Патриотите: ДПС няма място в кабинета, иначе да го подкрепя

НФСБ няма да се коалира с ГЕРБ, но ще застане зад програма
Обновена: 8 окт 2014 11:22 | 8 окт 2014 10:06,
52
Патриотите: ДПС няма място в кабинета, иначе да го подкрепя
Снимка: архив Булфото

Патриотичният фронт се обяви категорично срещу присъствието на кадри на ДПС във властта. Лидерът на НФСБ Валери Симеонов обаче няма нищо против депутатите на Местан да подкрепят заедно с неговите кабинета на ГЕРБ. Това стана ясно от думите на националиста пред bTV.

Още по темата
“Нека да си гласуват, какво лошо има? Много екзотично ли ви се вижда?”, обърна се Симеонов към водещите и попита отново: “Не е ли по-добре да стане нещо добро в България, независимо кой го подкрепя?”.

Лидерът на НФСБ беше категоричен, че Патриотичният фронт няма да се коалира с никого. Патриотите обаче щели да подкрепят програма за управление. „Не е важно да се направи някаква устойчива или неустойчива политическа комбинация, за да се понаредят някакви наши хора на ръководни места. Не е целта ни това“, каза той.

Симеонов поиска под управленската програма да се подпишат лидерите на всички партии в парламента без ДПС. „Тогава вече може да се състави правителство от ръководната политическа сила. В такъв случай ние ще се съобразяваме с всичко, но ако не се изпълнява – ще сме с остра опозиция“, зарече се още Симеонов.

Лидерът на националистите обяви и че не го интересува какви договорки има ГЕРБ с други партии. „Не е важно котката дали е бяла или черна, а дали лови мишки“, каза той.

Валери Семоноов обвини ДПС, че високият им резултат е заради купуване на много ромски гласове. Той потвърди обещанието на формацията си, че ще иска промяна в Изборния кодекс за задължително гласуване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
1
 
! Отговори
************** преди 9 години
А ти кой си , че така говориш , измислен Депутат
47
1
 
5
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 9 години
До Анонимен"Тоя двуличник, както се отрече от Волен и продаде Атака..."Волен не е Христос, че някой да се отрича от него. Той сам започна да осребрява доверието на съпартийците и съидейниците си. Истината е, че Валери късно се усети, че Волен го работи (още от 2007) и се реши на "развод" чак когато Сидеров плонжира и се постла под обувките на Бойко юли 2009. А аз лично имах неудоволствието да се запозная по неприятния начин със сегашната му дясна ръка още през 2004 (тогава *** на сайта му)
46
3
 
10
 
! Отговори
георги преди 9 години
Огледайте се, единствено ПФ поставят проблемите на страната пред всичко останало.Най-накрая в парламента ще влезе една националноотговорна формация, с хора с чуство за дълг пред бърлгарските граждани. Убеден съм че тези хора ще донесат успех и много скоро ще станат ако не 1ва то 2ра политическа сила! Помнете думите миДа живее България!
45
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименАтака са руски националисти, каза Джамбазки. Надявам се отбот здрави руски мечки да ви хване всичките атакисти и да ви опъва почасово, та дано ви дойде акъла в главата. По руснаци от руснаците. Срамота
44
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това са Българските Фашисти - Бендоровци .. Които ще бъдат използвани от ЦРУ по Украински модел. Всички тези и ВМРО и НФСБ подкрепят фашистите в Украйна.. Каракачанов 2006г. се изказва че САЩ са ни освободили от Турско робство , журналистта Макгахаб сам е победил Османската Империя..
43
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 18 A kakvo im e na pravata na bulgarskite turtsi? Pri soca vlizaha v universitet po kvota, bez bal. Vsichki ucheha, a naj-bogatijat bulgarski grazjdanin beshe turchin, s vlog 160000 lv.- mnogo pari togava - hubav apartament beshe 20000, Ladata- 6000, parno, benzin i tok ne bjaha pari. No vlastoljubtsi i chuzjdoplateni agenti gi nasuskvaha da pravjat atentati v kupeta za majki s detsa, nasiliha horitsata da si napusnat rodinata, a sega iskat s vlast da dirijirat i prodavat BG. E, ne!
42
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До именно, PISNA NI!!!!
41
2
 
3
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
"Аксиома 1: ДПС никога не дава, без да получи, иАксиома 2: ДПС винаги получава много повече, отколкото дава;Тези две аксиоми трябва да бъдат заменени от нова:Аксиома 3: Отсега нататък в България не се приема нито едно решение, мнозинството за което зависи от ДПС"Рестарт ни е нужнен,за да започнем и движение нагоре.Срастването на бизнес и политика си има име.Жалко е,че корпорацията ДПС е решаващия фактор в България!Но кой го допусна?Не и без участие на "патриотични"формации!
40
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя двуличник, както се отрече от Волен и продаде Атака, така ще се отрече и от следващия, който му се хване на въдицата.
39
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако има една единствена алтернатива-НФСБ или ДПС, със сигурност бих дал гласа си за ДПС.
38
7
 
19
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 9 години
на няколко пъти съм гледал негови изказвания - мъдър е и има чувство на държавно отговорен човек. България има нужда от подобни на НЕГО ЧОВЕК в управлението на държавата !
37
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НФСБ е партията на омразата към АТАКА, аз лично разлика между НФСБ и ДПС невиждам!Дяволът е майстор на огледалата.
36
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само Атака!! Избори до дупка, докато изчезне и последния комунист и милиционер, иначе управия няма.
35
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДПС нямало място в парламента. Смешници жалки. Ккавото е казал и каже доган и това ще бъде и той ще управлява, а с времето гласовете все повече ще нарастват. Елементарна сметка е. А Местан е на светлинни години пред тия смешници и бездарници.
34
6
 
18
 
! Отговори
венелин преди 9 години
Само патриотичния фронт помага на обикновените хора.Кой помогна на българските моряци кой помогна на Цонков кой разкрива далаверите на власт имащите
33
1
 
16
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
"Граждани на Дупница ще протестират днес срещу евентуалния избор за депутат от Кюстендилския регион на Александър Методиев,известен като Бат Сали.Протестът ще тръгне сутринта от Дупница и ще се проведе пред сградата на ЦИК в София,информира Нова тв."Информацията е неофициално,но се очаква да бъде потвърдена от ЦИК.Заради преразпределените гласове от чужбина за ДПС!Все патриоти в парламента и все за България мислят!Хайде да ви видим как точно ще защитите народа си,господа патриоти и националисти
32
1
 
16
 
! Отговори
БРАННИК преди 9 години
Революция требе роби!
31
3
 
22
 
! Отговори
БРАННИК преди 9 години
ДПС няма място в България, като терористична - верско - етническа партия, но я има. ЗАЩО?! А да не би случайно ГЕРБ, БСП, или който и да е от старите ДС комунисти-предатели да имат ПРАВО, въобще да са начело на държавата?Крайно време е политиците - национални предатели да си платят. Коня не само ойде в реката, но и се удави, докато ние седяхме безучастно. Не ви ли е срам всички бе?
30
7
 
9
 
! Отговори
бургазлия. преди 9 години
Валери Симеонов не беше ли кум на Волен Сидеров ,същия Валери докато беше в Атака не заяви ли от екраните на тв СКАТ,че Сидеров бил най големия политик в България,а Атака била надежда на бълграина. Валери Симеонов използва Атака да влезе в местния парламент на Бургас и в името на далаверата разцепи групата на Атака и се присламчи към ГЕРБ ,за което си предателство получи поста на председател на обшинския съвет на Бургас и като такъв първата му работа беше да се сдобие с огромен парцел на морето
29
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
май другарят делян пеевски редовно пропуска постите по рамадан :):):)