ГЕРБ са гузни, извъртяха се на 180 градуса!

От БСП не са изненадани, че хората на Борисов няма да влизат в НС
Обновена: 30 юли 2014 14:21 | 30 юли 2014 10:57, Камелия Цветанова
114
ГЕРБ са гузни, извъртяха се на 180 градуса!
Атанас Мерджанов Снимка: БТА

БСП не се изненада от отказа на ГЕРБ да участва в работата на парламента до разпускането му, въпреки че опозицията настояваше да се приеме окончателно актуализацията на бюджета, както и парламентът да вземе решение, с което да даде право на служебното правителство да подписва споразумения с международни институции и да взима дълг, ако се наложи.

Още по темата
„Обърнаха се на 180 градуса. Това не е изненада за нас, това е показателно за „предвидимата“ политическа сила ГЕРБ и ако българските граждани искат такава сила да води управлението на държавата, нека да си дадат доверието на нея“, заяви председателят на парламентарната група на БСП Атанас Мерджанов.

Според него се правят задкулисни опити да се дадат повече правомощия на служебното правителство.

„ГЕРБ са усетили, че стават участници в един грабеж с подписването на един празен чек на служебното правителство. Очевидно при бабуването на президента с тайното съгласие на ГЕРБ и на ДПС искаха да се разпореждат с държавните финанси, с финансите на данъкоплатците и може би заради гузна съвест днес се извъртяха на 180 градуса“, посочи Мерджанов.

Той смята, че ГЕРБ е влязла в собствения си капан, защото вчера по тяхно предложение беше гласувано извънредно заседание на 4 август заради актуализацията, въпреки че по правилник Народното събрание трябваше да е във ваканция от 1 август и сега трябва да излезе от тази ситуация.

По-рано днес Янаки Стоилов призова обществото да реагира, ако се приеме окончателно актуализацията.

„Това решение крие много рискове и и висока цена“, предупреди той.

Напускането на ГЕРБ идва ден след като заедно с ДПС прокараха на първо четене актуализацията на бюджета на държавата и на Здравната каса. БСП бяха против

Прочети още на: http://www.dnes.bg/politika/2014/07/30/gerb-napuska-parlamenta-remontyt-na-biudjeta-otpada.233979
 

Напускането на ГЕРБ идва ден след като заедно с ДПС прокараха на първо четене актуализацията на бюджета на държавата. БСП бяха против.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
5
 
! Отговори
незнайко преди 9 години
До анонимен 63Моля те да ми отвориш очите откъде и аз да се придобия информация?Повече да се ровя в интернет и да вярвам на всичко било то ляво или дясно?Пардон ляво няма на тоз тетап.
45
2
 
25
 
! Отговори
seira преди 9 години
ПИЧОВЕ,КАКВО СТАНА СЪС ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ГЛАСУВАНЕ И "БЕЛИЯ ВОТ"?САМОПРОВЪЗГЛАСИЛАТА СЕ "ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА", НАЧЕЛО С БОРИСОВ, СЕ СТРАХУВА ОТ НАРОДА (СУВЕРЕНА) И НЕ ДОПУСКА ПОСЛЕДНИЯ ДА УПРАЖНЯВА КОНСТИТУЦИОННОТО СИ ПРАВО (Й ЗАДЪЛЖЕНИЕ!), САМ ДА ОПРЕДЕЛЯ КОЙ И КАК ДА УПРАЖНЯВА ОТ НЕГОВО ИМЕ ВЛАСТТА!!!
44
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 63:НЕ СИ ПОЗНАЛ!ПРОБЛЕМИТЕ НА КТБ ИДВАТ ОТ ГЕРБ!!!
43
6
 
5
 
! Отговори
Boiko Borisov преди 9 години
Nostes cukah sestra si,Az skrupuli niamam.
42
23
 
14
 
! Отговори
бобо преди 9 години
И ... за какво са гузнибе бе Мерджанов!! А,сега да ви видим колко сте експерти !!!?? За пореден път е..ахте мамата на държавата!!
41
35
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бойко пак мачка коминистите.Само Герб!
40
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не на Коалиция БОСТАН!
39
19
 
27
 
! Отговори
БКП или ТИКВАТА преди 9 години
Изборът е ясен:БКП ДА! ТИКВАТА - НИКОГА!/Дано БСП да се сети, че е наследник на БКП, а не патерица на БРЮКСЕЛ и ФАШИНГТОН!/
38
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Отивам при евреите,които се отрекоха от Бог и се именоват американци.Макар и да са ***.Те ми казват да изтегля десетина милярда и да не се притеснявам,защото ще има още много.Минаха години и десетки милярди се изтеглиха.Сега не искат да дават,искат земята да се раздроби на отделни региони,царства,държави.Върнах се в БГ, бяха минали 10 години.Мизерията е голяма.Само 10% държат парите.Разделихме БГ на три части.Започна изкупуване на земята.Няма българи в бившата БГ.Няма я и Югославия.Амин!
37
25
 
23
 
! Отговори
Мръсни комунисти преди 9 години
Нагли комунисти!!!!
36
26
 
35
 
! Отговори
Garibaldi преди 9 години
Народа трябва да гласува единно за Коалиция за България,за да дойде всичко намястото си.Всичко друго е Бойковизъм и ментарализъм!!!Иначе да ходим в Русия!
35
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
PLEVNELIEV E PIONKA NA OLIGARSITE, XORA RAZKARAITE BCP - OLIGARSITE- PIONKITE OT VLASTTA, NE VI LI DOIDE V MNOGO MIZERIATA ? MAXAITE VSICHKI PARTII, MINAVAME KAM PREZIDENTSKA REPUBLIKA ! I PONEGE NIAMA SAD I POLICIA, SHTE SE NALOGI VIE DA STANETE SAD I NAKAGETE VINOVNITE ZA GENOCIDA NA NARODA !ZAPOCHVAITE OT KOSTOV I DOGAN ! ZABRAVETE ZA MIRNITE SMESHNI MITINGI , IZGLEGDATE KATO OVZE ! IZLEZTE I SE BORETE ! VREME E !
34
2
 
30
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
до 49 българския народ въобще не го интересува кой какъв е .Щом работиш в такава институция,като НС ще си българин и ще устояваш българските интереси.Погледнете САЩ и ЕС какво правят по цял свят се разпореждат.Устояват си интересите и никой не смее да им се противопостави,че нарушават суверена на една страна.Даже си позволяват да заплашват и санкционират нации ,които не искат да вървят по техния път.Ами за мен това е диктатура и налагане на робство по света.Щом не си със нас- значи си против н
33
39
 
19
 
! Отговори
идиоти!!! преди 9 години
НЯМА ПО-ГНУСНО НЕЩО ОТ КОМУНИСТ! БОЙКО НЕ СЕ ИЗВЪРТА, НИТО Е ГУЗЕН! ПРОСТО, ДОРИ И ДА СЕ ГЛАСУВА БЮДЖЕТА, *** ЩЕ ГО СПРАТ ЧИСТО ТЕХНОЛОГИЧНО И ВЪВ ВРЕМЕТО!!! ПИЯНДЕТО МИКОВ, НЯМА ДА ГО ПОДПИШЕ И ТОЛКОЗ! НА ТЕЗИ ОТ ВАС, КОИТО СЕ РАДВАТЕ ЩЕ КАЖА - ПРОСТАЦИ, НИЕ ВСИЧКИ ЩЕ ПЛАТИМ ЗА ТОВА! ДА НЕ РЕВНЕТЕ СЛЕД ДВА МЕСЕЦА, ЧЕ НЯМА ПАРИ ЗА ЗДРАВЕ И Т.Н. *** ВАШТА МАМА *** БЪЛГАРСКА! ВИЖТЕ СЕ ДО КЪДЕ СТЕ СЕ ДОКАРАЛИ, *** МИЗЕРНИ!!!
32
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо червения крадец винаги разваля и унищожава всичко? Защото за да се съгради нещо, трябва малко и да се поработи. Червения крадец предпочита да краде, другите да се излагат с работа.
31
15
 
29
 
! Отговори
съзерцател преди 9 години
Надявам се хората да разберат,че атракциите на Бойко,вече няма да го правят така интересен за хората,защото това ще им струва скъпо...и държавата ни ще загуби всякакви ориентири и надежди за нормалност...
30
17
 
29
 
! Отговори
Ха-ха преди 9 години
За пореден път простото и некомпетентно същество от Банкя си смени позицията и мнението за 24 часа!!!Изберете си го пак и гледайте сеири!!!
29
3
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Искам да повдигна един много наболял въпрос- Всички партии ГЕРБ ,БСП,АТАКА,НФСБ и др.партии казват в един глас -Ама турците са виновни,защото те ни управляват.Искам да попитам как става това?Когато турската партия,която винаги е трета партия и с най-малък вот а се оказва решаваща.Тука има нещо гнило в останалите партии.Или те искат да е така или всички обслужват чужди интереси.Нямам обяснение,че една банка може да се срине а Доган-не?
28
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
BOKO TIKVO ZASNTO NATOVARI MEN I DECATA MI S 3.4 MILQRDA.OSHTE KOLKO MILQDRA SHTE OTKRADNESH OSTE 100 MILQRDA LI SHTE TURISNH NA GYRBA NA BYLGARINA. LUD E KOITO TI DAVA VLAST I KOITO GLASUVA ZA TEB
27
5
 
18
 
! Отговори
Вунд преди 9 години
От 1944-а до ден днешен у нас управляват ***. Няма значение дали ще ги наречете комунисти или демократи - това са условности.ГЕРБ, СДС, БСП - абсолютно НИКАКВА разлика, те са производни на комунистически антибългари, понастоящем слуги на американските евреи.Затова спрете да взимате страна в споровете между комунистическите фракции. Разберете, че е нужна НАЦИОНАЛНА РЕВОЛЮЦИЯ.