Борисов откри спортна зала, обеща нова магистрала

"Догодина по това време "Марица" ще е готова"
15 сеп 2014 16:17,
125
Борисов откри спортна зала, обеща нова магистрала
Снимка: Facebook

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отбеляза старта на новата учебна година, като преряза лентата на многофункционална спортна зала в Свиленград. В словото си при откриването лидерът на ГЕРБ обясни, че това е най-добрият подарък за първия учебен ден.

Още по темата
Борисов допълни, че новото съоръжение може да бъде използвано и за концерти по  време на празници в общината. Той отчете дължимото за залата на кмета на Свиленград Георги Манолов.

Лидерът на ГЕРБ закъсня за откриването на залата и обясни това с недовършената автомагистрала "Марица". "Ако беше останало нашето правителство, днес нямаше да закъснея, а щях да дойда по магистрала "Марица", каза той. Борисов обеща на хората, че догодина по същото време автомагистралата ще е готова.

В Свиленград Борисов проведе среща с кметовете на ГЕРБ от област Хасково. Той ги увери, че ако партията отново управлява, еврофондовете ще бъдат размразени и политиката ще е еднаква спрямо всички кметове, независимо от тяхната политическа принадлежност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе Боце, ти така и така откриваш обекти по време на чуждо управление, що не довърши и Марица, ами чакаш да дойдеш на власт?
17
5
 
19
 
! Отговори
шивача преди 9 години
Боце пак се е развихрил с ножицата,а дано ни остави на мира!
16
6
 
14
 
! Отговори
Идва реда на ...... преди 9 години
Следващото видео на ИД ще е как скъсяват тиквуня.
15
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз искам здравеопазване,работа,сигурност в бъдещето, не зали-магистрали.
14
3
 
17
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 9 години
До bat BOIKOа поради що се срамиш да пишеш на кирилица бре?Та кой е ***?п.п.Винаги съм твърдял, че ГЕРБ-иите са необразовани бунаци. *** като ***.Единствено крадат като за умряло.
13
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И все пак в качеството на какъв Бойко Борисов ходи на тези откривания , да , може проекта да е започнал по време на неговото управление , но винаги ще има проекти които са започнали при нечие предишно управление , без да храня абсолютно никакви симпатии към комунистите ,а точно обратното върл анти комунист съм , но примерно спортната зала в София я започнаха комунистите , трябваше ли Станишев да я открива .Одисей 1
12
15
 
5
 
! Отговори
bat BOIKO преди 9 години
До МИЛЕВA kyde e Stanishev bre, boklucheta mizerni cherveni? Pribra miliardite i se skata na sqnka.
11
8
 
17
 
! Отговори
Десен избирател преди 9 години
Бат Бойко, до къде ни докара с твоето изявление че ще се коалираш с РБ, ние десните да гласуваме за по-малкото зло БСП!!!
10
23
 
12
 
! Отговори
справедлив преди 9 години
Бойко Борисов е единствения държавник,който се стреми да създава.Ще гласувам за него и чрез него за България и по - добре времена за българския Народ!
9
8
 
15
 
! Отговори
АХАХАХА преди 9 години
Алоуууу ефенди , не ти си министър в момента или забрави ?!?!?!!?!?!?!?!?!?!То от лакомия така става обикновено !
8
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А каза ли Бойко,че цялата общинска администрация беше в залата да му пляска и не е сигурно дали всички са от ГЕРБ.И каза ли,че на всички класни ръководители беше казано да напълнят залата с деца,щото иначе...
7
7
 
24
 
! Отговори
Бивш преди 9 години
Веднъж повярвах през 2009, подвуумих се през 2013, но вечее късно "либе за китка".
6
9
 
20
 
! Отговори
с чужда пита помен преди 9 години
Дайте му ножици и доживотен запас от лента, та да миряса и да се махне най-накрая.
5
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този *** като какъв точно се изявява и открива спортната зала. Жалък човек с много жажда за власт. Толкова му се е усладила властта, че вече ще се удави в собствената си слюнка.
4
6
 
21
 
! Отговори
МИЛЕВ преди 9 години
АБЕ ,БЕЗХАБЕРНИК , ЗАЩО ИЗБЯГА ОТ ПОЛЕСРАЖЕНИЕТО И ОСТАВИ МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ БЕ ВИСОКОКРЪВНИК-КАКВО СЕ ОПРАВДАВАШ СЕГА ,ЧЕ НЕ ОСТАНАЛО ПРАВИТЕЛСТВОТО ! ДЕМАГОГИИТЕ ТИ НЯМАТ КРАЙ -КОЙ СИ ТИ ,ЧЕ ЩЕ ОТКРИВАШ ОБЕКТИ ,ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА ГО СТОРИ ВЕТРОПОКАЗАТЕЛЯ БЛИЗНАШКИ ,КОГОТО НАПРАВИХТЕ ПРЕМИЕР ТИ И ПЛЕВНЕЛИЕВ !
3
6
 
22
 
! Отговори
John Doe преди 9 години
Тъкмо щях да похваля ДНЕС, че са единствения сайт, в който няма капутски статии и снимки на ББ и ЦвЦв, и хоп - те ти го НА!
2
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лудото Боце умора няма, ама и нахалството му няма граници. В качеството на какъв открива зали?! А да , на кукловод на служебното правителство.
1
20
 
7
 
! Отговори
Платен комунотрол преди 9 години
ХАйде всички мощно, доргари! Герберастите и Боко Тиквата са германофили и искат да ни побратимят с небългарска Македония! Ние искаме да се махнем от ЕвроГейския саюз (не забравяйте да споменете Кончита Вюрст) и да се върнем към Росиа!Давайте, пишете коментари, руските копейки ви чакат на Позитано!