ГЕРБ са гузни, извъртяха се на 180 градуса!

От БСП не са изненадани, че хората на Борисов няма да влизат в НС
Обновена: 30 юли 2014 14:21 | 30 юли 2014 10:57, Камелия Цветанова
114
ГЕРБ са гузни, извъртяха се на 180 градуса!
Атанас Мерджанов Снимка: БТА

БСП не се изненада от отказа на ГЕРБ да участва в работата на парламента до разпускането му, въпреки че опозицията настояваше да се приеме окончателно актуализацията на бюджета, както и парламентът да вземе решение, с което да даде право на служебното правителство да подписва споразумения с международни институции и да взима дълг, ако се наложи.

Още по темата
„Обърнаха се на 180 градуса. Това не е изненада за нас, това е показателно за „предвидимата“ политическа сила ГЕРБ и ако българските граждани искат такава сила да води управлението на държавата, нека да си дадат доверието на нея“, заяви председателят на парламентарната група на БСП Атанас Мерджанов.

Според него се правят задкулисни опити да се дадат повече правомощия на служебното правителство.

„ГЕРБ са усетили, че стават участници в един грабеж с подписването на един празен чек на служебното правителство. Очевидно при бабуването на президента с тайното съгласие на ГЕРБ и на ДПС искаха да се разпореждат с държавните финанси, с финансите на данъкоплатците и може би заради гузна съвест днес се извъртяха на 180 градуса“, посочи Мерджанов.

Той смята, че ГЕРБ е влязла в собствения си капан, защото вчера по тяхно предложение беше гласувано извънредно заседание на 4 август заради актуализацията, въпреки че по правилник Народното събрание трябваше да е във ваканция от 1 август и сега трябва да излезе от тази ситуация.

По-рано днес Янаки Стоилов призова обществото да реагира, ако се приеме окончателно актуализацията.

„Това решение крие много рискове и и висока цена“, предупреди той.

Напускането на ГЕРБ идва ден след като заедно с ДПС прокараха на първо четене актуализацията на бюджета на държавата и на Здравната каса. БСП бяха против

Прочети още на: http://www.dnes.bg/politika/2014/07/30/gerb-napuska-parlamenta-remontyt-na-biudjeta-otpada.233979
 

Напускането на ГЕРБ идва ден след като заедно с ДПС прокараха на първо четене актуализацията на бюджета на държавата. БСП бяха против.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
8
 
11
 
! Отговори
are_kulata преди 9 години
Дами и господа, само лауреат на мисълта като Сранджата може да измисли глупост като ''русофилски турчин''....Боже, прибери си ГЕРБерас*т*ите !!!
25
0
 
15
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Защо три дни му бяха нужни на Президента да връчи на ДПС мандата??????ГЕРБ и най вече Борисов въобще да не си прави сметки за коалиция с ДПС,Ако го направи това доверието ще му падне драстично и отново БСП ще спечели.Помислете и за народа който ви храни.
24
9
 
23
 
! Отговори
are_kulata преди 9 години
1.Защо се внушава вина на държавата при фалита на една частна банка, на един бизнес?2.Защо политиците искат от лошата стопанка и бедна държава подкрепа за фалиралия бизнес на Василев ?3.Защо не се търси отговорника за откраднатите пари, а ще се дърпа заем от нас, държавата, за да се върнат тези пари на Василев ?!4.Защо подмолните ибрици от ГЕРБ вече не са в затвора?5.Защо Искров, Цветанов и Василев и Борисов още не са обесен пред НС?6.Защо кабинетът Орешарски си мълчи?7.Плевнелиев ФОСТАВКА
23
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"От БСП не са изненадани, че хората на Борисов няма да влизат в НС"И да са изненадани и да не са ***, това че Борисов няма (засега) да влиза в НС е факт. Колкото и да им се иска на *** да е обратното и да плюят телесни секрети (изсмукани от не знам си кой) по ГЕРБ. БСП защо си мислите, че ВАШАТА помия цапа ГЕРБ ??
22
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
DOLU GROB VYN OT VLASTTA KRADLIVA PASMINA BILI GUZNI DRUG PYT AKO NARODA GI OSTAVI 4 GODINI 20 MILQRDA SHTE OTKRADNAT
21
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
i-Interesno kak i s kakva syvest tuk mi pishat gerbadjiite glupavi koito syshto shte plashtatTtikvenite 3.4 milqrda Vie ne ste normalni bre
20
11
 
17
 
! Отговори
are_kulata преди 9 години
БСП умря, новото БКП се казва ГЕРБ !!!
19
5
 
17
 
! Отговори
възмутен преди 9 години
До до 2 - жалки и смешни сте! ГЕРБ "с тяхната твърдост".... Ха ха ха! Каква твърдост бе - видяха реакцията на хората и обърнаха г....а! Но след изборите ще е работата! Без помощта на ДПС ще видят власт вече на куково лято! До днес обикаляха медиите да кажат колко зле била държавата, как са нужни тези милиарди.... Ами проекта на Бойчето какво стана - служебното правителство да тегли заеми? А Плевнелиев, който се възхищаваше на приемането на актуализацията..... Смееешни и наглииии!
18
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
<Ох Боли ама е шекер>,вечната любов БКП_БСП+ДПС реве та се къса от болка,намаа ли ви го ГЕРБ отново а болшевишка разпоретино,боли сега а боли ааа,а бегайте за още вазелин...
17
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
IMAL PROGRAMA ZA UPRAVLENIE BOKO TIKVATA.VIDQXME Q S DPS DA NI KRADE MERSI VYN TIKVATA PREDATELSKA OT VLASTTA BOKO SI POKAZA ISTINSKOTO GADNO LICE BIL GUZEN NALI SHTE GUSHNE 3.4 MILQRDA KOITO NARODYT SHTE PLATI DA MU IMAM GUZNOSTTA KRADEC
16
17
 
16
 
! Отговори
до 2 преди 9 години
ГЕРБ с тази си твърдост и принципност печелят все повече доверие.Хайде стига с игрите на ДС-структурите.Реват,като изоставена ***.И откъде го изровиха този Мерджанов?Прилича ми на Берия.По мръсно племе от *** НЯМА!
15
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
7.Нарастване смъртността сред младите. Катастрофи, наркотици, разстрели, анаболи, липса на здравна профилактика - все повече млади хора умират от рак и инфаркт. Некролозите им висят по гробищата. Ако не вярвате отидите и вижте с очите си! 8.Народа масово затъва в заеми, вересии и просия. Следствие на което бизнеса блокира. Или обратното - бизнеса блокира, неплатежоспособен е и хората затъват в заеми и вересии. А просията е навсякъде по улиците - хората просят стотинки за хляб или по някоя цигар
14
5
 
14
 
! Отговори
BG преди 9 години
Не знам кой от какво точно се отмята, но знам че БСП влиза в световната история на политиката като едиствената партия бламирала .... собственото си правителство !!! :))))Значи техния собствен министър на финансите иска актуализация на бюджета, а собствената му партия, мандатоносител - играе в опозиция :)))) Е след това, аз просто нямам думи !!!
13
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
6.Финансовата криза представлява оптимизация на световната икономика. Парите без материално-стоково и трудово покритие нямат стойност. Американците си печатиха доларите като ненормални и направиха кризата за да оправят нещата. Кризата концентрира парите в ръцете на богатите. И повече хора ще им работят за по-малко пари. След оптимизация на световната икономика следва оптимизация на световното население...
12
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
5.Извращаване на изкуството. Филми като Хелрайзър, Смъртоносен хоризонт, групи като Дисайд водят до депресии, паранои и шизофрении. На държавата един шизофреник излиза поне 300 лева месечно. В България шизофрениците са над 40 000. И това се все последици от американското изкуство.
11
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
4.Упадък на християнските ценности. Това е едно от измеренията на Новия световен ред. Създаването на нова изкуствена религия. Типичен пример са протестантите. Тях Лукавия ги *** и светът е навлязъл в техните църкви. Това е невинен пример. Вече е модерно политици да влизат в сатанински секти. Такива секти с бг полицити в тях има вече и в България. Представяте ли си какво бъдеще ви чака?
10
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
STRANDJA KVOTO I DA PEETE GROBARITE MNOGO VI ZDRAVE OT NARODA S 3.4 MILQRDA NI ZAKOPAXTE
9
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
3.Ритане срещу ръженът е невъзможно. Остава обикновения човек да се свие и да се опита да оцелее. И ако може да извлече полза от ситуацията. А ситуацията засега е такава - висока безработица и парадоксално нарастващи цени. На фона на свито потребление цените се вдигат. Обратно на нормалните капиталистически закони. И понеже няма къде другаде да ударят спекулантите се целят в храната. За това храната е много скъпа в България.
8
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
2.Българите се хванаха много лесно на тази въдица. Сега идеологическата диверсия е във всеки дом. Нейн проводник бяха американските филми през 80те години. Те показваха един напълно различен живот зад Желязната завеса. Американската мечта - живот на лъскави спортни коли, луксозни къщи, високи доходи и щастливи хора. Очевидно е, че тогава през 80те българите не правиха разлика между филми и реалност. Те бяха наивни като малки деца. И сега си носят последиците.
7
21
 
13
 
! Отговори
ГГ преди 9 години
Дрънкай Мерджанов дрънкай. Само че по време на вашето управление, а не на ГЕРБ фалира изкуствено още една банка. И кредитните милионери са от вашите, Червените редица. Така че продължавайте да дрънкате че отново ГЕРБ Ви оцапа гащите. Мерзавци!