Борисов се помоли на кабинета: Повече не сменяйте никого!

„Изчакайте 5 октомври. Има кой да ги сменя"
Обновена: 17 сеп 2014 14:35 | 17 сеп 2014 14:35,
116
Борисов се помоли на кабинета: Повече не сменяйте никого!
Снимка: ГЕРБ

И Бойко Борисов се възмути от смяната на кадри във властта, която кабинетът провежда. Лидерът на ГЕРБ призна, че е недоволен от служебното правителство и помоли служебните министри повече да не правят рокади.

„Те започнаха масово да правят промени“, констатира Борисов. Той уточни, че има предвид смените по места и обясни, че не разбира каква е нуждата уволненията да се правят точно сега. “Моля ги от днес поне до края: Не сменяйте никого", каза още лидерът на ГЕРБ. Борисов не скри и че е „крайно недоволен от служебното правителство“.

„Стотици пъти публично, а и на тези, които ги познавам, им казвах: „Недейте да сменяте хората, изчакайте 5 октомври. Има кой да ги сменя, ако трябва да се сменят”, каза още лидерът на ГЕРБ. Той изказа възмущението си и от това, че навсякъде се обяснява, че именно неговата партия стои зад уволненията.

Призивът на Борисов идва само няколко дни след като служебният премиер Георги Близнашки за пореден път отрече кабинетът да провежда чистка на кадри. "Няма метла", каза той пред "Панорама" в петък и обясни, че дори е точно обратното, защото е казал на областните управители да работят с всички партии.

Още по темата
Бойко Борисов коментира и кризата около КТБ. Той отново призова банката да бъде отворена незабавно. Лидерът на ГЕРБ подкрепи и искането на шефа на социалистите Михаил Миков президентът да разсекрети разговорите на „Дондуков“ 2 за съдбата на банковия сектор. Миков направи официална заявка за това вчера, когато поиска стенограмите от консултациите по закона за достъп до информация.

„Там ще се чуе за реалното състояние на банковата система, но ако президентът наистина я разсекрети, трябва предварително да каже, че това което ще се чуе, ще предизвика голям катаклизъм“, каза Борисов. Той обясни и че за това, което ще се чуе, виновник ще е именно Миков. Лидерът на ГЕРБ призова и Миков, и Лютви Местан да се концентрират върху реалните проблеми, които могат да бъдат решени. „Мой приятелски съвет към всички е – Пестете си думите – много тежко се лиже там, където се плюе“, каза още Борисов.

Той призова квесторите да излязат и да кажат какво е нужно за оздравяването на банката. „А ако е невъзможно да се оздрави банката по сега действащия закон, те да предложат какво трябва политиците да направят в следващото Народно събрание", посочи лидерът на ГЕРБ. Той направи коментара си в Пазарджик, където откри нова автогара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
1
 
9
 
! Отговори
не на лизачите на ге преди 9 години
НА ОВЧИЯ НАРОД ТРЯБВА ДА МУ Е ЯСНО ЧЕ РАЗТРИВАЧА НА ЖИВКОВИТЕ УШИ -БОЙКО БОРИСОВ Е СТРАСТЕН ПРОФЕСИОНАЛЕН ***. Е. ВИЕ *** БЕЗ ИНТЕЛЕКТ ЛИ ИСКАТЕ ДА ВИ УПРАВЛЯВАТ- *** НАГАЖДАЧИ ГОВОРЕЙКИ САМО АЗ АЗ АЗ . ИЛИ ДОСТОЕН ОБАЗОВАН ИНТЕЛИГЕНТЕН ПОДОБЕН НА ОРБАН. ДОСТОЕН ДА СЕ ОПЬЛЧИ НА ЕВРОГЕЬОВЕТЕИ да РАБОТИ ЗА БЬЛГАРИТЕ И БЬЛГАЩИНАТА А НЕ ЗА ФАШИСТИТЕ ОТ ФАЩ.
54
1
 
16
 
! Отговори
ГЛАС НАРОДЕН преди 9 години
Г-Н БОРИСОВ, ТОЗИ ЦИРК ВЕЧЕ СМЕ ГО ГЛЕДАЛИ...
53
1
 
16
 
! Отговори
Българин преди 9 години
"Борисов се помоли на кабинета: Повече не сменяйте никого!"Мутренска демагогия. Та нали всички смени ставаха по твое нареждане? Стига си ни правил на "канарчета"? Просто ни омръзна да те гледаме и слушаме. Знаем ти репертоара. Повтаряш се.
52
1
 
11
 
! Отговори
ужаси преди 9 години
Цветанов укорява Борисов: Шефе, що се унижаваш да им се молиш на тия, само кажи и...- Цецо, като знам, как мразиш професори и ме достраша да ти кажа!
51
3
 
16
 
! Отговори
ужаси преди 9 години
Обама пита Меркел дали Боко е спечелил и как реагират българите. - Яа,Боко спечели с 90% , а народът прави гражданска война от радост!
50
3
 
17
 
! Отговори
ужаси преди 9 години
Буда е един и Боко е неговият пророк!
49
2
 
12
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Кукловодът недоволен от куклите си, цирк Буш! ХАХАХАХАХА!
48
1
 
14
 
! Отговори
ШЕВЧЕТО преди 9 години
ШЕФО МНОО Е ТОЧЕН, ЗЕМЕТЕ СА СПРЕТЕ ДА СМЕНЯТЕ, ШОТО ПОСЛЕ НЕМА С КВО ДА ПОПАЛНИМЕ БРОЙКАТА, ШОТО ТРЕБЕ ИНДИАНЕЦ, ШЕФОВЕТЕ ГИ НАРЕДИХМЕ, АМА ТРЕБЕ И НЕКОЙ ПОНЕ МАЛКО ДА РАЗБИРА КАК СЕ КАРА ВЛАКО, ШОТО ДА НЕ МЕ БОЛИ ГЛАВАТА УТРЕ, АРЕ БРАТ МИ СИПИ ПО ЕДНА МАСТИЧКА, ЕЙ, ОЖАДНЕХ
47
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***, не разбрахте ли, че електората ви не ползва компютри.Пробвайте пропаганда по радиото.Интернет е зоната на демократите.Никого не лъжете, но поне Кутев отвори десетина работни места като за преди изборите, преди това бяхте само шестима щатни.
46
3
 
17
 
! Отговори
АНТИ ГЕРБ преди 9 години
Много болен човек.
45
3
 
15
 
! Отговори
ruseborn преди 9 години
***, ПО ***, ТИКВА РЕКЕТЬОР. САМО ПЛЕВНАЛИЕВ Е ПО СЕРИОЗНА КОНКУРЕНЦИЯ!
44
14
 
5
 
! Отговори
ANTITROL преди 9 години
Троловете не разбраха ли най-накрая, че негативните коментари срещу ГЕРБ и Бойко Борисов няма да попречат на ГЕРБ да победи?
43
1
 
19
 
! Отговори
АМА ТОЯ Е ЛУД преди 9 години
Викайте Бърза помощ
42
27
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Без Борисов България е загубена .Точка.
41
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
сега в УНгария има 40 проценат по евтин ток. какво е това - няма потребление на ток, а цената расте????!!!!!!!!! Трябавда е обратното! Ама били на загуба чез - да фалират!
40
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нека фалира НЕК! щом не рабоги за хората каква полза от Него? Орбан одържави ток, вода и всичко и изгоин чуждестарнните монополисти.
39
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бареков упорито обикаля страната и успокоява заблудения народ.
38
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
СДЕЛКАТА е следната, връщат Тиквата на власт, в замяна България става отново турска провинция! Да живее БОСТАН
37
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
каквото и да говорите г-н Борисов ще е следващия ни премиер!
36
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Здравейте плювалници, заработихте ли днеска?