Обама драсна честитка на Борисов, писа за руската агресия

Президентът на САЩ ни поздрави за приемането на хиляди бежанци
21 ное 2014 14:47, Красимир Ангелов
238
Обама драсна честитка на Борисов, писа за руската агресия
Снимка: Reuters

Американският президент Барак Обама поздрави Бойко Борисов за избирането му за министър-председател, съобщават от правителствената информационна служба.

"Очаквам с нетърпение да продължа да работя с Вас за задълбочаване на връзките между нашите две страни“, се чете в писмото на Обама до родния премиер.

"Във време на множество глобални и регионални предизвикателства зная, че САЩ може да разчита на България като на свой съюзник и приятел в придвижването напред на нашите общи евроатлантически цели. Трябва да продължим да подкрепяме суверенитета на Украйна, изправена лице в лице пред руската агресия, което включва твърдо придържане към санкции", пише още американският президент.

В писмото си той благодари на България за трайната ангажираност на нашата страна в Афганистан и за подкрепата на международните усилия за противодействие на Ислямска държава в Ирак.

"Надявам се, че като министър-председател ще продължите да водите управлението си по пътя на реформите, включително чрез борба с корупцията на всички етажи и надпартийно с цел изграждане на по-силна и по-благоденстваща България и благоприятен за чуждестранни инвестиции климат“, се казва още в честитката на Обама, която завършва така:

"Поздравявам България за приемането на хиляди бежанци и ви насърчавам в хода на работата ви за интеграцията им в обществото публично да отстоявате нуждата от толерантност. Имате нашата постоянна подкрепа в тези усилия.“

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако еврейско-*** клоака САЩ не изчезнат от картата на света по някакъв начин,то България със сигурнос ще изчезне
165
3
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Простия Борисов и глупавия Обама ще подготвят почвата или казано просто ще изчистят авгиевите обори и Русия ще ги помете последни тях.Руснака ще дойде,като победител.
164
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Незнам но моето семеиство и моят квартал ве4е е по спокоино,и за Българя и за хоръта,Боико 6том ни поведе отново,бог даму помага и да го пази АМИН.При Боико никога е нямало мафиотски мисли и работи,тои е истински 4естен Български политик.Напред Генерале с теб сме.
163
2
 
23
 
! Отговори
Алфред Нобел преди 9 години
Обама не просто трябва да върне нобеловата награда за мир . На този черен *** трябва да му я натикат в ГЗ за назидание
162
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Инструкцията: "Трябва да продължим да подкрепяме суверенитета на Украйна, изправена лице в лице пред руската агресия". КОЙ да продължи, бе, народът, който дължи на Русия свободата си от ***, или ти, дето произхождаш от неназовано африканско племе?!!!
161
1
 
11
 
! Отговори
психолог преди 9 години
Обама ще завладее Б-я,Но,след няколко годиини Русия ще помогне на България върви наред.Българина няма манталитета и начина на живот на САЩ и това ще доведе до нови хоризонти, наклони и опорни точки.
160
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когатое зле за държавата всеки ни хвали и предателите и марионетки се кефят
159
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гн Министър Председателят и Генерал Полковник Боико Методиев Борисов,сега е о6те по ре6ителен и по пекан както от първият Мандат.Гн Борисов от ден на ден става по о6лаифан,за6тото има ве4е подкрепата от неговата коалиця от ЕС от Америка и целият свят.Генерала има много пъти6та на кадето и да тръгне го оби4ат вси4ки.И за Българите ве4е нисе отваря пътя за вси4ки посоки.Другите държави може само да ме4таят за това.
158
0
 
16
 
! Отговори
Габриела преди 9 години
Еми как няма да са ни благодарни, та нали те ни спряха Южен поток, нали те предизвикаха войните в Близкият Изток, а после ние да ги спасяваме тия, ние да ги издържаме, нe ни стигаха *** ами, сега и тези да издържам,е а дали г-н Обама знае, че минималната работна заплата в България е 300$ за това да не ми говори много, а нашити политици да не огаждат много западните демокритици.:)
157
0
 
17
 
! Отговори
награда за мир преди 9 години
Обама трябва да върне Нобеловата си награда за мир и да я връчи на Владимир Путин!
156
0
 
17
 
! Отговори
конграчулейшънс преди 9 години
Конграчулейшънс, другарю Борисов! Колкото повече те потупват по рамото, Борисов, толкова по-дълбоко те забиват в земята!
155
20
 
0
 
! Отговори
Капка преди 9 години
Какъв снажен мъж е г-н Обама,не като джуджето-блондинка Путин(извинявам се че използвам цинични имена преди 23ч заради децата).
154
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И даде инструкции за бъдещите хиляди ! Освен за честитката трябва да му благодарим за кризата, тази и бъдещата и за бежанците !
153
0
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Статистиката каза,че за едно куче в Б.я се отпуска по 500лв.на месец за един бежанец 1000лв.а за българския работник и пенсионер 200-300лв. на месец.
152
1
 
12
 
! Отговори
е преди 9 години
*** може да пише само до ***.
151
0
 
20
 
! Отговори
анти-конюнктурчик преди 9 години
Сега ще ви задължи да приемете 1 милион *** и араби, да ги интегрирате, да им отпуснете помощи и да им намерите булки. А вие ще го направите. Защото сте демократи!
150
15
 
3
 
! Отговори
Щерев преди 9 години
Ако г-н Обама дойде в България ще бъде посрещнат с хляб и сол като освободител на България от руско иго.Щелия български народ ви обича с изключение на загиналите русофили и шепа живи шумкари.
149
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Обама е президент, но много моля да не наричате Белия дом Черния дом. Това е разисъм. Наричайте го Афро-американския дом.
148
0
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Надявам се, че като министър-председател ще продължите да водите управлението си по пътя на реформите, включително чрез борба с корупцията на всички етажи.Е г-н Обама,как да стане това ваше пожелание,като вашия човек Б.М.Б е част от корупцията и вие си противоричите и по този начин доверието към вас пада.Цв.Цв. е с присъда и той е на свобода,ако това е вашата подкрепа за българския народ НЕМАШЕ НУЖДА!!!
147
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименХубавото на първия чернокож президент на С.А.Щ. е, че толкова необратимо ги засили по бобслея към дъноторашистите :) Нямат спиране!