ББЦ-Пловдив подаде оставка заради Баракова

"13/13" посрамвала пловдивчани, призоваха я да се оттегли
Обновена: 19 окт 2014 17:23 | 19 окт 2014 16:51, Александър Попов
114
ББЦ-Пловдив подаде оставка заради Баракова
Снимка: Нова тв

Градското ръководство на "България без цензура" – Пловдив хвърли оставка заради поведението на 13-тия кандидат в листата Анна Баракова, която влиза в новия парламент заради преференциален вот.

Г-ца Баракова демонстрира войнстваща некомпетентност за функциите на институциите, българската памет и история и категорично отказва да осъзнае личната си отговорност като депутат в 43-тото Народно събрание. Въпреки многократните ни опити тя категорично отказва да осъществи контакт с наши представители, изтъквайки неверни причини, като „заплахи”, „натиск” и „страх”, за които няма абсолютно никакви факти и доказателства. Това пише ръководството в отворено писмо.

Още по темата
Според него Баракова е принизила Народното събрание до моден подиум, "а в съзнанието й липсват каквито и да е
политически възгледи".

"Г-ца Баракова беше включена в листата на ББЦ – Пловдив заради позицията й на председател на „Евромайки” в район „Източен” в Пловдив, където бе посочена от бившия председател на организацията Калина Крумова. За нея се застъпи и даде гаранция и зам.-председателят на областната структура Дяко Дяков. Към настоящия момент определяме това действие като груба грешка, която е продиктувана единствено от желанието ни представителите на ББЦ в парламента да бъдат излъчени от членовете на структурите в партията ни, а не от кабинетите на ръководството. Явно политическата ни действителност не е напълно готова за толкова демократични, плуралистични и прозрачни действия", се казва още в писмото.

Ръководството на ББЦ-Пловдив подава оставка зради грешката си да издигне Баракова и се разграничава от нейните действия. То призова избраната депутатка "да не посрамва повече пловдивчани с неадекватните си действия и да се оттегли като народен представител".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още по темата: ББЦБаракова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
24
 
20
 
! Отговори
ВЪН !!!! преди 9 години
Слушах и я гледах сутринта ,,,,с отвратителен селски диалект е депутатката ,Ч Е И С ПРЕТЕНЦИИ !!!ВЪН ,ОТ ПАРЛАМЕНТА ВЕДНАГА !!!!
33
1
 
24
 
! Отговори
Сестра Галева преди 9 години
И на тези им разказах играта с моя закон!Няма само от БСП да духат бахура я?!
32
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
на каква база народът там е гласувал преференциално за нея? Наслуки не може да бъде, с какво ги е спечелила?
31
1
 
3
 
! Отговори
BARAKO OBAMA преди 9 години
До АнонименTOVA E DASHTERQ NA MEN CHADA MOI
30
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато сте плащали на неграмотни роми, да гласуват не ревахте.
29
2
 
40
 
! Отговори
Гошо тъпото преди 9 години
Добре де ББвЦ щом не разбира от политика защо Ви е в листите ¿?????????????????????????
28
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Баракова - Барекова ?! Открийте разликата!
27
1
 
38
 
! Отговори
тя преди 9 години
За съжаление нар. събрание е пълно с такива кухи *** и затова имаме"перфектни" закони подлежащи на поправка по 10 пъти.Най- много има около 50 човека , които вършат някаква работа , а другите служат за фон.
26
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До МАЛКА МРАСТИЦАНай-малкото може да се нарече ***!Написана е в листите,избрана е и толкова!Това че на Барека или някой друг не му харесва си е техен проблем!Друг е въпросът,че умствения и багаж не е на необходимото нивои внужното количество!
25
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бе, поне докато ни крадат, някой ще ни разсмива:))
24
5
 
18
 
! Отговори
rustam преди 9 години
мацето ще го направят парламентарна свирачка на духов инструмент пп. и аз искам в парламента
23
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Га Бюреков привличаше депутати без да е ходил на избори онези бяха свестни и достойни хора. Сега тази им била такава и онакава. Най ми е гот на Бюреков кат му се случи същото което правеше.
22
1
 
42
 
! Отговори
Факти преди 9 години
Какво може да се очаква от подобна партия. Вожд-дезертиращ от парламента . Назначен заместник - пияница и наркоман . Водачка на листа - пишкосмукачка на вожда .Няколко ренегата от ГЕРБ . И това е. Преоценена стока от битака.
21
0
 
36
 
! Отговори
Кирил преди 9 години
Късно е . Тази вече сте я изтървали!:)))
20
1
 
40
 
! Отговори
Браво преди 9 години
Жената трябва да е луда за да се откаже . Дудуците купиха гласове , но не отчетоха тяхната тъпота. На жената някой и купи депутатско място и тя перфектно се справя с казуса с чужда пита помен да правиш . Било неморално . Абе тия луди ли са ? Когато става въпрос за пари морала отива на бунището. Пък им видяхме морала- на политически *** , които се предлагат на всеки за да са във властта.
19
20
 
19
 
! Отговори
МАЛКА МРАСТИЦА преди 9 години
ТАЯ *** какъв представител е на БЪЛГАРИЯ какво разбира от ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ какво ще прави в НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ СЕМКИ ЛИ ЩЕ ЧОПЛИ ???
18
3
 
37
 
! Отговори
KBK преди 9 години
Баракова е значително по умна и интелигентна от тези които са гласували за нея, така че какъв е проблема?
17
10
 
11
 
! Отговори
Андрей преди 9 години
С тая най много някоя фризьорка дето и е правила косата да се гордее...другите сме омерзени и излъгани
16
2
 
20
 
! Отговори
o преди 9 години
имаше на времето една песен на петра,обещаха ми палати ала само кревати,дръж се баракова и кои знае колко *.и на дяко дяков и на другите другари си купи мястото в парламента,те си правеха кефа с теб ала излязоха по глупави от теб та затова гледаи си кефа в парламентабардак там няма да си сама такива като теб държанки има доста а и никои нищо не прави достатъчно е да дефилираш с марковите си дрешки дето ще си ги купиш
15
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ББЦ - ООД