Бареков напира да преговаря за кабинет

Готов е да седне на една маса с Борисов, Сидеров и Местан
6 окт 2014 11:05,
136
Бареков напира да преговаря за кабинет
Николай Бареков Снимка: "България без цензура"

„България без цензура“ ще излъчи преговорен екип за съставяне на правителство. Това ще стане още днес на заседанието на Коалиционния ни съвет и на парламентарната ни група". Това заяви лидерът на "България без цензура" Николай Бареков преди първата сбирка на новата му парламентарна група, цитиран от пресцентъра на партията.

Той призова политиците да оставят на страна личното его и личните пристрастия. „Готов съм да седна с всеки на една маса, стига това да стане пред медиите. Готов съм да преговарям с Борисов, Сидеров и Местан“, посочи лидерът на ББЦ.

Още по темата
"Политическите лидери трябва да се смирим и да си сложим егото зад вратата. Трябва да направим крачка назад, за да направи народът две крачки напред. Този парламент отразява настроението в обществото такива, каквито са те. Вижда се, че има повишена тревожност от страна на народа към случващото се в българската политика през последните две години", допълни Бареков.

По думите му ББЦ се очертава като сериозен фактор в следващия парламент. "Ние сме за това да бъде направено възможно най-скоро управляващо мнозинство и правителство съобразно конституционните срокове и необходимата прозрачност", допълни Бареков.

"Кабинетът трябва да има ясна политическа подкрепа на основа приоритетите на България като европейска държава и евроатлантически партньор. Много са важни са и реформите в областта на икономиката, здравеопазването и енергетиката", изреди Бареков.

Според него ниската избирателна активност се дължи на партиите, които са управлявали страната през последните няколко години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
нидей напира кът яре напреж майка си!
45
0
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
абе кой гласува за тебе бе Барек тия акъл имат ли
44
0
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
дудучее нали каза че вкарваш Боко в затвора бе какъв кабинет ще правиш бе
43
0
 
38
 
! Отговори
12345 преди 9 години
Чрез подставени външни продукции Бареков се опитва да фалира ТВ7 и да я купи!!!Това прави и Пеевски с КТБ!!!Тия двамата са в един кюп!!!
42
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На бареков името му няма да пиша с главна буква, защото не е човек! Гласуването от чужбина на хора, които никога не са пребивавали в България, не притежават имот, за който да плащат данъци и не говорят български, трябва да се забрани. Поинтересувайте се дали това е възможно в Англия - не е! Личната карта не може да дава правото да се гласува!
41
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя и с дявола ще стане ортак само и само да се докопа до властта!
40
1
 
45
 
! Отговори
Mr.Starbucks преди 9 години
И това е човек, който през цялата предизборна кампания, носеше тениска с лика на Левски. .........!
39
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КАКВО СТАНА С ОПЕРАЦИЯ ЧИСТИ РЪЧИЧКИ БЕ ДУДУК? МАЙ ТВОИТЕ СА ДО ЛАКТИТЕ ОМАЗАНИ. НАЛИ ПЛЮЕШЕ ПО *** ГРОБАРИТЕ АТАКИСТИТЕ А СЕГА КОАЛИЦИЯ ЛИ ЩЕ ПРАВИШ? Е.АХТЕ У ДИВИЯТ СЕЛЯНИН. ТЕЗИ КОИТО СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ТЕБЕ СА ОТ 4 ТИ КИЛОМЕТЪР ОТ УМНИТЕ. МИЛИОНИТЕ ОТ КГБ СЕКНАХА И СЕГА ГЛЕДАШ ДА ЛАПНЕШ СУБСИДИИКАТА И КАКВО КЯРИШ ОТ ПАЗАРЛЪКА ЗА КОАЛИЦИЯ. НЕМА ДА ТЕ ОГРЕЕ ДУДУК МНОГО СИ СЕ ***.Л.
38
0
 
54
 
! Отговори
Бягай бе преди 9 години
Какъв кабинет бе, пръдльо, я марш в ъгъла с вдигнати ръце!
37
13
 
11
 
! Отговори
ВРЕМЕ Е преди 9 години
ХАХАХАХАА-ПОЧНАХА ДА ДЕЛЯТ БАНИЦАТА..АМА КОЛКО ЛИ ЩЕ ИМ ДАДЕ БОКО ОТ НЕЯ--НЕГОВИТЕ ХОРА СА ИЗГЛАДНЕЛИ И НЯМА ДА СА МНОГО СГОВОРЧИВИ--ДЗЪРЖАВАТА Е ТОТАЛНО ОПОСКАНА-----И СЕ НАЛАГАТ НОВИ ИЗБОРИ----ТЕЗИ БЯХА КУПЕНИ ОТ ГЕРБ НО----ПОЛЗА НИКАКВА----НОВ ИЗБИРАТЕЛЕН ЗАКОН И НИКАКВО ГЛАСУВАНЕ В ЧУЖБИНА--НЕ МОЖЕ НАПУСНАЛИТЕ РОДИНАТА НИ ДА ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО И НЯКЪДЕ ОТ ОСТРОВ ТАМБУКТУ----ИЗБИРАТЕЛИ---САМО ГЛАЖДАНИ НА БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЕЩИ 1 ГОДИНА В БЪЛГАРИЯ--И ПЛАЩАЩИ ДАНАЦИ В БЪЛГАРИЯ---!!!ДОЛУ ГРОБ--
36
0
 
19
 
! Отговори
Дръндер преди 9 години
Барабар петко с *лите ето това показва картинката в случая или по-точно подзаглавието!
35
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бареков, спонсора ти почна ли да разбира, че е хвърлил милиони на вятъра?
34
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чудя се а кой повече му се става премиер?На Борисов или а Бареков?Май и двамата яма да ги огрее...
33
25
 
6
 
! Отговори
бели преди 9 години
Вчера излезна да гласува онзи Българин, отдаден на кариерата в бизнеса, силно мотивиран в личен план, хора с фирми, грабещи други хора, далверджии!Докато тия над 50% от народа не се вдигне да гласува за АТАКА, дръжавата остава в кома, от която леталния изход е гаранитран и скоропостижен!
32
2
 
27
 
! Отговори
Предлагам преди 9 години
Бареков за премиер НО за един ден. Този ден можем да го направим национален ден на ХУМОРА в България!Бас хващам че Бареков не е наред, просто този човек не е с всичкия си. Всички останали п.п. казаха че остават верни на своите избиратели, САМО НОВИЯ ВОЖД Бареков е готов на компромиси, но със своите избиратели който го пратиха в парламента точно защото не искат нито Бойко нито Местан. Барекоооооов смешен сиииии :)
31
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Условието е само едно - Росен Петров да е министър на здравеопазването.
30
6
 
21
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
Цялата патаклама е инспирирана от Москва, медиите са пълни с ***, които нагнетяват скептицизъм към ЕС и демокрацията, след което регистрират няколко боклучави партии като Атака, АБВ, ББЦ и прочие и овците мислят, че правят напук на някой, като гласуват за подобни фантоми. На себе си правите напук, това е истината. И докато всички гледат плашилото ДПС, малките маймунки пробутват руски агенти в Българския Парламент.
29
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Политическите лидери трябва да се смирим и да си сложим егото зад вратата.......*** се има за политически лидер ли ? И така ли вижда тоя политически гуру бъдещото управление : ГЕРБ,ДПС,Атака, ББЦ ????????Предполагам с премиер Бареков ?
28
1
 
22
 
! Отговори
Шукарло преди 9 години
За тоя *** няма място в новия миманс. Само гербата и депсето ша го праиме правителството.
27
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
къде бе Дудук, та ти имаш 5% ?! Щеше да ставаш министър - председател, онзи със счупения нос щеше да ни е вътрешен министър, ама в некой друг живот ще стане тая работа