ГЕРБ внася пети вот на недоверие

Опозицията атакува финансовата политика на кабинета
Обновена: 5 юни 2014 07:29 | 5 юни 2014 07:28, Анисия Иванова
66
ГЕРБ внася пети вот на недоверие
Бойко Борисов. Снимка БТА

ГЕРБ внасят днес ново искане за вот на недоверие към кабинета, по- малко от седмица след гласуването на последния. Това е петият поред вот.

Този път опозицията иска оставката на кабинета "Орешарски" заради провал във финансовата политика. Мотивите за вота трябва да бъдат готови днес.

Още по темата
ГЕРБ готвят вота на недоверие, защото са притеснени, че правителството мисли да изтегли заем от 3 млрд. лв. Отговорът на управляващите е, че новият заем се взима, за да се изплатят стари дългове.

Досега от ГЕРБ са внасяли четири вота на недоверие, като всички те са били отхвърляни от мнозинството. На 30 май тази година беше отхвърлен този за провал в областта на енергетиката. Предишните вотове бяха за политиката на кабинета в сектор "Сигурност", заради провала в политиката на регионалното развитие и инвестициите, и за провал на правителството в областта на инвестиционното проектиране.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
0
 
! Отговори
григор преди 9 години
нека да внасят. това е единственият демократичен начин, който се позволява на партията. Време е тези да си ходят. Няма да могат да издържат на напрежението. И Местан вече се отказа от тях!
52
0
 
0
 
! Отговори
Пепе преди 9 години
Абсолютни фаворити са ми ГеРБ! Точно така, не им оставяйте и минутка да си поемат въздух! Оставка!
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стискаме палци!
50
0
 
0
 
! Отговори
konstantin.dimitrov преди 9 години
ОСТАВКА! Не искаме да бъдем управявани от шайка некомпетентни подкупни комунисти!
49
0
 
0
 
! Отговори
Рита преди 9 години
Браво ГЕРБ! Кажете им истината на тези комунисти!
48
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Брех, как лъха на експертиза от Боката бре, експерт по кражбите и лъжите! С тази говежда физиономия хората за пъдар няма да го вземат, те "умните", като него, пак за премиерИн ни го навират!
47
1
 
0
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Съвсем скоро трябва да се измете този *** иначе ще се превърнем в *** на Пеевски. ОСТАВКА!
46
2
 
0
 
! Отговори
wer.net.12 преди 9 години
Близо, все по - близо е Победата!!! Време е това правителство да си отиде и май наистина ще се случи скоро!! Предсрочни избори трябва да има по - скоро, за да се стабилизира държавата!!!
45
1
 
0
 
! Отговори
дори преди 9 години
Не вярвам да успеят да оцелеят още много , ако не сега на следващия със сигурност ще паднат!
44
1
 
0
 
! Отговори
saraleks79 преди 9 години
Дано този път да падне това правителство Сидеров вместо само да говори че е против ДПС да подкрепи вота на недоверие и да помогне да свалим това правителство от кукли на конци
43
1
 
0
 
! Отговори
fani преди 9 години
Ако това е начина тези подлеци да се махнат, нека всеки ден да внася вотове.
42
0
 
1
 
! Отговори
Анонимус преди 9 години
До Долу БКП!А бе , вземи се научи първо да пишеш правилно и грамотно на български и тогава плюй по комунистите! И да са *** пишат и се изказват в пъти по-добре от теб. Айде бягай на училище да поучиш граматика и правопис и вземи Бате си Бойко с теб, да се понаучи и той да се изказва както трябва!
41
1
 
2
 
! Отговори
селчо преди 9 години
Тиквата си е Тиква
40
1
 
2
 
! Отговори
Продажници преди 9 години
Цялата дандания да се свали правителството, е за да се спре строежа на Южен поток. Това е изискване на Евросъюза и Щатите. Бойко Борисов като техен прилежен слуга, упорито ще внася вот след вот. Накрая може би с някакъв импровизиран бунт на продажници, Европа може би ще удпее. Дестиге сили разрушиха икономиката ни, десните сили са виновни, че неможахме да си вземе Македония и Западните покрайнини през 2993 год. Защото деснитте сили са си продажници. Българино, осъзнай се, докато не е късно.
39
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БОКО КАПАЦИТЕТО
38
1
 
4
 
! Отговори
arhar преди 9 години
ЛУД УМОРА НЕМА!!!
37
0
 
4
 
! Отговори
до питам преди 9 години
Ще дойдат удобните на ЕС и САЩ.Естествено че нищо няма да направят ,това всеки го знае но ще са "нашите".Нали затова се наливат маса пари в публичното пространство.
36
1
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Имам един въпрос към всички: Можете ли да ми отговорите защо Борисов винаги излиза сам по телевизии в интервюта и никога с опоненти до себе си.Вече 10 години го гледаме да ни говори винаги сам в студиото с удобно интервюиращия го журналист.Не е ли редно веднага да чуем доводите на опонентите му .Защо винаги нагласяват така нещата,че той да изпълва щялото пространство край себе си и никакви противници.
35
0
 
5
 
! Отговори
Питам преди 9 години
Добре, да приемем спечелват вота, правителството подава оставка, предсрочни избори. Кого ще изберем да ни управлява като всички дето сега се натискат ги видяхме до къде ни докараха. И от чужбина си докархме хора да ни управляват и пак същото. Не съм чул Бойко да каже как ще промени нещата, освен че прочетох някъде че на въпроса "Как ще управлявате? отговори" По старому"!!!!!!!!!!
34
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Луд и *** умора нямат само се потят и продължават