Борисов се срещна с вложители в КТБ, искат едно и също

Двете страни се обединиха около 4 стъпки
19 сеп 2014 12:35,
66
Борисов се срещна с вложители в КТБ, искат едно и също
Снимка: ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна с вложители в КТБ и заедно се обединиха около конкретни стъпки по казуса. Заедно с Борисов на разговорите с вложителите в централата на ГЕРБ присъстваха и експерти на партията, съобщиха от пресцентъра на формацията.

Още по темата
Двете страни са се обединили около 4 конкретни точки по темата. Според първата и вложителите, и ГЕРБ продължават да настояват за оттеглянето на управителя на БНБ Иван Искров, защото все още не е изработена пътна карта за оздравяването на КТБ. Искането е Искров да депозира оставката си още в първия ден от работата на новото Народно събрание.

Второто нещо, около което се обединяват вложителите и ръководството на ГЕРБ е, че в следващия парламент ще предприемат всички законодателни мерки, които да помогнат за оздравяването на банката. Затова ще се търси синхрон с останалите парламентарно представени партии.

Трето искане е всички държавни институции да гарантират, че до окончателното решение за КТБ ще гарантират, че няма да се допускат злоупотреби с активите на банката. Четвъртото, за което двете страни настояват, е виновните за състоянието на КТБ, след необходимото разследване и доказване на вината им, максимално бързо да понесат своята отговорност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този какъв популист невероятен е, просто не е за говорене!
32
1
 
5
 
! Отговори
до 35-голям влогар преди 9 години
Ей,кое му е дребното на мисленето когато са се изпарили 5 милиарда и са заложени на карта съдбите на хиляди хора....цинично е да се ръкопляска на Бойко в тази ситуация....това само една мутра може да го направи,която знае ,че с честен труд не се печелят пари и може набързо да възстанови загубеното....особено ако се направи на приятел на икономическото величие Борисов.Смешно е да се твърди,че той МОЖЕ!
31
7
 
2
 
! Отговори
Голям влогар преди 9 години
Ей, като чета тук наистина се убедих, че завистта и бедността - породена от дребно мислене в тази държава я дърпат назад.Боко, много лош материал е останал.Я марш на работа тролчета мънички и бедни, защото сте некадърни и мързеливи!И да ви кажа тролчета, който е имал честни кинти пак ще ги направи, ЗАЩОТО МОЖЕ!
30
0
 
5
 
! Отговори
Криси преди 9 години
Времето си минава, нещата си се задълбочават - живея в малък град ( население от 2200 човека) има клон на КТБ, доста хора си вложиха оскъдните спестявания в банката, като разчитаха на тях за зимата ... откак затвориха банката през юни три млади семейства отидоха в чужбина поради факта, че останаха без пари, едното семейство има детенце, което за сега е още тук, но до кога? До като се чудят какво да правят, човешки съдби се променят ... едни заминават, трети са закъсали със здравето, нелепо е....
29
1
 
6
 
! Отговори
рекламатор преди 9 години
какво значи банката да бъде оздравена е въпросът и с какво лекарство не се казва конкретно и освен това не се казва и след като има взети едни пари,защо не се говори за връщането им.....или с други думи те са се събрали само за да пият по едно уиски при негово величие Бойко за поредната предизборна лъжереклама...а за вложителите по една студена вода за момента...пък после ще видим...ако имам 121 депутати ще ви върна всичките пари....май това искаше да каже...мерзко е...
28
7
 
11
 
! Отговори
мразичервенотиквеник преди 9 години
Тиквата почна с популистките и евтини предизборни трикове , тиквондер времето ти е изтекло няма за къде повече, забрави да ни бъдеш премиер пак.
27
2
 
12
 
! Отговори
ГИ СПРАТ?? преди 9 години
ЗА НАЙ-ГОЛЯМ РЕЗИЛ, ЕДИН ВСЕ ПАК ИЗЯВЕН СКУЛПТОР КАТО ВЕЖДИТО ДА ГЛЕДА КАТО ВЯРНО КУЧЕ МУТРАТА,ДА МУ ПОДХВЪРЛЯ НЯКОЙ КЪШЕЙ, ЗАЩОТО ВЕЖДИТО НЯМА ДА СИ ВИДИ ПАРИТЕ В ПЪЛЕН РАЗМЕР ОТ КТБ, Е СРАМНО. ТОЯ КОЙТО ИМА ДА ВЗЕМА И ТОЯ,КОЙТО АКО НА БАНКАТА Й ОТНЕМАТ ЛИЦЕНЗА ЩЕ МУ ВЗЕМЕ ПАРИТЕ ИЛИ ПОНЕ ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ТЯХ, НА ЕДНА МАСА, С ЕДНИ ХОРА, ПО ЕДНО ВРЕМЕ ЗА ЕДНИ ГОЛЕЕЕМИ ПАРИ.БЪЛГАРИЯ Е КОЛУМБИЯ НА ЕВРОПА-УПРАВЛЯВАТ ЯВНО И ЗАДКУЛИСНО МАФИОТИ, ЗАБЪРКАНИ В КАКВО ЛИ НЕ. КЪДЕ СА ТИЯ,КОИТО ТРЯБВА ДА
26
5
 
13
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 9 години
Среща на жертви с палача! Срещайте с е с Борисов, срещайте се! Той ви взе парите, които бяха в банката, а сега като се срещате ще ви вземе и другите!
25
2
 
16
 
! Отговори
Дръндер преди 9 години
Откривателите на топлата вода се обединиха около тезата, че Борисов я е открил! Айде стига бе писна ми тоя лапандур да ми изтъква очевидни неща!
24
4
 
15
 
! Отговори
РАБОТА С ПРЕСТЪПНИЦИ преди 9 години
НА ПЪРВО МЯСТО ОТГОВОРНОСТТА ДА Я ПОНЕСЕ БОРИСОВ. ТОЙ РАЗЛАЯ КУЧЕТАТА С ИСТЕРИЧНИТЕ СИ ИЗЯВЛЕНИЯ ОТ ВАШИНГТОН ЗА НЕСЪЩЕСТВУВАЩАТА ФИНАНСОВА И ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА- ТОЙ ОТКРИТО И ПОД СУРДИНКА ОРТАКЪТ МУ ОТ ДПС ЗАДКУЛИСНИЯ ИГРАЧ ДОГАН. НАИСТИНА ИСКРОВ И ОРЕШАРСКИ ДА КАЖАТ, КОЙ ОКАЗВА ПОЛИТИЧЕСКИ НАТИСК ВЪРХУ ЦВ. ВАСИЛЕВ, ЗАЩОТО ТОВА БЕШЕ ПОДТЕКСТА НА ИЗЯВЛЕНИЕТО МУ ОТ БЕЛГРАД.АКО ИМА МЪЖЕ В ДЪРЖАВАТА, ДА КАЖАТ НАЙ-СЕТНЕ ИСТИНАТА ЗА МУТРАТА,А НЕ ПРОКОПИЕВ ДА ИСКА ЛИКВИДИРАНЕ НА КТБ.ГОВОРЕТЕ.ИМАМЕ
23
4
 
15
 
! Отговори
Колев преди 9 години
Чудно защо го е талкова страх Боко от разсекретяването на стенограмата, нека видим какво е говорил в Президентството. Ще се окаже истина слухът, че зад банковата атака стоят той и Пеевски.
22
4
 
14
 
! Отговори
джо преди 9 години
Такива да ги нямаме, Тиквата да оздравява със свой пари ако иска, не с пари от бюджета! А на Веждичката Прокопиев да му обясни, че банковия влог е рискова инвестиция и ще трябва да пие една студена вода!
21
3
 
17
 
! Отговори
Георги преди 9 години
Тиквата от няколко месеца пророкува фалит на голяма банка, ама Веждито като не слуша...Вместо уиски сега ще пие ракия и от пури ще мине на Мелник :)
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименПо-просто е *** що не кажат кои са тия де протестират а и не е казано никъде колко да продължи изплащането 96-97 беше на траншове през 6 месеца.
19
1
 
9
 
! Отговори
санчо преди 9 години
И с просто око се вижда, че на Рапона му треперят гащите. Ако отворят стенограмите победата на изборите на ГРОБ може да отлети в небитието.
18
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Не е ли по-просто да се обяви тази банка в несъстоятелност (в което де факто се намира), да се изплатят вложителите от осигурителния фонд..."Няма достатъчно пари във фонда за гарантиране на депозитите.
17
2
 
9
 
! Отговори
Кукувица преди 9 години
Не е ли по-просто да се обяви тази банка в несъстоятелност (в което де факто се намира), да се изплатят вложителите от осигурителния фонд, а след това да се разсъждава кой е виновен и кой е невинен. Вложителите са така или иначе невинни за създалото се положение и не виждам причини да се задържат парите им без лихва. Тази банка никога не може да се оправи. Никой няма да вложи пари в нея в бъдеще. Това е само тактика на протакане, а ощетените са вложителите.
16
1
 
10
 
! Отговори
ak47 преди 9 години
Не бъди скромен, Тикво , хайде да видим кой е искал банкова ваканция при президента! Май сте ти и ДПС, а? Гиди крадецо долен, все някога ще свърши театъра ти!
15
2
 
13
 
! Отговори
Sven преди 9 години
Пак се сети оставки да иска. А чий човек е Искров бе, шапшал, нали ти го остави там! И двамата сте царски запъртъци, не се прави на ударен!
14
2
 
16
 
! Отговори
пенчо преди 9 години
Този човек не познава думата срам, той я е изхвърлил от речника още когато е бил на 7 години. Но той самият е най-големият срам на българската политическа система. България никога не е имала и надявам се никога повече да няма такова безсрамно и арогантно бездарие в политическата си класа. Колкото по-бързо забравим, че е съществувал, толкова по-сплотено ще става българското общество.