Част от евромайките оставиха Бареков

Структурите в Сливен и Котел напуснаха "България без цензура"
Обновена: 28 юли 2014 18:40 | 28 юли 2014 18:37, Красимир Ангелов
130
Част от евромайките оставиха Бареков
Част от евромайките обявиха, че напускат ББЦ. Снимка: Булфото

Структурите на "Евромайки" в Сливен и Котел напускат "България без цензура" на Николай Бареков, съобщи в писмо до медиите подалата оставка председателка на организацията за Сливен Женя Колева.

Заедно с нея и напусналата председателка на организацията в Котел Тихомира Атанасова от партията излизат около 80 учредители и редови членове.

Още по темата

Причините са голямото разочарование от председателя на партията и от начина на провеждане на политиката на ББЦ, както и от липсата на перспектива за бъдещи демократични действия в името на българските жени и майки, се чете в официалната позиция.

"Сливенските и котелските майки не желаят да стават част от задкулисни игри на статуквото, срещу което се борят и предпочитат да останат верни на ценностите и убежденията си“, заявява още Женя Колева.

Всички, които напускат ББЦ и Евромайки в Сливен и Котел, обявиха, че застават твърдо зад бившия заместник председател Ангел Славчев и подкрепят изцяло неговата позиция.

Както Dnes.bg съобщи, преди седмица заместник-председателят на "България без цензура" Ангел Славчев подаде оставка и напусна партията, като решението си той обяви в отворено писмо до медиите.

Славчев обяви тогава, че снема политическото си доверие от Николай Бареков, като отправи остри критики срещу лидера на партията.

По думите му в партия ББЦ текат процеси, които говорят за съвсем други намерения, които нямат нищо общо с красивите обещания.

Въпреки случващото се, лидерът на ББЦ Николай Бареков бе категоричен, че коалицията около „България без цензура“ е единна и ще се разширява.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
2
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Какво става господин "НОВИЯ ПОЛИТИК"?????? Ти си обладан от неистова мания за власт.Това което правиш само ще те отдалечи от властта и ще отврати и най-верните ти привърженици.Това вече е факт.Все повече ще напускат партийката ти и може и да не влезеш в 43 народно събрание. Неистовата злоба и стремеж от страна на БСП и ДПС да бъде сринат и оплют ГЕРБ и Бойко Борисов доведоха до падането на това правителство.Ти вървиш по техния път и нищо добро не очаква ББЦ. Спри докато не си стигнал дъното
73
1
 
25
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
Както е тръгнало май в тази партия ще си останат само Новия политик и евентуалния министър на вътрешните работи -Росен Петров.Всъщност къде се скри Петров?Силен старт от фолка до голямата политика,ами обратния път какъв ли ще е,Спасителю наш?Всички те изоставят,жалко,свършиха парите."Колко са здрави конците им и колко послушна е куклата"-Това остава да разберем скоро.
72
2
 
24
 
! Отговори
mj преди 9 години
Кво правихме , ква стана майна.........УСРАХМЕ СЕ .......АМИ СЕГА....ДЕ БОЙКООО....????
71
4
 
38
 
! Отговори
лекар-психиатър преди 9 години
ББЦ беше създаден да намали процентите на ГЕРБ обаче номера не мина. И то по една единствена причина-сега сме 2014 г. и избирателите са наясно кой кой е. Сега Бареков , който е освидетелстван наркоман говори абсолютни небивалици и смята , че има кой да му вярва. Жалък човек и още по жалки са неговите създатели.
70
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Венелине, венелине, ти ли си последната овца, която не е разбрала какво става с ББЦ.
69
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 69 Защо не правиш тази сметка за ГЕРБ??? Те си ги гепиха "легално" докато бяха на власт.
68
1
 
14
 
! Отговори
додо преди 9 години
***...че ми накриви улука...
67
45
 
9
 
! Отговори
Венелин преди 9 години
Барека само печели от това, че го напускат такива!Много по-зле щеше да е, да ги вкара в парламента и тогава да напуснат и да станат "независими депутати подкрепящи герб".
66
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименА колко умно гледа електората ....
65
5
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Все повече ще го напускат ***. До сега си плащаше, ама май сега парите са секнали като не можаха да фалират банките ,където неговите спонсори имаха милиарди кредити.
64
3
 
46
 
! Отговори
Berlin преди 9 години
E, той нали от джоба си спонсорираше кампанията? Какво като няма КТБ?! ХАхаха.... :D
63
2
 
36
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Бареков-*** си в Пьрвенец да си копаеш градинката,ама те и сьселяните май не те искат вече!!!!!!!!!!
62
3
 
47
 
! Отговори
П.Петров преди 9 години
Не вярвам, че някой с поне малко мозък е повярвал на казаното от Бареков и затова е влязъл в ББЦ.ОТИШЛИ СА САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ПАРИ !!!Нито им е за България, нито им е за народа !
61
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колко умно гледа... като камила в каруца.
60
3
 
25
 
! Отговори
.................... преди 9 години
Ай честито,мини през аптеката сега си купи вазелинче,другото го знаеш:)
59
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Te Ubixa Goro i Vasil koito ne bqxa proekt na nikoi a Proekti kato Peevski i Barekov kakvo si mislqt Che sa ili shte im se sluchi ? Mnogo balaci i ludi v BG
58
0
 
17
 
! Отговори
istinata преди 9 години
Sichko si beshe za Pari
57
1
 
31
 
! Отговори
Веско преди 9 години
Доган е главата,Пеевски тялото,Бареков *** на Пеевски.
56
2
 
36
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 9 години
Е сега го загази горкият,КТБ загина ненавреме,парички за купуване на гласове нема вече,а изборите са все по-близко.Тогаз ще лъсне истината за тази псевдопартия(мнението е мое).Кой си спомня вече за БББ-то на Жорж Ганчев?Историята просто ще се повтори.
55
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Направете си една простичка сметка........Обиколки из цяла България/е, позамериха го с л****** ама това е друга тема/, Камиони, мастити охрани от 30 човека, сцени,камери, хора за монтаж и демонтаж, платени "присъстващи", хотели, храна, реклами по медии, наеми на къщи, горива, сътрудници, секретарки, десетки хиляди платени "наблюдатели', офиси на "партията"...........100 милиона минимум...........КОЙ?? ОТКЪДЕ??? ЗАЩО???? И.............ДО КОГА??????????????