ББЦ-Пловдив подаде оставка заради Баракова

"13/13" посрамвала пловдивчани, призоваха я да се оттегли
Обновена: 19 окт 2014 17:23 | 19 окт 2014 16:51, Александър Попов
114
ББЦ-Пловдив подаде оставка заради Баракова
Снимка: Нова тв

Градското ръководство на "България без цензура" – Пловдив хвърли оставка заради поведението на 13-тия кандидат в листата Анна Баракова, която влиза в новия парламент заради преференциален вот.

Г-ца Баракова демонстрира войнстваща некомпетентност за функциите на институциите, българската памет и история и категорично отказва да осъзнае личната си отговорност като депутат в 43-тото Народно събрание. Въпреки многократните ни опити тя категорично отказва да осъществи контакт с наши представители, изтъквайки неверни причини, като „заплахи”, „натиск” и „страх”, за които няма абсолютно никакви факти и доказателства. Това пише ръководството в отворено писмо.

Още по темата
Според него Баракова е принизила Народното събрание до моден подиум, "а в съзнанието й липсват каквито и да е
политически възгледи".

"Г-ца Баракова беше включена в листата на ББЦ – Пловдив заради позицията й на председател на „Евромайки” в район „Източен” в Пловдив, където бе посочена от бившия председател на организацията Калина Крумова. За нея се застъпи и даде гаранция и зам.-председателят на областната структура Дяко Дяков. Към настоящия момент определяме това действие като груба грешка, която е продиктувана единствено от желанието ни представителите на ББЦ в парламента да бъдат излъчени от членовете на структурите в партията ни, а не от кабинетите на ръководството. Явно политическата ни действителност не е напълно готова за толкова демократични, плуралистични и прозрачни действия", се казва още в писмото.

Ръководството на ББЦ-Пловдив подава оставка зради грешката си да издигне Баракова и се разграничава от нейните действия. То призова избраната депутатка "да не посрамва повече пловдивчани с неадекватните си действия и да се оттегли като народен представител".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още по темата: ББЦБаракова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
32
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Посрами ги Бареков - написа се водач на листа а всъщност целта му не е влизане в българския парламент.Тази т.н. овца я интервюираха и се запознахме с нея - ами да направят по едно интервю и с останалите 14 и тогава да плюят даскалката.Г-н хихихи - Росен Петров с какво блести - добре че Бойко им даде подготвени кадри че да отсрамят партийката.
13
29
 
12
 
! Отговори
Емил преди 9 години
Достойна постъпка! Простотията на тая овца, трудно се понася.
12
0
 
46
 
! Отговори
ИСТ преди 9 години
Чета отвореното писмо на ББЦ и не вярвам на очите си. Всички знаем че ББЦ е търговско дружество на Дебелян и всеки си е платил мястото в листите. Но такава злоба и простащина напълно разкриха истинската същност на Дудушката партийка. Раково образование в политиката.
11
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Гошу4 години x 4300 на месец.Охаааааа папалапалус.
10
2
 
42
 
! Отговори
2 преди 9 години
Значи взимате * ,да ви привлича избиратели ...а после се сърдите на *ските и номера ????? Този Дудук не мога да го разбера ...и тя е същата *** като теб бе ...шушул нещастен.
9
2
 
6
 
! Отговори
öu преди 9 години
bg maistori na politika "napravi si sam" :))))
8
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До СтефанGOLLIAMA RABOTA,ZAMEN PLOVDIV E EDNAPROVINZIA NA SOFIA SAS ZENTAR STOLIPINOVO.
7
9
 
13
 
! Отговори
Tanq преди 9 години
Мноооого тъпо парче
6
2
 
54
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Откъде накъде ще се отказват избраните 13/13, 18/18 и тн. Кой може да каже това грешка ли е или реална преференция. Сложили са преференция в изборния кодекс влезлите да си остават. Ако политиците искат да коригират възможните такива грешки да въведат образователен ценз, за да не гласуват платените *** и Местан после да се тупа у гърдите как си бил увеличил електората.
5
23
 
13
 
! Отговори
Стефан преди 9 години
Май за първи път ставаме свидетели на отговорно политическо поведение в политиката
4
21
 
2
 
! Отговори
Соня преди 9 години
Това е вярно. И да, отговорно подходиха ББЦ.
3
22
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бойко премиер.
2
1
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Викайте Бареков обратно , за да не викат за КТБ....
1
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Баракова няма да се даваш на Бареков. Оставай си депутат.