Реформаторите искат да оставят БСП и ДПС извън власта 10 години

Радан Кънев също е номиниран за лидер на Обединението
54
Реформаторите искат да оставят БСП и ДПС извън власта 10 години
Снимка: БТА

Целта ни е да оставим БСП и ДПС извън властта поне за 10 години. Това заяви  лидерът на ДСБ Радан Кънев, след като получи номинация да стане председател на Реформаторския блок, цитиран от пресцентъра на партията.

Още по темата
Окончателният избор между Кънев и председателя на СДС Божидар Лукарски ще се състои на форум на
Реформаторския блок на 13 септември.

В Пловдив Кънев обясни, че Блокът се стреми към промяна, но това не е възможно, докато БСП и ДПС не бъдат отстранени от изпълнителната и съдебната власт пряко и косвено.

Според Кънев стига да се следва законът и да се управлява с грижа за хората, България може да бъде променена.

Той повтори, че РБ е събрала приоритетите си и ги е представила пред избирателите ясно и откровено в една страница.

Сред тях са спешни реформи в администрацията, проверка на всички скандални назначения в администрацията, цялостна проверка на кредитните досиета в КТБ, лустрация и отстраняване на всички лица, свързани с тайните служби на комунистическия режим, незабавно начало на правосъдната реформа в България, ясна и подробна програма за електронно управление и електронни обществени поръчки  и спиране на партийната корупция в администрацията и харченето на обществените пари.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
4
 
8
 
! Отговори
коч преди 9 години
Какви са тези реформатори? утайките от всички погребани партии.
26
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Реформаторите начело с Радан Кънев сме готови да усвоим всички средства,, ако е останало нещо от баницата наречена България.. Егати всички крадоха само ние не сме ,,ВРЕМЕ Е И НИЕ ДА СЕ ОБЛАЖИМ.....
25
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
абе Рамаданчо а Герб ча чии ти е
24
2
 
5
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
"След 10-дневно мълчание от страна на РБ получихме условия, които не отговарят на представата ни за справедливо отношение между партньори. Категорично отказваме да приемем за нормално обвързването на места в листите за народни представители с осигуряването на финансови ресурси от кандидатите. Търговията с места в Народното събрание противоречи на желанието на гражданите за налагане на прозрачност в политиката и управлението."Зелените,27.08.2014 г.
23
1
 
8
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
Какви реформи,какви промени!Начело на листите-Л.Шулева,Д.Вълчев,М.Кунева-от НДСВ,от правителството с мандат на ДПС?/от 22.08.2014 г./Шулева-свързана с приватизацията на енергодружествата през 2004г.,донесли 680 млн.е.инвестиция.НДСВ договорили твърда печалба от 16%,по-късно намалена на 12% и до ден днешен плащаме всички останали "разходи"!Н.Зеленогорски-особена връзка с Цар Киро,а и кючеците му отиват.
22
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
абе плюйте си по реформаторите. те не че ще оправят нещата,(те няма и как да ги оправят при толкова много "доброжелатели") ама и другите нищо няма да направят които идват. така че си ляляйте на воля. то се видя че тука няма да има никога нещо свестно и ще е вечната матилда.
21
3
 
4
 
! Отговори
КНСБ преди 9 години
Слава Богу! Най-после светлина в тунела - следващите 10 години без БСП и ДПС -Ура!Ура!Ура! И ние сме за такова статукво у нас! Не ги искаме повече тия във власта- докараха ни до про сешка тояга! Само те се имат за хора,а всички останали сме под един знаменател ?! Аман от техите обещания,от техните увъртания,от техните измислици,от техните груби скъпостру ващи на страната ни грешки! Дано да стане - уверени сме,че без тях ще се живее мнооооого по-добре!
20
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дааа, доста смешен става политическия живот в България с тези измислени участници
19
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Наистина, колко много измислени партии имаме в България
18
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези няма да имат и 3-4%, какви са тези пресконференции, работи
17
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много искат!Трябва да бъдат по-скромни!!!!!!
16
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Реформаторите искат да оставят БСП и ДПС извън власта 10 годинисъщо искат да се коалират с герберите мутроидино народа има крайната дума - не забравяйте? - дори и да сгреши, после ви гони с камъни!
15
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
подкрепяш герб поне 10 години и готово!
14
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
РАДАНЕ ,ДОКАТО КОСТОВ шава ЖИВ ВИНАГИ ЩЕ ГОВОРИТЕ ПРОТИВ БКП и ВИНАГИ ще им ПОДНАСЯТЕ ПОБЕДАТА!КОСТОВ и ВНЕДРЕНИТЕ ЧЕНГЕТА СЪСИПАХА ЕДНА ГОЛЯМА МЕЧТА на ЕДИН ЦЯЛ НАРОД!КОСТОВ не е само ГРОБОКОПАЧ на СДС,той ИЗГАСИ НАДЕЖДАТА на НАРОДА за средна класа за НОРМАЛЕН ЖИВОТ!Вие имате ХУБАВИ идей,НО НЯМА КОЙ да ВЯРВА на ПРОВАЛЕНИ политици с МЕНТОРИ държащи МИЛИОНИ В КТБ,ОСРЕБРИЛИ мечтите на БГ за ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ!
13
4
 
6
 
! Отговори
Увалиец преди 9 години
Абе плешиво момченце,от кое задгробно селище се обаждаш?
12
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Радан Кънев,не ставаш за лидер.Кой те предложи не знам,но за лидер НЕ ставаш.Лидер беше Иван Костов.Гласувах за сините тогава,но сега те са само бледо копие от това което бяха.Не може да се надявате на успех,щом сте готови да бъдете патерица на ГЕРБ.Сините избиратели не искат това.И ще ви накажат за безпринципното и мекушаво поведение.
11
1
 
10
 
! Отговори
РЕФОРМИРАН преди 9 години
Още РЕФОРМИ/ сиреч КРАЖБИ / ли господние? От времето на тате ти И.Костов все ни реформитате и все по бедни ставаме.Затвор за вас.
10
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Радане,и как ще го направиш?Като се коалираш с мафиотите от ГЕРБ ли?Току що ме изгуби като избирател.
9
9
 
13
 
! Отговори
Идеалист преди 9 години
Съгласен съм, че Червената кукувица трябва да се натири!
8
8
 
17
 
! Отговори
Идеалист преди 9 години
До АнонименБоко и Цоко през своето управление унищожиха дясното мислене в България.Те са най- отявлените комунисти. Те централизираха цялото управление, дори контрабандата! Цоко се изявяваше като Вишински от времето на Сталин. Цоко е работил в 7-ми отдел на ДС, какво да искаме от такъв човек!