Борисов се ядоса заради НЗОК: Всеки ден лъжат

Лидерът на ГЕРБ към БСП: „Като ти кажат „Добър ден“, запали си лампата“
Обновена: 11 юли 2014 10:20 | 11 юли 2014 09:42, Камелия Цветанова
141
Борисов се ядоса заради НЗОК: Всеки ден лъжат
Снимка: архив, БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разкритикува управляващите заради актуализацията на бюджета на НЗОК.

Повод за упреците му стана изказването на депутата от БСП Антон Кутев от вчера, че вариантът да няма актуализация на парите за касата е напълно реален.

Още по темата
В началото на седмицата обаче зам.-председателят на НС от левицата Мая Манолова след среща с ръководството на НЗОК и на БЛС увери, че ще подкрепят промяната.

„Всеки ден лъжат и казват обратното, завчера Мая Манолова каза, че ще го актуализират, Местан каза, че ще го актуализират, срещаха се със синдикати и работодатели и ние казахме, че ще гласуваме, и то не само на НЗОК и на целия бюджет. Като ти кажат „Добър ден“, да си запалиш лампата, че е късна нощ, това са тези хора“, коментира Борисов.

За пореден път той обвини управляващите, че се опитват, използвайки кворума в пленарната зала, осигурен от ГЕРБ, "да вмъкват в програмата разни закончета, които са им важни, лобистки".

„Всички - и работодатели, и синдикати разбраха как се работи с тези хора“, заключи той.

Вчера Министерството на здравеопазването внесе в Министерския съвет искането за актуализация на бюджета на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) с 328 млн. лева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още по темата: Бойко БорисовНЗОК
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
IZBERETE SI VINETU TOI STE SE POGRIJI DA OTIDETE BYRZO I LESNO VYV VECHITE LOVNI POLETA KATO SVETEC UMRQL OT GLAD I STUD I SHTE VI POGREBE NA NQKOE DYRVO DA SYXNETE ZA DA NE ZAEMATE CENNA ZEMQ KOQTO SHTE PRODADE NA EVREITE
42
8
 
19
 
! Отговори
топала преди 9 години
*** ми боачко те не лъжат а само като тебе не държат на казаното сутрин едно вечер друго нали и ти си наследствен комунист приличате си
41
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
орисов се ядоса заради НЗОК: Всеки ден се пробват да лъжат, но аз съм ненадминат
40
7
 
20
 
! Отговори
загрижен преди 9 години
Притеснен съм за здравето на другаря Борисов!Причините:1.Наднормено тегло.2.Високо кръвно-хипертонични кризи.3.Постоянните му ядове, че Станишевци са откраднали повече от неговите хора!
39
9
 
20
 
! Отговори
НАГЪ МУТРЕНСКИ PR преди 9 години
БОКО СИ ПРАВИ ВЕЧЕ ПР ЗА ПРЕДСТОЯЩАТА ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ. ЗАТОВА Е ТОЛКОВА АКТИВЕН И СИПЕ ОГЪН И ЖУПЕЛ СРЕЩУ ВСЕКИ КОНКУРЕНТ. ЯСНО Е, ЧЕ АЛЧНИТЕ ЛЕКАРИ И ЧСАТНИТЕ БОЛНИЦИ И КЛИНИКИ ИСКАТ ДА ОТКРАДНАТ ОЩЕ ПАРИ ОТ КАСАТА ЗА НАША СМЕТКА, НЕНАЯЛИ СЕ. БОКО ПРАВИ МИЛИ ОЧИ НА ТЕЗИ АЛЧНИЦИ, КОИТО СА МУ ПОТЕНЦИАЛНИ ИЗБИРАТЕЛИ.НАС ОБАЧЕ НИТО ШЕ НИ ЛЕКУВАТ ПО-ДОБРЕ,НИТО С НЕЩО ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ КАЧЕСТВОТО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО. КРИЗАТА ЩЕ СЕ ЗАДЪБОЧИ С УЗАКОНЯВАНЕ ЧРЕЗ АКТУАЛИЗАЦИЯ НА БЮДЖЕТА НА НЗОК.ПОМИСЛЕТЕ
38
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Снимката е страхотна, говори много.....
37
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БЕЗ ТИКВИ - ВСЕКИ ДЕН НЕ МОЖЕ И ДА ВНИМАВАТ - ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ МЕДИИ !!!!!!!!!
36
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
VINETU BE V USA NA OBUCHENIE KAK SE IZTREBVA KORENNO NASELENIE I SKORO SHTE GO PRETVORI V DELO.
35
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато Бойко седне на една маса, за да защитава "тезите" си, тогава може и да го чуя. Жалкото е, че количеството на *** расте, а с това и подкрепата за ГЕРБ. Най-лошото е, че на хоризонта не се вижда алтернатива на сегашното крадливо политическо статукво.
34
23
 
6
 
! Отговори
социолог преди 9 години
Защо толкова много БСП и ДПС мразят Б.Борисов-ами защото само той им казва истината за безобразията. Намери се един достоен политик и Държавник, а те всеки ден лъжат и крадат, обаче никой не бива да знае. Да ама не. Борисов е вашия гробокопач другари и скоро съвсем ще се объркате във вашите лъжи и безобразия. Точно затова ГЕРБ ще има абсолютно мнозинство в следващия парламент. Айде сега дайте последни инструкции на червените *** и чао, защото в следващите сто години БСП-ДС никога няма да бъдат на власт.
33
7
 
21
 
! Отговори
адвокатин Сугарени преди 9 години
Простако, 24! Само твоят мръсен и умирисан на ГЕРБаджийска смрад език, наглецо, тстава за тоалетна хартия, и ти отлично го знаеш, защото вече многоскатно си го използвал, за да лижеш кирливите *** на простакесата Деси и на началника й - една мутра от Банкя, известен с това, че с милионите на ВИС и СИК изпълзя от подземния свят, и се навря в политиката като огромен съсел! Оттогава стана много страшно в нещастната ни държавица!
32
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Sretane, poburzai, idat izbori I tui govedo pak shte kupuva zaedno s maznicite ot DPS. Ela ni oturvi, che mnogo narodec shtebplache. Elabi go izprati pri Shefa ds ti vdignem pametnikbi ostanesh v istoriqta! Chakame te Izstradalia Bulgarski narod.
31
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази мутра върна ли 50 000 лева за убийството на Чакъра???
30
3
 
18
 
! Отговори
простотия преди 9 години
А бе лъжат, лъжат, ама нямат шанс да Ви надминат!
29
3
 
26
 
! Отговори
ВИНЕТУУУ преди 9 години
Спрете да го давате този индианец, че сутрин ми става лошо, като го видя..
28
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 27. Не позна!
27
14
 
5
 
! Отговори
Бойко преди 9 години
До 16 доматен анонимник. Стига с тази смешна опорна точка, ***. Парите от 1.5 млрд не са откраднати, според елементарните ти обяснения, а са ползвани за пенсии заради популисткото им вдигане с 40% от любимата ти БСП .
26
6
 
17
 
! Отговори
дуловски съселянин преди 9 години
Абе, престъпико сикаджийски, 17! Абе, мутро, ***, нагла и противна! Какви истини бълнуваш бе, платен гербаджийски теляк и гъзолизец? Твоите сикаджийски мутри откраднаха от Здравната каса милиард и половина бе, негоднико! Те фалираха Здравната каса, не това правителство! Точно те - *** Дянков и дуловската селяндурка и простачка! Ясно ли ти е, нещастнико?
25
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А , Боцко ... ! Кък тъй батьоуту ? Ти като лъжеш целия български народ .... Мутра нещастна
24
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
boko tikvo prosta llyjeco dolen ti iztochi i okrade zdravnata kasa ne te lie sram a sega vinish drugite Prestani s gadnite si nomera