Лидерите кроят бъдещата власт в кабинета на Цачева

Само Сидеров отсъства от разговора
Обновена: 28 окт 2014 10:37 | 28 окт 2014 10:36, Камелия Цветанова
86
Лидерите кроят бъдещата власт в кабинета на Цачева
Бойко Борисов и Михаил Миков Снимка: архив, БТА

Лидерите на парламентарно представените политически сили се отзоваха на поканата на председателя на ГЕРБ Бойко Борисов за среща и минути след 10 часа тя започна в кабинета на председателя на Народното събрание Цецка Цачева.

Само лидерът на „Атака“ Волен Сидеров не дойде за разговора, но представители на партията отказаха да участват и в консултациите, инициирана от ГЕРБ за съставяне на правителство преди седмица.

Още по темата
В срещата днес участват лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, на БСП - Михаил Миков, на ДПС - Лютви Местан, от името на Реформаторския блок Меглена Кунева, председател на ДБГ, от Патриотичния фронт е Валери Симеонов, председател на НФСБ, от АБВ е Ивайло Калфин, зам.-председател на партията и председател на парламентарната група, а от ББЦ са Румен Йончев и Светлин Танчев.

Очакванията са след срещата да стане ясно какво ще е следващото управление на страната.

Вчера при откриването на 43-то Народно събрание Борисов очерта три варианта за съставяне на правителство. Първият е за кабинет до пролетта, вторият е до президентските избори, а третият е с цял мандат.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че е готов да се откаже дори и от премиерския пост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
3
 
19
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Беловласото джудже само Кобзон може да го приеме и то след като лудия му е броил много хилядарки. Ето Деница с професия гаджева вече му би шута. Говори се, че Болния се е върнал при единствената си истинска и вярна любов - Чуколина.
50
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По-добре е без Агата С.
49
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Следващото управление на страната ще е крадливо. Какво друго може да е.
48
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всъщност АТАКА искаха консултациите, но да са публични. ГЕРБ не поиска публични консултации с АТАКА. Предполагам, че и сега е станало същото, но в днес бг пишат съвсем други неща.
47
2
 
26
 
! Отговори
ББ преди 9 години
От държавната хранилка по-убаво нема ! Всички мои авери ги прецаках ! Те искаха да работя за тях преди 13 години, но аз излезнах по-умен от тях и ги прекарах ! Вече 13 години съм с държавна охрана, не харча пари за частен самолет, имам си отряд 28 и с него си ходя на мачове на Реал Мадрид. И 1 лев не съм похарчил там. Всичко ми е осигурено. А тези будали не искат да имам това !!! За това не искат да бъда премиер !
46
0
 
19
 
! Отговори
малко ми е кеф преди 9 години
До МНОГО МИ Е КЕФ !"Кажи много по-здрави на Бате ти Гойко " !?Най-добре вземи да понаучиш правопис... А може ли да кажа Най-здрави :D
45
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кроят ,но без мярка.Един крой гърба,друг ръкавите ,трети предницата.И после всичко съшито с бели конци,стой та гледай.Истинско произведение на изкуството,висша мода ,последният неин писък.
44
2
 
30
 
! Отговори
Ала-бала преди 9 години
Главната пречка за сформиране на правителство е Буда, който иска всички да му гарантират власт още 4 години. Никой няма смелост да му каже в очите, че няма интелектуален заряд за примиер. Това да не му е мутренска групировка, калпава но все пак държава!
43
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
СЕГА КОГАТО ВЕЧЕ СЕ УСПОКОИХТЕ ЧЕ СИ ИМАТЕ ПРАВИТЕЛСТВО НА МУТРИТЕ МОГА ДА ВИ КАЖА ЧЕ ЩЕ ЗАЖИВЕЕТЕ МНОГО ОХОЛЕН ЖИВОТ. ТАКЪВ ЖИВОТ ЧЕ ЧАК НЕ МИ СЕ ИСКА ДА ГО МИСЛЯ. ПОГЛЕДНАХТЕ ЛИ СИ НОВИТЕ СМЕТКИ ЗА ТОКА? АЗ Я ПОГЛЕДНАХ НА БАБА СМЕТКАТА И СЕ ОШАШАВИХ. ОТ 17 ЛВ. 50 СТ. ЗА 100 КВ. ЧАСА ИЗРАЗХОДВАНА ЕНЕРГИЯ Е СКОЧИЛА НА 30 ЛВ. ЗА СЪШИТЕ ТЕЗИ 100 КИЛОВАТА. А ТЯ ПОЛЗВА САМО ХЛАДИЛНИК ТЕЛЕВИЗОР И ОСВЕТЛЕНИЕ. ПРЕДСТАВЯМ СИ КАКВИ СМЕТКИ ИМАТ ТЕЗИ КОИТО ПОЛЗВАТ БОЙЛЕР КЛИМАТИК И ПЕЧКИ НА ТОК. ШОК И УЖАС
42
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Видът на Миков, не по-малко от вида на бат Бойко е притеснителен. Господ да ни е на помощ, братя българи! Ако управници, прославили се със своя безпардонен цинизъм са в такова душевно състояние, какво ли ще ни е на нас обикновените хора?!?!
41
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не знам аз ли не съм в крак с модата и Мишо я диктува - едноредов костюм с едно бяло и едно черно копче, респ. бялото закопчано, черното разкопчано.
40
0
 
24
 
! Отговори
ХХХL преди 9 години
Много съм изморен,спи ми се,кога ще връчват нобеловите награди!?
39
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Измъчен кадър, измъчени фигури, и докато за Миката има обяснение - не си е допил, то тиквеникът не е ясно какво го мъчи, нали пак спечели изборите!
38
2
 
28
 
! Отговори
Aнонимен преди 9 години
На Баце му се плаче.... Баце най-сетне вдяна,че няма да е премиер, а за него това е страшно, защото личните му средства за охрана все някога ще свършат и тогава....
37
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
1 милион лева - толкова ще ни струват депутатите на месец. Това прави малко над 4000 лева за всеки един от тях.В сметката влиза първо заплатата им. В 43-тото Народно събрание депутатите ще получават по 2590 лева месечно. Освен тези пари, депутатите получават допълнително заплащане и за участията си в комисии и още около 1700 лева за сътрудниците им..... А ВИЕ ДРУГАРИ ЩЕ ВЗЕМЕТЕ ОТ ТРИТЕ НАЙ ДЪЛГОТО. ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ.
36
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво се правите на интересни.......от мързелив и крадлив народ , нищо не става
35
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Важното кой ще е премиер на новото правителство? Ако е този за който си мислим всичко, горко ни!
34
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Златопръстата *** Болена Ханъмова нещо го играе бунтарка май?"Иска някой да й го тури, но няма кой. Сексуално неудолетворение я гони.
33
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Никой не е доволен от сегашното положение. За него сами сме си виновни.
32
0
 
30
 
! Отговори
вън вън преди 9 години
Лошото е че пак ни "кроят" нещо. Никой не иска да подобри положението на жалкия електорат - тези са там да си напълнят гушката, да изпълнят обещанията към корпоративните им кукловоди, лидерите да станат още по-богати, а масовката в парламента - да си върне задълженията по записите на заповед, дадени за избираемо място, а и да се облажат малко над върнатата сума.