Борисов откри спортна зала, обеща нова магистрала

"Догодина по това време "Марица" ще е готова"
15 сеп 2014 16:17,
125
Борисов откри спортна зала, обеща нова магистрала
Снимка: Facebook

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отбеляза старта на новата учебна година, като преряза лентата на многофункционална спортна зала в Свиленград. В словото си при откриването лидерът на ГЕРБ обясни, че това е най-добрият подарък за първия учебен ден.

Още по темата
Борисов допълни, че новото съоръжение може да бъде използвано и за концерти по  време на празници в общината. Той отчете дължимото за залата на кмета на Свиленград Георги Манолов.

Лидерът на ГЕРБ закъсня за откриването на залата и обясни това с недовършената автомагистрала "Марица". "Ако беше останало нашето правителство, днес нямаше да закъснея, а щях да дойда по магистрала "Марица", каза той. Борисов обеща на хората, че догодина по същото време автомагистралата ще е готова.

В Свиленград Борисов проведе среща с кметовете на ГЕРБ от област Хасково. Той ги увери, че ако партията отново управлява, еврофондовете ще бъдат размразени и политиката ще е еднаква спрямо всички кметове, независимо от тяхната политическа принадлежност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
6
 
3
 
! Отговори
??? преди 9 години
Тоя саит е някаква виртуална реалност. Много червеееееееено бе. Трябва да се прекръсти на dnes.RU.
37
16
 
5
 
! Отговори
:) преди 9 години
Няма да ви кажа червени ами направо Турци !НЕ ядете асфалт но се движите по пътищата на Бойко използвате евро парите които той размразява всеки път след управление на "Турците" !Колкото и минуси да ми сложите вие сте *** на България заедно с *** и за нищо не става вадете килимчетата и се молете на братската ви Русия да ви храни ама и от нея няма остане нищо скоро
36
2
 
9
 
! Отговори
кико преди 9 години
Този по добре да открие хубаво крило в централния софийски затвор , че и той и Цветанов /осъден/са за там.
35
5
 
13
 
! Отговори
Руми преди 9 години
Представяте ли си ако спечели ГЕРБ пак рязане на ленти замрязаване на доходи пенсиониране на памперси Тоя Борисов въобще няма жалост нито за деца нито за възрастни като че ли него майка не го е раждала А Цветанов пак ще се вихри с неговите акции на КАЧУЛКИТЕ КОИТО БЕЗ ПРИЧИНА РАЗБИВАТ ВРАТИ И ВЛИЗАТ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НАЛИ ТРЯБВА ДА ОТЧЕТАГ ДЕЙНОСТ ТЕ СА ЗА ЗАТВОРА АГИТИРАТ СЕГА САМО ДА ЗАХАПЯТ КОКАЛА НАРОДЕ ОСЪЗНАЙ СЕ С ГЕРБ ПО ЗЛЕ ЩЕ БЪДЕМ НЕКА МЛАДИ ХОРА ДА НИ УПРАВЛЯВАТ НЕ ТИЯ
34
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Докато Боце се състезава за изборни резултати и колко път е поставил, междувременно в България (от паралелната реалност) мизерията си продължава. Спортните зали и магистралите са важни, но докато ги построи, населението ще е измряло. Вместо да се работи в посока увеличаване на жизнения стандарт, батко ви тепърва ще строи пътища и ще чака светлото бъдеще да дойде след няколко десетилетия. А хората искат да живеят добре СЕГА.
33
2
 
13
 
! Отговори
баи Ганю преди 9 години
Дами и Господа,откровено да ви кажа,аз съм възхитен от батя ви Боико.През целият си съзнателен живот и премисляики политическите събития в България и преценявайки политиците на България от 9 септември до днес15 о9 2014. стигам до извода че няма по-голям маистор от Борисов в искуството да манипулира хората както на него му се иска.Обикновените хора не се замислят това което говори дали е вярно и дали ще стане.Простотията няма краи в Б-я.
32
3
 
20
 
! Отговори
ББ преди 9 години
Тъкмо ви научих да не ядете, за да мога да си строя залите и вие взехте, че ме свалихте от власт.
31
1
 
19
 
! Отговори
до тиквата преди 9 години
тикво ,ти си откривай зали,сънувай си магистрали,но хората които ходят на химиотерапия седат в коридорите в една абсолютна лудница за да им правят вливки,а ти мутро от тъпчене ще се пръснеш,не се ли наяде бе ***, и къде се буташ да командваш ,аз не бих те пуснал във фирмата ми портиер да станеш ,той се пъчи,ако знаеш само колкооооо мнооооого те мразя теб и цялата ти пасмина,ще ми открива зали,аз ще нося препаратите за превръзки на онкологично болното ми дете-е колко да те обичам
30
3
 
15
 
! Отговори
крум преди 9 години
Проектът бил на стойност 5 651 344 лева. А колко е комисионната лично на Тиквата? Тая любов към спорта не е безкористна, ясно е.
29
3
 
10
 
! Отговори
Do ak47 преди 9 години
Като първи *** на подгърбия европейски ще открива! Не виждаш ли? Ходи си на инструктаж, изпълнява заповедите на Меркел, Барозу, Юнкер и му гласуват съответно доверие като генерал-губернатор на територията. Ако някой вземе да рита и свали тъпанаря от власт, веднага му спират фондовете и докато не върнат верноподаника начело, не пускат парите. Разбра ли в кое си качество болния от мания за величие открива каквото има за откриване?
28
1
 
13
 
! Отговори
Псохотерор? преди 9 години
Всъщност тези ежедневни новини с бб имат обратен ефект. За мен това е психотерор. Не виждам и особен смисъл от тв дебати, защото те не променят нищо. Причината според мен е в това, че няма надпартийна институция, която да дава обективна оценка и да е призната от всички (напр. като английската кралица).
27
2
 
17
 
! Отговори
Георги преди 9 години
Стара истина е, че при строеж може да се открадне най-много, Борисов затова все налиташе да строи нещо. Така е строено, че всичко се разпада вече, тиквена работа, лакома. Да си види състоянието на магистралите Тиквата преди да говори, нагънати са като хармоника!
26
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вероятно взима добра комисионна щом рипа постоянно за магистрали и спортни зали. Говореше се за 50% от фирмите изпълнител...
25
2
 
15
 
! Отговори
Колев преди 9 години
Проекта бил изготвен по времето на правителството на Бойко Борисов, ха ха! По същия начин Симеончо правеше чешмички, и отпред табела: Построено по времето на НДСВ.
24
1
 
20
 
! Отговори
Миланов преди 9 години
100 линейни метра от подлеза на бул. Гешов в София - 2 000 000 млн. Евро от Европейската Банка за Възстановяване и развитие, усвоени от най-бандитската фирма Балканстрой. Направете си изводите.
23
5
 
17
 
! Отговори
Sven преди 9 години
Не че му е работа, но от време на време някое кметче му урежда по едно рязане, да начеше крастата. Жалък човек с мания за величие. Без Рапона сигурно и слънцето няма да изгрее. Нагъл *** мегаломан и шизофреник, в нормална държава отдавна да е прибран в лудницата.
22
6
 
20
 
! Отговори
ak47 преди 9 години
Откъде накъде Тиквата ще открива спортна зала? В какво се състои помощта на ГЕРБ, да не са носили тухли? Общинската администрация помага на мутрата да си прави пиар с държавни пари.
21
3
 
17
 
! Отговори
Авиоотряд 28 преди 9 години
"Ако беше останало нашето правителство, днес нямаше да закъснея, а щях да дойда по магистрала "Марица"Да със самолет.
20
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ленторезът влезе в действие още преди да е избран.
19
8
 
20
 
! Отговори
Йоши преди 9 години
Пак ли реза ленти, ***? За пет стинки работа не си свършил, само обикаляш наоколо и виеш като линейка, ***!