ГЕРБ са готови на избори до дупка, смята Мая Манолова

Според социалистката вотът няма да е феърплей
Обновена: 15 авг 2014 12:46 | 15 авг 2014 10:40,
182
ГЕРБ са готови на избори до дупка, смята Мая Манолова
Снимка: архив Булфото

ГЕРБ са готови на избори до дупка, заподозря бившата червена депутатка Мая Манолова. Според нея това личало от последните изяви на лидера на партията Бойко Борисов. Манолова отново потвърди позицията на БСП, че служебното правителство реставрира управлението на ГЕРБ и ако Борисов не успее да състави самостоятелно правителство след изборите, на власт ще остане кабинетът на Близнашки. Манолова прогнозира и че вотът есента няма да е честен.

„От последните изявления на Бойко Борисов стана ясно, че ГЕРБ по-скоро са готови на избори до дупка, но не и на поддържане на партньорски отношения с друга партия“, каза Манолова пред БНТ. Така тя коментира твърденията на лидера на ГЕРБ, че Реформаторският блок и БСП са присъдружни партии. Ден по-рано пред БНТ Борисов обяви, че няма да прави съюз с Реформаторите и ги посъветва да си партнират с БСП.

Още по темата
Според Манолова предстоящите избори няма да са честни заради прекалената свързаност на служебното правителство с ГЕРБ. „Триото, което се очертава между Плевнелиев, Бойко Борисов и Георги Близнашки, има за цел да подготви избори, които няма да са феърплей“, каза соцдепутатката. Тя цитира и трудове на самия Близнашки от 90-те години, в които той пише,  че една от основните функции на служебното правителство е, че то трябва да е политически неутрално.

Според бившата депутатка фалстартът за подготовка на изборите е бил гафът с назначаването на министър за изборите. Манолова обясни, че така и не е станало ясно защо е нужен министър на изборите. Според нея номинираната за поста Красимира Медарова е от тези, които са виновни за хаоса на предишния вот.

Манолова отново обвини служебния кабинет, че вкарва ГЕРБ във властта без избори и това няма как да стане без съгласието на самия Борисов. Ден по-рано лидерът на ГЕРБ категорично отрече това.

„Бездарна и неубедителна сценка е отричането от страна на ГЕРБ за инвазията на техни кадри във властта“, каза Манолова. Тя допълни, че това „няма как да се случи без гуруто на ГЕРБ, без шефа на партията, защото това са негови кадри“.  „Виждаме как ГЕРБ влиза във властта през задния вход. Виждаме как служебното правителство връща служебно ГЕРБ на власт. ГЕРБ управлява чрез Близнашки и Плевнелиев от името на служебното правителство“, каза още Манолова.

„Всичко, което казвате, замърсява ефира“, репликира я бившата депутатка от ГЕРБ Десислава Атанасова, която се включи по телефона, провокирана от думите на Манолова. Според Атанасова е логично да се правят смени в администрацията, защото в нея има хора без достъп до класифицирана информация и такива без диплома.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
0
 
6
 
! Отговори
кв.Изток -К-л преди 9 години
КОСТИНБРОДСКАТА СЛИВА , КАКВИ ЛИ ДАЛАВЕРИ СИ ПРАВИ И КАКВИ ЛИ КЛОПКИ ПОДГОТВЯ НА БАБИЧКИТЕ ЗА ДА ГЛАСУВАТ ЗА БКП / БСП ?????2
143
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До вава тонка Мая /Костинбродска / си има достатъчно плам в простотиите, че колкото и да се говори по неин адрес , все ще е слабо .О ...срала се е за години напред.
142
7
 
2
 
! Отговори
вава тонка преди 9 години
Погледнете се група анонимници и некадърници плюете по Мая с герверски плам в очите,без да разбирате дори,колко увредени са мозъците ви!Не Мая е ***,а Десислав Атанасова е *** и това е ноторно известен факт.Сиреч по_тъпи от лидерите на ГЕРБ са само избирателите им!
141
1
 
10
 
! Отговори
pastoral преди 9 години
проблемът е, че дупката е налице. а изборите след това. или по-точно: "експертното" крадене от онзи, дето уж нямаше да ходи в брюксел плюс другия, дето щяха да го убият с пистолет с капси на изпроводяк, плюс третия, дето трябваше да премахне данъка и да направи заплатите и пенсиите по 3 цифр. числа и т.нт, отвориха такава дупка в бюджета и подготвиха още 3 бъдещи, че си заслужава да ви видим пак в "управлението", др. манолова. мазохистичния ви избирател си заслужава съдбата, която му определяте.
140
2
 
14
 
! Отговори
сони преди 9 години
Манолова говори за "честни"избори.Абсурд!Тя от къде знае какво е в главата на Борисов?Тези , които имат интерес да спечелят изборите са БСП , за да покрият аферата с КТБ , розпределението на изтеглените през последната година заеми , договорите по " Южен поток и много други афери. Крадеца вика :Дръжте крадеца!Не нам!
139
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
а вие не сте
138
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТАКОВА ПАРЧЕ НЕ СЕ ОПУСКА ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БСП
137
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Коя е тази баба Яга на снимката?!
136
6
 
13
 
! Отговори
тролгеносен преди 9 години
Що се заблуждавте, че Мая *** може сама да измисли костинбродската завера. Тя си беше просто/а/ На изпълнителка барабар с ***. Цялата схема е планувана мнооооого преди изборите. Подготвени прокурори, медии, пресконференции.....И тъй като са наясно батковците, че е *** и играха по-най-тънката струна -"ще те направим председател на НС". Е, и парички естествено. И тя, милата куха лейка, вложи цялото си сърце и хъс в начинанието. И лапна голям кокал. Ама забрави да го премери на....
135
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много сте нагли вие от БСП. Какви избори до дупка, нали ако не успее ББ да направи кабинет сте вие на ход, както предните избори. За съжаление бюрека си обра крушите към Брюксел, ще е трудно да намерите някой така отдаден на партията журналист да спретне нов констинбродски сериал, и не се знае какви проценти ще вземете този път.
134
4
 
13
 
! Отговори
Гуру Румен преди 9 години
Мая и останалите от БСП върхушката, не са още достигнали необходимото енергиино ниво за дълбока вътрешна промяна. Препоръчвам медитация пред голямо огледало по 3 часа на ден и валерианови капки за бесовете които излизат от телата им.
133
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Що за псмина сте тук и пишете глупости? Наистина заслужавате участта си след като има само долни и празни подмятания, не истинсги диалог и изповядване на демократични ценности. Нека ви яхат отново мутромилиционерите!!! О,неразумни юроде!!!
132
5
 
19
 
! Отговори
Граовец преди 9 години
Мая с новото костюмче се засмяла като п***а в нови ***
131
4
 
16
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Да влезне и да прочете всенародната любов към НЕЯ.Пачавретина
130
3
 
15
 
! Отговори
Мая Костинбродска преди 9 години
Аз зная че изборите няма да са честни защото вече сме подготвили компроматите.
129
4
 
17
 
! Отговори
Стар парт.член преди 9 години
Тая,Маята,де,все си мисли,че е хванала Господ за жезъла ?!Да,ама - не ! Напротив,с приказки те си постоянно подкопава основите на социализъма у нас!На такава лекомислена жена нико га не бих дал препоръка за член на нашата партия!Интересно как сега Мая изведнаж проглед на,а цяла година докато оправлявахме беше сляпа?!А може би е интересна за вярващите в БСП,че се опитва да доказва,че има и ясновидски качества?! Дрън-дрън!Лъжи,лъжи и пак лъжи!Това е нейното верую,това е нейното кредо!Долна работа!
128
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дано ББ се обърне и към други дупки....вЕРОЯТНО ЩЕ ИМА ОЩЕ МЕРАКЛИИ...
127
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А вашето коалиционно задкулисие реставрира омразата,кражбите,лъжите,хвалбите и заемите.От прекалена алчност за власт я загубихте.Не си загубихте само милионите,но промени в съдебната система този път ще има и ще поемете пътя към съда,където ще си получите заслуженото.Ще върнете краденото,за да има бъдеще България.Без това няма да се мине,колкото и да се напъвате в клеветите срещу ГЕРБ и Борисов.Всички измамници ще бъдат осъдени според заслугите си.Началото е с Бареков,Сидеров,Софиянски,Доган...
126
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мая Манолова не спира да жили като оса с повод и без повод.Заради такива като нея хората в България не си говорят нормално.Само омраза, поднесена по истеричен начин.Тя само така може да "функционира".Ако не може да хапе,няма хляб за нея.За да е винаги във форма и виаграта е на разположение май.Тя и Корнелия, и Моника Хохегер се интересуват само от власт и пари.Мая е на повикване като първи манипулатор.Не сме забравили,че тя осигури преврата по ТВ7 заедно с другия бяс-Бареков.Мизерници.Отврат.
125
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мая, тенекиения глас. Казаха, че се опитала да заработва на магистралата, но хората като я чуели да говорят бягали.За това се връща отново в политиката!