щяха да *** подире му и да го молят да спре!
30
2
 
2
 
! Отговори
емигрант преди 10 години
Ти не си европейка. Ти си сибириянка. Оди си там в тоалетната навън.
29
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Откъде се взеха тези анализатори, оправете си собствената държава после правете анализи на тези които са в пъти по-умни от вас.
28
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това мекотело ни е външен министър...Можете ли да си представите този позор?! Като си отвори устището излизат несвързани приказки и много шум...
27
0
 
11
 
! Отговори
Кирил Тодоров преди 10 години
Отдавна не се интересувам какво казва сегашния ни външен министър, защото той никога не може и не е казвал нещо смислено. Единственото полезно нещо, което прави е, че заради неговите действия БСП ще загуби изборите...не че има значение кой ще ги спечели...много ще ми е интересно как ще се оправдава Станишев този път...