Бареков напира да преговаря за кабинет

Готов е да седне на една маса с Борисов, Сидеров и Местан
6 окт 2014 11:05,
136
Бареков напира да преговаря за кабинет
Николай Бареков Снимка: "България без цензура"

„България без цензура“ ще излъчи преговорен екип за съставяне на правителство. Това ще стане още днес на заседанието на Коалиционния ни съвет и на парламентарната ни група". Това заяви лидерът на "България без цензура" Николай Бареков преди първата сбирка на новата му парламентарна група, цитиран от пресцентъра на партията.

Той призова политиците да оставят на страна личното его и личните пристрастия. „Готов съм да седна с всеки на една маса, стига това да стане пред медиите. Готов съм да преговарям с Борисов, Сидеров и Местан“, посочи лидерът на ББЦ.

Още по темата
"Политическите лидери трябва да се смирим и да си сложим егото зад вратата. Трябва да направим крачка назад, за да направи народът две крачки напред. Този парламент отразява настроението в обществото такива, каквито са те. Вижда се, че има повишена тревожност от страна на народа към случващото се в българската политика през последните две години", допълни Бареков.

По думите му ББЦ се очертава като сериозен фактор в следващия парламент. "Ние сме за това да бъде направено възможно най-скоро управляващо мнозинство и правителство съобразно конституционните срокове и необходимата прозрачност", допълни Бареков.

"Кабинетът трябва да има ясна политическа подкрепа на основа приоритетите на България като европейска държава и евроатлантически партньор. Много са важни са и реформите в областта на икономиката, здравеопазването и енергетиката", изреди Бареков.

Според него ниската избирателна активност се дължи на партиите, които са управлявали страната през последните няколко години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***!
25
5
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Плюеше по всички, а сега веднага готов на коалиция.Новият Сидеров.
24
0
 
36
 
! Отговори
П.Петров преди 9 години
За Бюреков отдавна си знаем, че е готов да седна за пари на Борисовия, на Местановия и на Пеевския и на всеки друг. Ама както се знае к*рвите разнасят венерически болести !
23
2
 
44
 
! Отговори
аман преди 9 години
лошото е че колкото и да е смешен, има хора които гласуват за него това е тъжно
22
1
 
42
 
! Отговори
ха-ха-ха-ха-ха :))) преди 9 години
Ха-ха-ха, къде сега с Борисов бе ПЛЮНКО НЕЩАСТНА с дудук забит в ауспуха? Нали имаше документи, че е мафиот и е избил като Рамбо най-малко 100 човека през прехода :))))
21
0
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хаха нали обещаваше България без ГЕРБ и ДПС бе :)))) смешен си Бареков СМЕШЕН
20
1
 
50
 
! Отговори
боклук преди 9 години
И тоя *** изпълзя. Гьон сурат. Колко помия изля върху Борисов, компромати и гнусни обиди. Да не забравяме Костинброд и изиграната от него роля. Сега пръв на масата. На разни клевоусти журналистки и цялата *** от "умници" добра ли се до медиите и говорещи простотии, не харесаха думите на Борисов, че всеки трябва да прегледа резултатите си, да се смири и прецени къде се намира и какво може. Но Борисов е прав - издънки по 10-20 депутата с претенции за водачи и вождоне. Не става
19
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
бай ***, настрадин ходжа, гочоолу и дочоолу на избори.
18
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бюреков е типично недоразумение на прехода. Измамник, мутра, доносник, чалгар, демагог, бивш-това и настоящ-онова. Ако бяхме нормална държава щеше да има разследване срещу неговата "партия" и резултатът им на изборите. Задайте си един въпрос: гласували ли сте за ББЦ или познавате ли някой някъде който да е гласувал за ББЦ?
17
4
 
25
 
! Отговори
Исмаил преди 9 години
Браво на барека със спрените автобуси на турската граница.Имаше ефект ...ха..ха...поне още 50 000 гласа за ДПС.И Волен е пич.
16
0
 
56
 
! Отговори
КАПУТТТТТТТТТТТТТТ преди 9 години
Берекоооооооооооооооооооф, КУ*ВООООООООООООООООООО !!!!!!!!!!!!!!!!
15
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Народе, народеее, ... каквото си избрал, такова ще те управлява ...
14
3
 
34
 
! Отговори
Жалко преди 9 години
Разочарован съм, че Бялата Златка, *** и ретроградните ченгета от АБВ влязоха в парламента!
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
AMI KOLKOTO I DA GLASUVA6 ZA BOIKO I CECKO
12
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този верно е К*ути де тути
11
0
 
52
 
! Отговори
Хаха преди 9 години
Ето хронилогията от вчера. Борисов казва : "преспете с цифрите и помислете", а Бареков чу : "извадете си калкулаторите и почвайте да смятате"ХахахахаЩял да сяда да преговаря ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
10
3
 
81
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Фактът, че такъв жалък доносник вилнее вече из парламента доказва колко е *** българския народ. Цялата му кампания се ръководоше под лозунгите "анти-ГЕРБ, анти-Бойко" както и "анти-ДПС". Избраха смешната му партия от мутри в парламента и сега вече щял да седне на масата за преговори. Жалък мухъл. Всеки жадува за власт незавсимо на каква цена и простият народ отново се оказва ПРЕЦАКАН. Поредното доказателство. Колко акъл трябва да имаш за да гласуваш за този тип? Сериозно ви питам.
9
42
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Барека не е от приятните типове, но в случая е прав, че заради България трябва да се откажат от егото си. Чета постовете по-долу и се убеждавам, че българи с българи никога няма да се убедят. Вие сте го показали нагледно.
8
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
MALE MALE BSP 6TE VI SE VIDI KATO RAI KATO VIJDAM KAKVI URODI SE ZADAVAT NASTARVENI ZA VLAST I MNOGO PARI A BG. NARODA E MNOGO PROST TOVA VE4E E DIAGNOZA NA MAZOHIZAM
7
1
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя първо да каже колко му е струвала кампанията и кой я е платил?