ГЕРБ трябва да спечели, за да оправим държавата, зове Борисов

Няма никакъв оптимизъм в момента, допълни той
12 сеп 2014 15:05, Красимир Ангелов
167
ГЕРБ трябва да спечели, за да оправим държавата, зове Борисов
Бойко Борисов. Снимка: БТА

ГЕРБ трябва да спечели изборите, за да си оправим държавата, заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с ръководството на Националната асоциация на зърнопроизводителите.

По думите на Борисов управляващите през последната година и половина са направили "толкова много беди, че няма никакъв оптимизъм в момента". "Искаме да подпомогнем земеделието, защото то е наш приоритет, но дефицитът на бюджета е 4%. В енергетиката дупката е над 4 млрд. лева. Въпросът вече е дали изобщо ще можем да стабилизираме страната", посочи Борисов.

Той увери зърнопроизводителите, че целта на ГЕРБ е балансирана подкрепа в земеделието.

“Много важно е да гласуваме на 5 октомври, за да не определи случайността следващото управление”, призова от своя страна заместникът на Борисов – Цветан Цветанов, който посети Благоевград.

"Новият финансов програмен период осигурява за България 32 млрд. лв. солидарност от Европейския съюз, но споразумението не бе подписано от кабинета "Орешарски" и заради това 2014 г. и 2015 г. се очертават като нулеви години", заяви Цветанов. Той добави, че ГЕРБ отчита грешките си в предишния мандат и ще работи за по-високи доходи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
0
 
1
 
! Отговори
баи Ганю преди 9 години
Бока я намали малко форсажа.Стика си размахвал плашилото мутрагено.Стига с манипулациите си !Ще оправял държавата.Видяхме за 4г колко я оправи.Незнам за държавата,но българският народ със сигурност ще го оправиш изодзад.Тои вече почти се е навел ако гласува за тебе и мутренската ти партия.
121
1
 
5
 
! Отговори
Байо преди 9 години
НИКОГА ПОВЕЧЕ НА ВЛАСТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ ГЕРБ!1.цв цв член на БКП2.Цецка Цачева партиен секретар а честито3.Деси от Дулово член на БСП сега вече не4.Лъчо мозъка депутат от БСП преминал в Герб5 Партизанската внучка Павлова член на БСПи хиляди знайни и незнайни герой
120
1
 
3
 
! Отговори
муспи преди 9 години
БСП значи Боко-Станишеффская Партия. ГЕРБ също е обща, макар да се води като - Гнус Еврейска Разграбва България!
119
1
 
3
 
! Отговори
paparak преди 9 години
TAZI MYTRA ne beshili podal sam ostavka i sega govori 4e iska pak vlasta,,,, licemer i polovina ----
118
1
 
5
 
! Отговори
Идеалист преди 9 години
Да си управлява матряла" . Ако тези чалгаджии дойдат на власт ще се откажа от българското си гражданство. Не мога да понеса такова унижение.
117
1
 
9
 
! Отговори
Ще ни оправи... преди 9 години
НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ ВЪВ ВЛАСТТА!!!
116
1
 
2
 
! Отговори
Katya преди 9 години
Борисов нанял меня в течение ночи
115
1
 
2
 
! Отговори
GFFDDDD преди 9 години
БОРИСОВ МАЛЪК БИЗНЕС MI
114
1
 
3
 
! Отговори
G преди 9 години
БОРИСОВ КАРА ПИЯН
113
1
 
5
 
! Отговори
GERBISWHORE преди 9 години
Борисов ме заплашва
112
1
 
3
 
! Отговори
BOIKOEARESTUVAN преди 9 години
Бойко Борисов продаBa на наркотици по улиците
111
1
 
3
 
! Отговори
ui преди 9 години
Бойко Борисов търси впроститутки Столипиново
110
0
 
7
 
! Отговори
до 125 преди 9 години
Къде го видя тоя беден комунист,драги?Комунистите идеалисти са съществували преди 9 септември 1944-та.Тогава са били 25944.Само след 3 месеца са станали 250 000.Тях народът ни ги кръстил коматисти.Пак по официални данни през 1989-та са били 1 008 035.Всеки осми у нас е бил комунист-коматист.И внуците им влизаха с привилегии в университетите.Активните борци получаваха пенсии 2 пъти по големи от средната.Получаваха безплатни лекарства и какво ли още не.Партийците ни са богаташи,не са бедни!
109
2
 
4
 
! Отговори
KUK преди 9 години
GERB STE SI SPECELI MESTA ZA ZATVORA.NIKOGA GERB.
108
3
 
5
 
! Отговори
българин преди 9 години
Няма да спечели ГЕРБ.БСП затова направиха ББЦ за да заместят Атака.Новата коалиция ще е БСП,ДПС и ББЦ.И така ще останат пак на власт същите дето бяха допреди малко.Нищо добро не ни очаква.
107
4
 
4
 
! Отговори
видинчанин преди 9 години
Хора,който иска градът му да заприлича на Видин нека да гласува за БСП.Направо живеем като във филм на ужасите.Градът ни е ракопан и има дупки по улиците дълбоки и по един метър.Всички предприятия дето ги имаше някога са затворени и работа няма никаква.Като за назидание на живеещите пък кметът от БСП организира панаир и 10 дни певци и певици пееха грумогласно до 2 часа посреднощ.За това бяха платени 150 000 лева.Толкова зле никога не е било.Ако гласувате за БСП ще ви сполети нашата съдба!
106
3
 
9
 
! Отговори
владетеля преди 9 години
ДОЛУ ГЕРБ-ТАЗИ ПРЕДАТЕЛСКА ПАРТИЯ,КОЯТО АБДИКИРА И СЕГА НАНОВО ТЪРСИ ВЛАСТ.ТЕЗИ ОПОСКАХА ДЪРЖАВАТА ЗА ТРИ ГОДИНИ И ПОЛОВИНА,КАТО ИЗХАРЧИХА ДОПЪЛНИТЕЛНО НАД 10 МИЛИАРДА ЛЕВА,А КЪДЕ СА ОТИШЛИ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ.БЪЛГАРИНА СТАНА ОЩЕ ПО -БЕДЕН ПРЕЗ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ,ТЯ ВОДИ ПОДРИВНА ПОЛИТИКА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ.ТОЗИ БОЙКО БОРИСОВ САМО ВОДИ ОТ ЗАПАДА СЕНАТОРИ И РАЗНИ ЧЛЕНОВЕ НА ЕНП И ДРУГИ ОТ КОИТО СТРАНАТА НИ НЯМА ПОЛЗА.ТЕЗИ СА НЕГОДНИ ДА УПРАВЛЯВАТ,ТЕ ОБСЛУЖВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА БОГАТИТЕ И КАПИТАЛИСТИ.
105
7
 
4
 
! Отговори
неутрален преди 9 години
Че трябва да се гласува е ясно. Че всеки ,който идва на власт дълбоко в себе си е добронамерен и вероятно би искал да подобри стандарта на живот ,Но факт е че другите веднага пречат(Коалициите са само съперничещи си сили.Трябва ни еднопартийно управление !И леарно само ГЕРБ има този шанс стига българите да осъзнаят тази необходимост.
104
1
 
5
 
! Отговори
Shark преди 9 години
Ааа не боко няма да я бъде тая. И да вземете най-висок процент сами няма кой да ви остави да си въртите кончето. Или коалиция или вън от чадъра
103
2
 
12
 
! Отговори
избирател до Бойко преди 9 години
Приготвил съм ти един крив макарон да гледаш властта!