Бареков напира да преговаря за кабинет

Готов е да седне на една маса с Борисов, Сидеров и Местан
6 окт 2014 11:05,
136
Бареков напира да преговаря за кабинет
Николай Бареков Снимка: "България без цензура"

„България без цензура“ ще излъчи преговорен екип за съставяне на правителство. Това ще стане още днес на заседанието на Коалиционния ни съвет и на парламентарната ни група". Това заяви лидерът на "България без цензура" Николай Бареков преди първата сбирка на новата му парламентарна група, цитиран от пресцентъра на партията.

Той призова политиците да оставят на страна личното его и личните пристрастия. „Готов съм да седна с всеки на една маса, стига това да стане пред медиите. Готов съм да преговарям с Борисов, Сидеров и Местан“, посочи лидерът на ББЦ.

Още по темата
"Политическите лидери трябва да се смирим и да си сложим егото зад вратата. Трябва да направим крачка назад, за да направи народът две крачки напред. Този парламент отразява настроението в обществото такива, каквито са те. Вижда се, че има повишена тревожност от страна на народа към случващото се в българската политика през последните две години", допълни Бареков.

По думите му ББЦ се очертава като сериозен фактор в следващия парламент. "Ние сме за това да бъде направено възможно най-скоро управляващо мнозинство и правителство съобразно конституционните срокове и необходимата прозрачност", допълни Бареков.

"Кабинетът трябва да има ясна политическа подкрепа на основа приоритетите на България като европейска държава и евроатлантически партньор. Много са важни са и реформите в областта на икономиката, здравеопазването и енергетиката", изреди Бареков.

Според него ниската избирателна активност се дължи на партиите, които са управлявали страната през последните няколко години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
54
 
! Отговори
БГ преди 9 години
ДО ОНЗИ ДЕН ГИ ПЛЮ И ГОВОРИ ПРОТИВ ТЯХ А СЕГА ЩЕ ИМ ЛИЖЕ ЗАД...
65
0
 
22
 
! Отговори
Ж преди 9 години
Защо напира толкова за преговори ?чудна работа!
64
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Крайно време е за купуване на гласове бързо производство(за по един ден) и в панделата за 10г. минимум без право на обжалване. Ей сега щяха да вече да има 60-70 примера. На другите избори пак и на следващите вече няма да има кой да се захване.
63
3
 
5
 
! Отговори
я па тоя преди 9 години
До 77А ти кой си бе, Груьо, че да казваш какво да прави и какво да не прави ГЕРБ? Нито си техен гласоподавател, нито нищо...
62
1
 
18
 
! Отговори
Анон преди 9 години
Като гледам ще седне на друго място......
61
1
 
4
 
! Отговори
До АЗ И ТИ преди 9 години
До АЗ И ТИСинУзит!
60
0
 
12
 
! Отговори
До Рали1 преди 9 години
Ха-ха! "Във всички репортажи..."А бе я някой да каже дали прочете предизборната програма поне на една партия!? Всички май получавахте информация от медиите! Щото никъде аз не видях в нито една програма пет ясни точки какво точно ще направят,ако са на власт!Всичко е толкова завоалирано написано.Колко бил прав бате Бойко като казал някога и някъде - "Вие сте прости и аз съм ***,затова се разбираме!"
59
0
 
11
 
! Отговори
A преди 9 години
Кво стана с евро заема от 5 милиарда нещо се затиши работата явно сега ги папат а народа ще ги усети най-вече като улекват джобовете
58
1
 
9
 
! Отговори
АЗ И ТИ преди 9 години
До ТАКА ЕМИ кво лошо има да си сложиш ***.Няма да те хване синозит поне.
57
1
 
14
 
! Отговори
До Анонимен 62 преди 9 години
Сега сме в глобализация, а и в модерни времена! Кръщаваме си децата Стивън и от балкона ги викаме "Стивънеееее,ела тука".Гласуваме,не гласуваме,плюваме,охрачваме...Ми то навсякъде в Европа патриотичните партии ги плюват,както е тръгнало,сигурно след време ще имаме и тайни комитети, както при Дякона!... ........Интереса клати феса!
56
1
 
60
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
Нямаше да позволява ГЕРБ и ДПС да разпределят баницата! Сега щял с тях да преговаря.Нямаше ли на ДПС автобусите да спира на границата!Във всички репортажи за покупка на гласове се споменаваха две партии-ДПС и ББЦ!"Родители и деца."Най-лошото,което можахме сами да си причиним-всичките производни на ДПС в парламента!
55
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Схемата бе да има повече партии в парламента за да може ГЕРБ да имат по-малко депутати ! И от там БСП го изяде !
54
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Малииииии, с такъв слаб матриял, с такива гласоподаватели, от утре почвам да спретвам и аз една партийка, таман за следващите избори ще е готова!
53
1
 
71
 
! Отговори
ТАКА Е преди 9 години
ЗАРАДИ ТАКИВА ПОЛИТИЧЕСКИ *** СМЕ НА ХАЛА ДА НИ СЛОЖАТ ***! ***!
52
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бареков: "Крачка назад, две крачки напред"...Същински Ленин!
51
11
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Страннно нещо става в милата ни родина.Една хубава дума не съм чул за ББЦ, ПФ, АТАКА и те пак в парламента. Много ми е интересно кой гласува за тях при положение че всички ги плюват.
50
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
България без цензура е България без ДПС и ГЕРБ !И кво стана ? Ще разговаряме ,май ?
49
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя където го поканят там ще седне, па ако ще и без пр?зерватив - не се впечатлявайте!
48
0
 
24
 
! Отговори
Dan преди 9 години
Всички партии купуват гласове, за съжаление е вярно, но лошото е ,че партията на Бареков влиза в парламента БЛАГОДАРЕНИЕ НА КУПЕНИТЕ ГЛАСОВЕ!!! Не съм сигурен и за Атака и АБВ дали са така, както и за ПФ, е за какъв парламент да говорим за каква демокрация, кой ще ме убеди ,че си плаща и прави огромни разходи за да се докопа до парламента за да защитава моите интереси на обикновен човек-не вярвам!!!И защо трябва да има журналистически разследвания,за купените гласове къде е МВР, прокуратурата!?!
47
7
 
11
 
! Отговори
Хахахахахахаха преди 9 години
Разни забравени от Бога и Дявола партии като атака и бсп със платените си *** дават оценка за Бъдещето на България.ЕДНА ГОДИНА И МИЛИАРДИ ЗАЕМИ СТИГНА НА атакабспдпс за да им ЛЪСНЕ ПО.../ОНОВА,ДЕТО СЛЪНЦЕ НЕ ГО ГРЕЕ/,както и тях НИКОГА НИЩО И НИКОГА НЯМА ДА ГИ ОГРЕЕ.ОБРУЛИХА ДЪРЖАВАТА И ПИШАТ ЛИ ПИШАТ ГЛУПОСТИ,НА КОИТО И САМИ СИ НЕ ВЯРВАТ.НИКОГА ПОВЕЧЕ атакабсп.На *** на ИСТОРИЯТА.