Борисов откри спортна зала, обеща нова магистрала

"Догодина по това време "Марица" ще е готова"
15 сеп 2014 16:17,
125
Борисов откри спортна зала, обеща нова магистрала
Снимка: Facebook

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отбеляза старта на новата учебна година, като преряза лентата на многофункционална спортна зала в Свиленград. В словото си при откриването лидерът на ГЕРБ обясни, че това е най-добрият подарък за първия учебен ден.

Още по темата
Борисов допълни, че новото съоръжение може да бъде използвано и за концерти по  време на празници в общината. Той отчете дължимото за залата на кмета на Свиленград Георги Манолов.

Лидерът на ГЕРБ закъсня за откриването на залата и обясни това с недовършената автомагистрала "Марица". "Ако беше останало нашето правителство, днес нямаше да закъснея, а щях да дойда по магистрала "Марица", каза той. Борисов обеща на хората, че догодина по същото време автомагистралата ще е готова.

В Свиленград Борисов проведе среща с кметовете на ГЕРБ от област Хасково. Той ги увери, че ако партията отново управлява, еврофондовете ще бъдат размразени и политиката ще е еднаква спрямо всички кметове, независимо от тяхната политическа принадлежност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От строежите на магистрали и стадиони - мноооого се краде!
57
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да живее великия вожд Ким Ир, пардон Бойко Борисов!
56
3
 
6
 
! Отговори
Митко преди 9 години
Не сме във времето на Хан Аспарух или дори цар Симеон,когато за просперитет на България,трябва да можеш да се биеш с тоягата и да въртиш добре меча.Необходима е интелигентност и научни подходи.
55
8
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
ЗАПОВЕД!!!=======Всеки да прочете пост 45 :)... - задължително!!!...
54
1
 
8
 
! Отговори
ДИДО преди 9 години
До хахНЕ МОЖЕШ ДА СПАЗВАШ ДОБРИЯ ТОН, НО ТОВА Е ХАРАКТЕРНО ЗА ГЕРБЕРИТЕ.
53
2
 
6
 
! Отговори
Mitko преди 9 години
Ще дам мнение.Активноста идва от футболните агитки и то от най-агресивните им крила.Дето тренират в залите открити от Бойко.И са нискочели.И са много.За едно е прав вашият вожд-има много лош матрял в България.За съжаление.И нищо добро не ни очаква с такова младо поколение.
52
6
 
3
 
! Отговори
61 преди 9 години
по добре да се пише че се прави някъде нещо и ще остане на хората от колкото да се спират фондове,да се теглят заеми банки фалират
51
2
 
7
 
! Отговори
ДИДО преди 9 години
До хахаА ТИ ЯВНО СИ МИНАЛ ПОКРАЙ НОРМАЛНИТЕ ХОРА КАТО МУТРАТА.
50
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
айде почнА се не че е лошо да се строи инфраструктура напротив ама само това да се натъртва и повтаря меко казано омръзва
49
3
 
7
 
! Отговори
Мирко преди 9 години
Наистина откриването на спортна зала е най-добрият подарък от ГЕРБ за ГЕРБ.За да може там да тренират бъдещи мутри.Като Бойко.Бог да пази България от такова развитие.Вместо да се инвестира в по-добро образование за развитие на интелигентните деца на България,се инвестира в обучението на мутри.
48
3
 
4
 
! Отговори
хаха преди 9 години
Минал си и ти покрай строителните инженери като Доган
47
3
 
2
 
! Отговори
ДИДО преди 9 години
До хахаСТРОИТЕЛЕН ИНЖЕНЕР СЪМ, А ТИ?
46
0
 
5
 
! Отговори
хаха преди 9 години
Дидо я кажи с кво образование си и какво работиш !?
45
3
 
11
 
! Отговори
ДИДО преди 9 години
До АнонименНЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ КОМУНИСТИТЕ, А НОРМАЛНИТЕ ХОРА ДА СВАЛЯТ ЗАВИНАГИ ТОЗИ ПОСТ КОМУНИСТ И МУТРА БОЙКА БОРИСОВ!
44
5
 
2
 
! Отговори
ДИдо преди 9 години
Бойко не може да загуби изборите ! Може да не събере за мандат което е различно:)
43
6
 
3
 
! Отговори
:) преди 9 години
По добре магистрали,зали,мостове и др подобни обекти от колкото Социялни помощи за пенсионери,*** и мързели колко от вас ползват някакви помощи ?И къде отиват ?
42
5
 
6
 
! Отговори
ДИДО преди 9 години
МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО КАКВО ШТЕ РАЗПРАВЯ БОЙКО КАТО ЗАГУБИ ИЗБОРИТЕ. ЗА НЕГО ЩЕ ГЛАСУВАТ ШАЙКА КАЛИНКИ, НА КОИТО Е ДАЛ РАБОТА И ПОСТОВЕ, КАКТО И НАЙ-НЕОБРАЗОВАНАТА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.
41
6
 
3
 
! Отговори
до Барса преди 9 години
А да гласуваш за отрочето на БКП и Фесовете от ДПС?
40
4
 
16
 
! Отговори
Барса... преди 9 години
Не мога да разбера само едно,колко *** народ трябва да си, за да го избереш наново на власт.Малък и *** народ...ами ако бяхме голям...
39
3
 
7
 
! Отговори
[[ преди 9 години
боко строи магистрали те от заде му падат. рибата в морето той слага тигана.защо си мисли че ще вземе власта. гладна кокошка просо сънува. никога вече няма да имаш мнозинство в нс.