Ще има ли още преговори? ГЕРБ на среща за бъдещото управление

След заседанието Бойко Борисов ще представи плановете си за кабинет
Обновена: 20 окт 2014 12:33 | 20 окт 2014 12:32, Камелия Цветанова
123
Ще има ли още преговори? ГЕРБ на среща за бъдещото управление
Архив: Булфото

Точно в 12.00 часа днес започна разширеното заседание новоизбраните депутати от ГЕРБ, местните лидери от цялата страна, евродепутатите, както и кметовете от партията.

На срещата ще бъдат обсъдени политическите консултации между ГЕРБ и останалите парламентарно представени политически сили, които се проведоха през миналата седмица.

Още по темата

Тогава ГЕРБ се срещна с БСП, ДПС, Реформаторския блок, Патриотичния фронт, ББЦ, АБВ, а „Атака“ отказа да разговаря с преговорния екип на партията на Бойко Борисов.

Предварителните планове на ГЕРБ бяха вторият тур от преговорите за коалиционни партньори да се проведе с лидерите на партиите.

Очаква се след края на партийното съвещание днес лидерът Бойко Борисов да представи и пред медиите политическите си планове за съставяне на правителство, след като в края на миналата седмица заяви, че може и да състави правителство на малцинството.

БСП вече обяви, че не иска да управлява с ГЕРБ, но все пак склони да се срещне отново с най-голямата партия.

ДПС пък заявиха желание да подкрепят правителство на малцинството, но от ГЕРБ не срещнаха съгласие в тази идея.

Разговорите при Реформаторския блок продължиха около седем часа, но без особен резултат, въпреки голямото сходство в програмите на техните партии и коалиции. Основният мотив на ГЕРБ беше, че не е ясно кой взема решението в обединението.

Известно съгласие се постигна с Патриотичния фронт.

С ББЦ разговорите приключиха много бързо, тъй като те, според ГЕРБ, не са представили ясна политическа позиция, а по-скоро лични мнения, АБВ и ГЕРБ се разбраха по 14 от от общо 18 точки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГЕРБЕРЧЕТА, И СОРОСОИДЧЕТА И ДА РЕВЕТЕ И ДА НЕ РЕВЕТЕ ВРЕМЕТО РАБОТИ ЗА СИДЕРОВ И БЪДЕЩЕТО ПРИНАДЛЕЖИ НА АТАКА .ТОВА Е
47
17
 
4
 
! Отговори
фенка преди 9 години
Нищо не разбирате всички. Г-н Борисов е прероденият Стамболов, но като всеки велик човек остава самотен във величието си, а саможертвата му неразбрана. Той е умен, красив и добър. Обичаме те Бойко.
46
1
 
8
 
! Отговори
тъжен проглендал преди 9 години
Няма надежда бре Българи!Нали ги гледам всеки ден Софянци в лъскавите им джипове, зад тъмни очила, безсмъртни във аурата на фирмата си, която успели да лансират до силните на деня!Милионерчета и мутреси с морал колкото на нощно шкафче!Липсата на средна класа и пари озвериха хората и ги превърнаха в хищници единаци!Няма надежда!По-скоро ще дойде отново Иисус, но България да я има след 20 години - едва ли !!
45
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе тука някакъв ГЕРБер се дуе, като пуяк! Да го спукаме, а!!
44
4
 
10
 
! Отговори
ДО 58 преди 9 години
До До 56ГЕРБЕРЯС ДОГАН И МЕСТАН НЕ ХВАЛЯТ ВОЛЕН ,АМА ХВАЛЯТ МНОГО ТВОЯТА ЛЮБИМА МУТРА БОЙКО ,ЧЕ ДАЖЕ И ЕРДОГАН ОТ ТУРЦИЯТА ГО ХВАЛИ НАШАТА ТИКВА ,,ЗАТОВА И ЕДОГАН НАРИЧА ББ НАЙ ДОБЪР ПРИЯТЕЛ,ЗАТОВА И МЕСТАН ПИЕ ТУРСКИ КАФЕТА С БОЙКО ,ЗАТОВА И ДОГАН НАПРАВИ МУТРАТА ПОЖАРНИКАР -ГЕНЕРАЛ ,ТАКИВАТ ПОЧЕСТИ ОТ ЕРДОГАН,МЕСТАН И ДОГАН НЕ Е ИМАЛО И НЯМА ДА ИМА ЗА ВОЛЕН ,ЗАТОВА ГЕРБАВИ ТАЯ ПЕСЕН ,ЧЕ АТАКА _ИГРАЕЛА) С ДПС ВЕЧЕ НЕ МИНАВА ПРЕД (ТЪПИЯ МАТ,РЯЛ)
43
3
 
13
 
! Отговори
преди 9 години
До ГЕРБерСКОРО НИЕ ЩЕ ПОИСКАМЕ ОСТАВКАТА НА ГЕРБ И ТОЗИ ПЪТ ЩЕ Е ЗАВИНАГИ!!ВИЕ ОТ ПП ГЕРБ, КОИ СТЕ ВИЕ БЕ?
42
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДАЛИ ЩЕ ИМА ПРЕГОВОРИ ИЛИ НЕ,ДАЛИ ЩЕ ИМА ПРАВИТЕЛСТВО ИЛИ НЕ ЗАВИСИ ЕДИНСТВЕНО ОТ АМЕРИКАНСКИЯ ПОСЛАННИК,КАКВОТО КАЖЕ ОНАЯ *** МАРСИ РАИС ,МУТРАТА ПРОДАЖНИК БОЙКО БОРИСОВ ТОВА ЩЕ ПРАВИ,ПИТАМ СЕ ОБАЧЕ КАКТО ВЪРВЯТ НЕЩАТА В МЕЖДУНАРОДЕН ПЛАН И САЩ ОТИВАТ В 9-ТА ГЛУХА ,ЗАЩОТО КИТАЙ ,РУСИЯ И ДЪРЖАВИТЕ ОТ БРИКС ЩЕ ОПРЕДЕЛЯТ ОТТУК НАТАТЪК СВЕТОВНАТА ПОЛИТИКА НАШЕНСКИТЕ ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКИ *** И ПРОДАЖНИЦИ,НАЧЕЛО С ББ КЪДЕ ЩЕ СЕ КРИЯТ И КАК ЩЕ СЕ ОПРАВДАВАТ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СИ
41
0
 
0
 
! Отговори
Anonim преди 9 години
izborite beshe predi dve sedmitsi. sega dati e 20 oktomvri. Bulgariq iska stabilnost , iska reformite za ikonomika. spored men, upravlenie shte bıde mejdu GERB + Reformatorki blok i ABV.
40
1
 
5
 
! Отговори
Боковист преди 9 години
Късметлии сме, че никой не постигна 50+ %.Щото ако беше ги постигнал някой, вече щеше да има вечерен час и саморазпарви с политически опоненти.
39
0
 
4
 
! Отговори
Кралски ВВС преди 9 години
Кажете на един ГЕРБер или Реформатор колко е важно да взимаме пример от нашите ''Западно-Европейски партнцори''.Кажете му колко е важно именно по техен пример и в България да има държавни монополите и сектори, които да осигуряват стандарта на средната класа!Влезте в ролята на биолог и наблюдавайте реакциите на съотвеното животно...
38
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Никой не е спечелил изборите!Ако някой ги беше спечелил, тази статия нямаше да е написана, както и мненията под нея.Политиката не е спортно състезание. Победителите са преходни и непрекъснато се менят, ако е иначе, значи е или фашизъм или комунизъм!
37
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много е смешно когато чуваш:аз спечелих изборите, аз ги бих 9 пъти и бля-бляа не можеш да управляваш въпреки, че си ги бил, спечелил и бля-бляИ като си ги набил, какво от това?Извод: Гответе парички за купуване на гласове, че идат нови избори!Ама май нямате или ви се свидят, та затова драпате толку
36
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Борисов за пореден път бяга от отговорността и ще извърти както всеки друг път задкулисието е в пълна сила
35
3
 
2
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 9 години
До Анонимен39Волен за такива неща пари не дава, той си ги харчи в Хавана и Монако.Има само един тук ,който с голи гърди защитава своя духовен водач, нарича се - АТАКИСТА :)
34
1
 
6
 
! Отговори
ТРАЛАЛА преди 9 години
До 371. Ние искаме увеличение на пенсионната възраст.2- Ние искаме да не се развалят никакви договори с чужди инвеститори.3. Ние искаме масови съкращения в БДЖ и други сектори.4. Ние искаме увеличение на цената на тока.
33
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
най-много са троловете на Волен, но това не му помогна да спечели изборите, защото само с популизъм и *** не става
32
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Може ли,привържениците на партиите загубили катастрофално изборите, да се изметат от този форум, та и ние нормалните хора да разменим по някоя приказка !?......................тука нормални няма ... всички са платени ***, най-много са троловете на Волен.
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колкото повече гласове, толкова повече харчове. По гласовете ще ги познаете.
30
1
 
6
 
! Отговори
Благодаря преди 9 години
Оставете и нас, избирателите на ГЕРБ да си кажем думата:1. Ние продължаваме да настояваме да не се развалят анти-конституционните договири с нашите ВЕИ-та.2. Ние отстоявам мнението на Борисов, че ДПС е най-умераната партия, но която се сатанизира от много страни.3. Ние искаме нов дълг от поне 6млрд от МВФ, с което да продължат проектите към нашите фирми4. Ние поддържаме подкрепата си за Сирийските бунтовници и ги каним отново на среща с Правец!5. Ние вярваме, че държавата е лош стопанин!
29
11
 
5
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 9 години
Може ли, привържениците на партиите загубили катастрофално изборите, да се изметат от този форум, та и ние нормалните хора да разменим по някоя приказка !?