ББЦ-Пловдив подаде оставка заради Баракова

"13/13" посрамвала пловдивчани, призоваха я да се оттегли
Обновена: 19 окт 2014 17:23 | 19 окт 2014 16:51, Александър Попов
114
ББЦ-Пловдив подаде оставка заради Баракова
Снимка: Нова тв

Градското ръководство на "България без цензура" – Пловдив хвърли оставка заради поведението на 13-тия кандидат в листата Анна Баракова, която влиза в новия парламент заради преференциален вот.

Г-ца Баракова демонстрира войнстваща некомпетентност за функциите на институциите, българската памет и история и категорично отказва да осъзнае личната си отговорност като депутат в 43-тото Народно събрание. Въпреки многократните ни опити тя категорично отказва да осъществи контакт с наши представители, изтъквайки неверни причини, като „заплахи”, „натиск” и „страх”, за които няма абсолютно никакви факти и доказателства. Това пише ръководството в отворено писмо.

Още по темата
Според него Баракова е принизила Народното събрание до моден подиум, "а в съзнанието й липсват каквито и да е
политически възгледи".

"Г-ца Баракова беше включена в листата на ББЦ – Пловдив заради позицията й на председател на „Евромайки” в район „Източен” в Пловдив, където бе посочена от бившия председател на организацията Калина Крумова. За нея се застъпи и даде гаранция и зам.-председателят на областната структура Дяко Дяков. Към настоящия момент определяме това действие като груба грешка, която е продиктувана единствено от желанието ни представителите на ББЦ в парламента да бъдат излъчени от членовете на структурите в партията ни, а не от кабинетите на ръководството. Явно политическата ни действителност не е напълно готова за толкова демократични, плуралистични и прозрачни действия", се казва още в писмото.

Ръководството на ББЦ-Пловдив подава оставка зради грешката си да издигне Баракова и се разграничава от нейните действия. То призова избраната депутатка "да не посрамва повече пловдивчани с неадекватните си действия и да се оттегли като народен представител".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още по темата: ББЦБаракова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
28
 
! Отговори
Пловдивчанин преди 9 години
Нямам представа за какво тази жена е срам за Пловдив а Бареков да не е срам. След като Бареков се откаже от Европарламента и дойде в България да стане Премиер както обеща и открие един милион работни места ще престана да се срамувам , че сам от Пловдив , сега и мене ме е срам от ББЦ и Бареков.
53
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Едва ли е по-некомпетентна от Лилето,Десито,Караянчева,Дукова и ред други гербаджийски калинки.А е в пъти по-готина от тях!Само Цецка може да й се опре на визия.
52
2
 
8
 
! Отговори
кака мара преди 9 години
До Анонимен 71Златен - 4 чаши вода на 1 чаша ориз
51
3
 
33
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Тази не я искате,а *** ГО ИСКАТЕ МАЙНИ ПРОСТИ.
50
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аве, трябва да готвя един ориз, жената нареди- колко вода на 1 чаша ориз се слага? Мани таз кифла, не е важна!
49
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*ати кифлата майна:)
48
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По добре тази отколкото Менда "ядерната" .
47
2
 
28
 
! Отговори
смех преди 9 години
Няма по- голямо състезание в държавата от това за нар. представител.
46
1
 
37
 
! Отговори
Мен преди 9 години
И защо изобщо е в листите, като е некомпетентна ? Защо са тези листи, нали за това - да си изберат хората от тях когото желаят. Ако тя е избрана благодарение на неграмотността и ниската интелигентност на избирателите им - да си търсят друга таргет група. Така става, когато се надяваш на глупави и необразовани хора или ***. Жената си е напълно законно избрана. Дали е за таб е съвсем друг въпрос, по който е трябвало да помислят по-рано.
45
2
 
30
 
! Отговори
кути преди 9 години
БАРАКОВА-премиер
44
2
 
13
 
! Отговори
тя преди 9 години
Най- неавторитетна длъжност в България- нар. представител , а може би и най- омразна на хората.
43
1
 
10
 
! Отговори
до 58 преди 9 години
Такава разточителна бройка е нужна разбира се единствено на партийте. При тези избори кандидатите бяха над 6 000 , като се има в предвид , че гласоподавателите са не повече от 3 милиона може да си представим какъв наплив е имало за клати........ места.
42
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
JALKO ZA DANONA MILIQ TOI !!!!!!!!!!!!! MNOGO E VAJEN ZA DEPUTAT MRASEN KRADEC !!!!!!!!!!!!!!!! SEGA KVO PRAVIM ????
41
1
 
39
 
! Отговори
тя преди 9 години
НАР.СЪБРАНИЕ ДА Е С 50 ПРЕДСТАВИТЕЛИ И НИТО ЕДИН ПОВЕЧЕ. Стига лежайници на гърба на народа!
40
1
 
26
 
! Отговори
Tari Cat до тя, 43 преди 9 години
Като стана дума за украсяване на Народното събрание, кога най-после ще се повдигне въпроса защо са толкова много депутатите и кому е нужна такава разточителна бройка?
39
6
 
32
 
! Отговори
.... преди 9 години
Ние сме със теб Г-ца Баракова !
38
10
 
20
 
! Отговори
урко преди 9 години
Аз се питам как тази перхидролена кифла изобщо се е озовала в листата им Да си кажат. На* я е правилния човек сигурно иначе няма разумно обяснение
37
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
zna4i za edin *** BAT SALI MOJE ZA EDNI NQKKAV SI DANONA MOJE A edin u4itel nemoje palen smqh ste be za tova shte vi vodqt za nosovete
36
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Спешно трябва да се промени закона и такива политически и магистрални труженички да напускат парламента,след като са напуснали партията ,от която са избрани.Мераклииките да си кандидатстват мажоритарно.
35
1
 
50
 
! Отговори
:) преди 9 години
Тия от ББЦ са големи смешници..... нали преференциално са я избрали бре, какво още рИвете? Народа иска нея, към е този рев и плач.... аи гледайте си работата смешници :)