АБВ си избра Калфин за шеф на ПГ

Партията ще номинира Росица Янакиева за зам.-председател на НС
27 окт 2014 13:42, Красимир Ангелов
6
АБВ си избра Калфин за шеф на ПГ
Ивайло Калфин. Снимка: Булфото

Парламентарната група на АБВ избра за свой председател Ивайло Калфин, стана ясно след проведено заседание на депутатите от партията на Георги Първанов.

Заместници на бившия външен министър от кабинета Станишев ще бъдат проф. Борислав Борисов и ген. Михо Михов.

След проведеното заседание стана ясно още, че парламентарната група на АБВ ще номинира за зам.-председател на Народното събрание Росица Янакиева, която преди дни подаде оставка като кмет на Перник.

На заседанието си парламентарната група на АБВ прие правилник за дейността си и етичен кодекс на групата. В първите седмици от работата на 43-ия парламент групата ще предложи този етичен кодекс за приемане и от Народното събрание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
7
 
! Отговори
Сократис преди 9 години
Мисля,че е нередно политик да се назовава със военното си звание...Армията и МВР са отдавна деполитизирани и щом като ген.Михов е вече политик,трябва да се назовава просто Михо Михов.Генералските звания на Борисов,Михов,Атанасов и др. депутати вече не са актуални и журналистите трябва да ги спестяват във публикациите си.
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НЕКА ДА ВИДИМ КОЛКО ОТ СА ВОДЕЩИТЕ ПОЛИТИЦИ НА ПАРТИИТЕ В ПАРЛАМЕНТА НЕ СА БЪЛГАРИ 1 -РЕФОРМАТОРИТЕ-РАДАН КЪНЕВ И ЛУКАРСКИ -ЕВРЕИ ,ПРЪМОВА -ЕВРЕЙСКА СНАХИЧКА КОРМАН ИСМАИЛОВ И КАСИМ ДАЛ-ТУРЦИ ,2 ПАРИЧНИЯ ФОНД ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ -БАЛЕВСКИ-ЕВРЕИН ,3 АБВ-КАЛФИН ЕВРЕИН,ЗА ДПС ДА НЕ ГОВОРИМ ,А ТЕЗИ КОИТО НЕ СА ЕВРЕИЧЕТА,ОТДАВНА СА СЕ ПРОДАЛИ НА ЕВРЕИТЕ ,МОЖЕ БИ САМО (ЛУДИЯ) ОТ АТАКА НЕ Е В СХЕМАТА,ЗАТОВА ЩЕ ГО ИЗКАРВАТ ВСЯКАКЪВ
1
2
 
3
 
! Отговори
пука ми преди 9 години
Избрали - избрали!Какво толкова и защо трябва на мен да ми пука за това?Сигурно си имат някакви техни си сайтове хората, които имат нещо общо с това. Да си ги пишат тия новини там, няма смисъл да занимават цяла България с това!