Няма да има прошка и за политици, ако купуват гласове!

МВР работи по сигнал за купуване на гласове в София, съобщи Бакалов
Обновена: 23 авг 2014 15:12 | 23 авг 2014 10:37,
110
Няма да има прошка и за политици, ако купуват гласове!
Снимка: архив Булфото

Вътрешният министър Йордан Бакалов е предупредил някои от политическите лидери, че няма да има прошка за никой, ако бъде хванат да купува гласове. Той даде да се разбере, че полицията няма да се колебае, ако трябва да разследва и политически лидери за търговия с вот.

Още по темата
„Няма деление на хора, които извършват това”, каза Бакалов пред „Нова телевизия”.

Вътрешният министър обясни, че не е задължително политиците да бъдат подслушвани. „Има си оперативни методи и способи, дадени са инструкции”, каза той. „Няма да има прошка за никой, ако е сгазил лука, ще си носи отговорността”, допълни МВР-шефът.

"Най-важната ми задача е да гарантирам провеждането на честни избори”, каза още Бакалов. Той призова и политическите сили да помогнат на полицията и да не купуват гласове. „Имах разговори с някои от тях, които ми гарантираха, че са забранили на техните структури да извършват тази дейност. Предупредих ги, че няма да бъде правен никакъв компромис”, категоричен бе министър Бакалов.

Полицията работи по сигнал за купуване на гласове в София. Това обяви вътрешният министър Йордан Бакалов пред Нова телевизия. Сигналът за търговия с вота в столицата е подаден вчера. МВР-шефът отказа да каже коя партия иска да купи гласовете на софиянци, но обеща да я обяви след изборите.

Според Бакалов разпределението на ролите в купуването на гласове се прави сега. „В момента се разпределя кой за какво отговаря в схемите”, разясни вътрешният министър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази песен я слушаме 25 години. Ще пръднеш на фасона на купувачите. Ай стига вече лицемерие и балончета!20240
47
2
 
10
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Бакалов кой друг освен политици купува гласове, ти *** ли си или си си такъв по-природа,само палячовци слагаме да ни управляват и после пищим.
46
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Собственник на печатница член на ГЕРБ, пшечатал бюлетини за Мая Манолова?????Да започнем от Цецо направо, а ...
45
1
 
4
 
! Отговори
Потребител преди 9 години
Докато системата за гласуване не се промени изцяло (като първото и най-важно е гласуването да е явно) гласове ще се купуват редовно. Освен това при доказано купуване искам да се обяви незабавно - кой, къде и за коя партия е платил да се гласува. Под незабавно имам в предвид точно това а не след като минат изборите.
44
1
 
4
 
! Отговори
до мартин 63 преди 9 години
като прочетох че думата сфери е станало свери разбрах че си от малцинството . Действай ....пиши
43
5
 
5
 
! Отговори
Мартин преди 9 години
Лично на мен са ми предлагали масово пари ...имам и много познати от различни свери .....смея да твърдя че най-много са ми предлагали пари от ГЕРБ по 50 лв предимно ....и другите партии също ....ББЦ тук се разсипа да купува из *** села ....БСП и ДПС си ги знаем ......аз лично твърдя , че единствено за АТАКА никога не съм чул нещо подобно ....въпреки че имам и познати свързани с партията .....това си е голямата истина ...ГЕРБ И ББЦ купуват гласове се едно минават краставици да купуват
42
1
 
5
 
! Отговори
Сънчо преди 9 години
Гърците са прави че носят плакати - тихо да не събудим българите. Всички в тая държава са в някакво летаргично състояние със силна липса на самочувствие и тотално самосъжаление. Как може да ти блокират парите в КТБ, да не знаеш въобще дали ще получиш дори лев и да няма гневна гражданска реакция!?!? България ще се оправи когато се събуди.
41
1
 
2
 
! Отговори
ХХХ преди 9 години
Така ...какво значи купуване на гласове ....нали правите проблем ако се дават над 100 лв ? Под 100 лв като дават няма проблем нали така ?
40
1
 
6
 
! Отговори
info. преди 9 години
До НАРОДЪТИзпуснал си Иван Костов нещо!Иначе всичко друго е ОК.
39
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да бе да. Още малко да повярвам. Купуване на гласове винаги ще има в нашата изгнила държава, докато не спрат да игнорират умните хора.Колкото бай Спиро комшията ще спре да оправя съседката от трети етаж, докато мъжът й е нощна смяна пазач.
38
2
 
8
 
! Отговори
ak47 преди 9 години
Ще има и честни избори, ама някой друг път. Рапона никога не си е държал на думата, дреме му за народа, важното е да се излъжеш да си дадеш гласа. Ама и тия, дето още се лъжат са за бой.
37
2
 
4
 
! Отговори
Гогол(не е за индиан преди 9 години
Всички мълчат срамежливо за "мъртвите" души. А именно тяхното насочване обезсмисля гласуването. Аз не познавам нито един гербераст, но те все "бият", "мачкат"... Е как става така, че сега избираме само между примерно педофили и геронтофили?
36
4
 
9
 
! Отговори
фют преди 9 години
Близнашки беше организатора на събирането на подписи за референдума, предложен от Чехълчо. Оказа се, че 108 000 подписа са фалшиви и допитването отпадна. С какъв акъл народа допуска изборите да се правят от човек, който вече е изобличен в безспорна фалшификация??? Бакалов само допълва картинката, на свой няма да посегне. Европейци са на думи само, иначе са мошеници до един, начело с Лизашки.
35
4
 
7
 
! Отговори
Фергюсън преди 9 години
А 11 000 милиционери могат ли да носят чувалите с бюлетини на мутрата диктатор,а бе цайс!?
34
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма начин да е ББЦ. *** не би направил такова нещо :) Който кърши гьобеци зло не мисли и не прави..
33
0
 
4
 
! Отговори
реостат преди 9 години
И аз мога а гледам умно
32
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Информация от кухнята - ББЦ е въпросната партия.
31
0
 
7
 
! Отговори
СЕЛЯНКА преди 9 години
Какви лидери какви пет лева по селата се купуват протоколи заедно с бюлетини от кметове и копоите им.
30
0
 
5
 
! Отговори
Колев преди 9 години
Човека е избран за този пост благодарение на безупречната си репутация и заради пословичните успехи на СДС с купуването на гласове. Шегувам се естествено, но те започнаха първи!
29
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Толкова ли е трудно ДАНС да монтира един бръмбар в дрехите на Мая Манолова, и за 24 часа ще съберат материал за 10 съдебни дела. Защо ДАНС не следи доказаните измамници в политиката? С какво се занимава ДАНС всъщност след началника Пеевски? Май с нищо.