БСП започва отчет на успехите по график

Според Нинова 2014 г. е най-силната в социалната сфера от 14 г. насам
Обновена: 23 юли 2014 11:29 | 23 юли 2014 11:29,
102
БСП започва отчет на успехите по график
Снимка: Булфото, ахрив

БСП започва да се отчита по график за свършеното в парламентарните комисии в Народното събрание. Това съобщи зам.-шефката на червената група в Народното събрание Корнелия Нинова. Тя даде личен пример за начало и отчете свършеното от социалната комисия в парламента, на която е председател.

Нинова обеща от името на другите си колеги, че и те ще направят своите отчети. Резултатите от работата си щели да представят дори и временните анкетни комисии, които в мандата на този парламент бяха много.

Нинова обяви изминалата година за най-силната в социалната сфера от 2000-та година насам. Тя отчете, че в тази област са инвестирани 13 млрд. лв., които са стигнали до 4 милиона българи – деца, млади семейства, безработни младежи, хора с увреждания, работещи, които не са си получили обезщетенията от фалирали фирми, и др.

Нинова припомни и увеличеното майчинство за отглеждане на дете от 1 г. до 2 г. от 270 лв. на 340 лв., вдигане на максималния осигурителен доход от 2000 лева на 2400 лева.

Сред успехите в социалната сфера тя посочи и замразяването на стажа за възрастта и пенсионирането, увеличаването на прага на максималната пенсия, даването на коледни и великденски надбавки на пенсионерите, възстановяване на швейцарското правило, актуализирането на пенсиите.

Нинова, която е кандидат за лидер на БСП, обяви, че ще участва докрай в състезанието. „Конгресът ще реши кой да е лидер“, допълни тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още по темата: БСПНСнинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
12
 
! Отговори
анти преди 9 години
тази нагла мутра защо не каже как на пенсионерите увеличиха пенсиите с 3 лева и това ако е соц политика здраве му кажи
25
2
 
9
 
! Отговори
Мирослав преди 9 години
Щом това наричат "успехи", не искам да си представям какво ще е дереджето, ако кажат, че имат "неуспехи"! Ужас! И нямат капчица срам да се нарекат успели... Толкова търпелив народ да сме, че чак.... Кво, трябва да се върнат времената на партизаните и народния съд ли (но за тях)? За да разберат, че ние сме хора, а не животни. Господа политици огледайте се малко, вижте как са облечени хората, на какво приличат в лицата и кажете дали сте "успешни"!
24
2
 
6
 
! Отговори
:-) преди 9 години
Ужас! Комунистите наистина си вярват, че са направили всичко това. 13 млрд лв? Смешки!
23
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Успехи..Хората не са толкова глупави за колкото ги мислят,а и другите не толкова умни за колкото се смятат..
22
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като дойде Тиквата и тока и храната пак скочат с 30-40% за 2 месеца и народа този път не оставката ами ще го хване и ще отреже главата в центъра на София като я набучи на кол пред парламента. Да знае какво го чака урода.
21
2
 
4
 
! Отговори
интернет лумпен преди 9 години
Наградата за добре свършената работа - наесен :-D
20
2
 
12
 
! Отговори
56 преди 9 години
Нямаше да пиша, но не мога да приема явни манипулации.Как по -точно се разплатиха с бизнеса, като бизнеса протестира, работниците не са получавали заплати от месеци, няма разплащания по всички програми къдетопак е бизнеса и т.н. На лъжи вече никой не вярва.Нямало полицейско насилие - защо парламента цяла година е заграден, кой би протестиращите, кой ходи по домовете рано сутрин да сплашва протестиращите, кой нахълта в КТБ, престъпността е на висота и ако си мислите че не ви подслушват...
19
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименДругите които ви пречат основно са дпанките, космите, на муро к.ро и най вече липсата на мозък *** и перкенде недоклатено.........
18
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кабинетът Орешарски е най успешното правителство на прехода, съставено от блестящи експерти то изпълни и дори преизпълни поставените му задачи. Справи се с безработицата, съживи икономиката, докара инвестиции, усвои нови еврофондове, здравеопазването и социалната сфера са сред най големите му успухи ......бъзикам се беееееееееееееееее......ОСТАВКА !!!!!
17
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 9 - здравеопазването валира заради парите които крадна дянков, а енергитиката фалира в деня който Бросиво си подаде оставката. нещо си много объркан. Ако беше станал южният поток енергетиката щеше да е във възход но Сащ ни пречат.
16
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В отчета споменава ли се за успешното прикриване на педрото?
15
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
бсп има само два успеха- разплати се с бизнеса и не допусна полицейсок насилие като при Цветанов. извън това няма никакив други успехи, само поредица от провали.
14
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Слава на БКП ! Слава !
13
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не се учудвам че БСП-то няма никаква чест и достойнство със СерГея начело. Включитлно и женските им индивиди като Нинова. "БСП започва отчет на успехите по график" - к'ви отчети, к'ви успехи ??? Едното е само на хартия, другото го няма. Лъжи накуп."Според Нинова 2014 г. е най-силната в социалната сфера от 14 г. насам"Как ли народа не го забеляза? Само Нинова и съпартииците и.
12
3
 
9
 
! Отговори
Психиатър преди 9 години
Внезапното спиране на лекарства от групата на психоенергетиците / т.нар. антиглупини / води до настъпване на т. нар. РИЙБАУНД ефект /рязко влошаване на състоянието на пациента. Т.е. ако преди се е държал като обикновен *** ,то впоследствие се държи като пълен ***.
11
4
 
12
 
! Отговори
АноМним преди 9 години
Докато не отидете да гласувате всички или поне една огромна част, комунистите ще си развяват байрака и ще си отчитат успех на фона на огромния крах, до който е водило всяко тяхно управление.
10
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КОЛКОТО ПО-ВЕЧЕ УСПЕХИ НИ ПОСОЧИТЕ ,ТОЛКОВА ПО МИ СЕ ПОВРЪЩЕ ОТ ВАС !
9
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В историята на човечеството това е възможно най-огромната НАГЛОСТ!
8
2
 
18
 
! Отговори
akud преди 9 години
хихихи тея у бсп са лиди....или страшно нагли
7
2
 
17
 
! Отговори
Д-р Хаус преди 9 години
Това не е недоразумение. Това е ДИАГНОЗА.