Сидеров, Чуколов и Ташева поведоха "Атака" към Брюксел

"Атакистът" е най-точният боец, смята партийният лидер
Обновена: 22 апр 2014 14:03 | 22 апр 2014 12:52, Камелия Цветанова
125
Сидеров, Чуколов и Ташева поведоха "Атака" към Брюксел
"Атака" регистрира листата си в ЦИК. Снимка: БТА

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров и депутатите Десислав Чуколов и Магдалена Ташева са в челото на листата на партията за европейските избори.

Още по темата
Това стана известно след регистрацията на листата на националистите за участие в предстоящия вот в ЦИК.

На следващите три места са други трима депутати - проф. Станислав Станилов, Павел Шопов и Явор Нотев.

На практика това е ръководството на партията, заяви Волен Сидеров. По думите му листата е съставена от партийни активисти без външни хора.

"Атакистът" е най-точният, най-добрият боец, независимо дали бойното поле е София или Брюксел", коментира той.

Сидеров обясни, че целта на "Атака" ще са 2-3 евродепутати.

Според него се очертава лидерска битка по време на кампанията и затова е преценил да поведе листата на националистите.

Въпреки че е начело на листата, лидерът на партията вече обяви, че ще откаже да отиде в Брюксел и неговото място в ЕП ще влезе следващият номиниран.

Сидеров коментира още, че при "Атака" винаги трябва да се очаква изненада на вота.

Той настоя за пореден път,  че „Атака“ е против двойни стандарти и намалени евросубсидии.

Националистът призова всеки лидер на партия да каже за какво се бори и допълни, че сега се повтарят само тези, съвпадащи с тезите на Брюксел и Вашингтон.

„За България е задължително да има представител в Европарламента, защото така ще се чуе гласът на българите, които не са съгласни с евро-гей ценностите и искат християнски, православни ценности“, коментира още той.

На последните евроизбори "Атака" спечели две места. Те бяха заети от Слави Бинев и Димитър Стоянов, които обаче по-късно напуснаха партията и станаха независими евродепутати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
9
 
11
 
! Отговори
СЛАГАЙ ФЕСА преди 10 години
СЛАГАЙТЕ ФЕСОВЕТЕ ОТ ПАРТИЯ ***!! ще лапате на руснаците шпагите *** НИЩОЖНИ!!! ПРОДАЖНИЦИ
58
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
dolu evrpeiski sayz dolu nato kazvashe siderov , a sega kakvo stana? pyrvi v listata za evrodeputat egati i nagleca gaden lyjec
57
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Наркоман....
56
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До аа 67Само лумпенизиран папагал като този, който виждаш в огледалото може да твърди, че един човек може да е едновременно и с Русия и с Турция...
55
5
 
6
 
! Отговори
Сорософоб преди 10 години
До bobyПродажника си ти ! За кого ще гласуваш ? За бат Боко ли ?*** заслепен !
54
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Лексотани продавамОстави ги баце, нощта на 25-ти ще се покрият като Боко на избори от срам, а платените Шоросови агенции ще бъдат дискредитирани в стил, крайно, но елегентно от поредната силна дума Волен. Да издишват душманите, пфу бе техната куча 888ка, келипирска!!
53
9
 
13
 
! Отговори
Сидероглу Ага преди 10 години
Сидероглу ага, вече е приет за анадолски глашатай, затова няма шанс за Брюксел. Завинаги ще остане домашния любимец на Доган! Не мога да разбера защо ДЕСИСЛАВА ЧУКОВА е в листата......а сетих се - трябва да има и хора с различна ориентация! Много Европейско, браво ЕНИЧАРЮ!
52
6
 
11
 
! Отговори
Лексотани продавам преди 10 години
Атака от 2005 година когато бе създадена винаги е в Парламент.Колкото и да се гънете сега си признайте социолозите пак ще ни вменят нереално щастие(в предвид че сте платени тролчета и мразите Род и Родина)и Атака ще има 2-*** или 3-*** представители.За местен Парламент няма какво да коментираме вътре са с двата крака защотооооооо.....НАРОДА така иска!Разберете това ясно или пък си теглите въжето ако не сте свикнали още от 2005 година до днес!
51
4
 
10
 
! Отговори
ох на батьо преди 10 години
такива гейчета като чуколинка бих ги понла на дувара на задна прашка!!! чуколинка смахнатия пиздеракатах и другите гейчета дса само поредната руска платена шайка отрепяци дето и за парче пица и 30 лв ще ги опнеш на задна прашка
50
7
 
6
 
! Отговори
дядо преди 10 години
Няма какво да се лъжем-Герб е истината и бат Бойко,само той вкара комунистите в затвора,само той събори на Доган дувара,само той строи магистрали,само той храни кучета с пържоли и т.н.-това е истината другари комунисти от герб
49
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТОЗИ ПЪТ ЩЕ СИ ОСТАНАТ АТАКИСТЧЕТАТА САМО С МЕРАЦИТЕ ! ЩЕ ТРЯБВА ДА ЛИЖАТ ОТНОВО ЗАДНИЦИТЕ НА РУСНАЦИТЕ....
48
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Ниаискаме българското семейство и българските ценности-----------Ама те в атака са несемейни?
47
15
 
6
 
! Отговори
направих ви зала преди 10 години
Волен е ***,никой не му се връзва на приказките вече.Ще гласувам за бате БойкоСамо той се разбрае и с Гоце и с МестанЕ няма такъв политик, винаги намира решение да се разбира с хоратаА бе,народен човек.Рита топка,сресва и китарата,доктор,генерал,само можете да му завиждате!Направи по-малко асвалт дори и от серГея, обаче внуши на хората че ще асвалтира и Млечния Път,вратите се затварят,следваща спирка-Юпитер!Направи една пералния на пари на Армеец АД, а ви внуши че ви направил зала
46
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Партиен лидер който поставя себе си начело но листа за евродепутати ясно показва че се интересува само от личното си благополучие а не от партията си.И с право може да бъде определен като политическа ***.Справка- Сидеров, Бареков, Станишев и някои други.
45
7
 
9
 
! Отговори
Пресцентър-АТАКА преди 10 години
Народа Български обича личностите които вече толкова години си дадоха здравето и труда в името на Хората от села и Паланки а именно Народна партия Атака с нейният Лидер-Волен Николов Сидеров!Днес Лидера на Народна-Православна партия Атака ще посети села и паланки където ще бъде посрещнат с Духовата Музика и Трибагреника с песента Сидере-Капетане.Народа ни копнее за Духовна обич- реалност и партия Атака от 2005 година следва този път на съзидание.След нея вече и други политици копират това.
44
7
 
8
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Аре бе все едно другите депутати са по-добре от Волен. Половината им симпатизанти не могат да пишат на български и кирилица. Или все за кебапчета мислищи родопродажници, бързащи към чужбина или полу-неориентирани псевдо-европеици или почитатели наДПС-то плюещи по Волен, че той е фен на ДПС. Жалки сте, глобалисти и толерасти и всякакви други подобни, включително защитаващите "права и свободи". Интереса може да клати феса. Но. Родолюбието не се клати от фес. Продавайте се като ви кефи, ***.
43
3
 
9
 
! Отговори
алилиии преди 10 години
бе таа съвеска *** не треба ли да е у панделата вече!?
42
2
 
6
 
! Отговори
Шишковиц,EVN CEO преди 10 години
Роси, Роске, Росалинееее, къде си ти скрит посланик на мъжката хотелска дипломация?!Защо не се обаждаш вече, наскърбих ли те с нещо, нима те нараних?Юлияна си има поне 3ма любовника, ела, аз ще те утеша, ...ако ти ми пуснеш, и аз ще ти пусна.....ток...Твой верен, задкулисен партньор Шишковиц,22.04.2014 Виена
41
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До НиаДушичке....ти НАИСТИНА НЕ си пила лекарствата си!
40
6
 
14
 
! Отговори
STARBUCKS-USA преди 10 години
Тоя нали искаше Москва, къде се реди за Брюксел.Последният кокъл,който иска да налапа.