Обама драсна честитка на Борисов, писа за руската агресия

Президентът на САЩ ни поздрави за приемането на хиляди бежанци
21 ное 2014 14:47, Красимир Ангелов
238
Обама драсна честитка на Борисов, писа за руската агресия
Снимка: Reuters

Американският президент Барак Обама поздрави Бойко Борисов за избирането му за министър-председател, съобщават от правителствената информационна служба.

"Очаквам с нетърпение да продължа да работя с Вас за задълбочаване на връзките между нашите две страни“, се чете в писмото на Обама до родния премиер.

"Във време на множество глобални и регионални предизвикателства зная, че САЩ може да разчита на България като на свой съюзник и приятел в придвижването напред на нашите общи евроатлантически цели. Трябва да продължим да подкрепяме суверенитета на Украйна, изправена лице в лице пред руската агресия, което включва твърдо придържане към санкции", пише още американският президент.

В писмото си той благодари на България за трайната ангажираност на нашата страна в Афганистан и за подкрепата на международните усилия за противодействие на Ислямска държава в Ирак.

"Надявам се, че като министър-председател ще продължите да водите управлението си по пътя на реформите, включително чрез борба с корупцията на всички етажи и надпартийно с цел изграждане на по-силна и по-благоденстваща България и благоприятен за чуждестранни инвестиции климат“, се казва още в честитката на Обама, която завършва така:

"Поздравявам България за приемането на хиляди бежанци и ви насърчавам в хода на работата ви за интеграцията им в обществото публично да отстоявате нуждата от толерантност. Имате нашата постоянна подкрепа в тези усилия.“

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Президентът Обама поздрави Борисов за слугинажа и сервилничеството му и отново напомни, че лидери на държави като Виктор Орбан, поставящи националните си интереси над американските интереси, ще търпят санкции.
105
10
 
0
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 9 години
До 112 Да споря с теб, все едно да споря с Мая Манолова.Я да си взема един душ и да отида да си пия сутрешното кафе.Айде, сполай ви.
104
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Я тази честитка идва тамън когато Цвъко замина на посещение в САЩ. Съвпадение?!!!!? Едва ли! Какво чака Обама досега?
103
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Новината на деня е кореспонденцията на две ***.
102
20
 
0
 
! Отговори
Бранник преди 9 години
Призовавам руските луди крави да се държат културно и уважително спрямо Българи и Американци (не само тук във форума), бесовете ви са кофти диагноза
101
0
 
13
 
! Отговори
ние, вие, те преди 9 години
ДА СЕГА ТЕЗИ БЕЖАНЦИ ОТ НЕ ЗНАМ СИ КЪДЕ ИДВАТ,, ЩЕ ОСТАНАТ ДА ЖИВЕЯТ В БЪЛГАРИЯ. ЩЕ СТАНАТ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ. ЩЕ ИМ ДАДАТ РАБОТА........А ЗА НАС КОЙТО СМЕ В БЪЛГАРИЯ ОПРАВИЯ НЯМА. НИЕ СМЕ ЕДНО НИЩО. А ТОЗИ ЧЕРНИЯ ЗАЕДНО С СВОИТЕ ХОРА ЕДНА БОМБА НАД БЕЛИЯ МУ ДОМ И ДА ГО НЯМА, МИСЛЕХ ГО ЗА УМЕН ЧОВЕК НО МИ ПАДНА В ОЧИТЕ........
100
3
 
22
 
! Отговори
шашка преди 9 години
Най-долният и нищожен президен на САЩ в цялата й история. Позорище! България, заслужено отново е в клоаката на евроатлантизма.
99
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Путин Палас се строи във Вегас! Путин ивестира в хазарта!
98
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички, които се кланят на ционистите и Обонго да напускат България, докато е време, защото ще има народен съд за продажниците, ционистките марионетки и еничарите, които съсипаха България през последните 25 години, много скоро, запомнете го. Никога краварите зад океана не могат да ни бъдат близки, колкото руснаците. Вън американските бази от България!
97
0
 
25
 
! Отговори
до Mr.StarSUCKS преди 9 години
Ти очевидно живееш в паралелна реалност. А кое те кара да мислиш, че България разполага с възможностите да поеме и издържа бежанския поток бе?И пак питам, ТИ колко бежанци храниш у вас?
96
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бързо ми изтриха коментарчето за шимпанзето - миротворец...Ама надолу за ***, плюс глупоситите на двамата ненормалника - бранника и Starbuks няма цензура...
95
11
 
0
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 9 години
До 104Аз казах, ако имаш сърце и възможности.Разбрах, че сърце нямаш, злобно човече си ти..............
94
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На това честитка ли му викат?На мен ми звучи като заповед....
93
1
 
24
 
! Отговори
До 100 преди 9 години
А, бе "бранник"?!? Какво браниш с тази смутена психика?Що не си идеш в Украйна при последните фашисти в Европа, където ти е мястото.С тези мисли и инстинкти, които са ти програмирани в мозъчето, там ще направиш впечатление на украинските обесници от твоя калибър.Пък ако те набарат москалята, ще има какво да си спомняш и да разказваш но внуците си.Там ти е мястото, там ще можеш да послужиш вярно на кюнеца Обонго...
92
0
 
23
 
! Отговори
отлуната преди 9 години
Толкова пошли могат да бъдат само краварите!
91
16
 
3
 
! Отговори
безплатно за преди 9 години
Путисти от БГ на турне в .... Сибир!
90
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бау-бау !
89
0
 
28
 
! Отговори
до Мr. StarSUCKS преди 9 години
Акъли и аз мога да раздавам безплатно. А ти колко бежанци приюти у вас на собствени разноски?
88
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПОПИТАЛИ РАДИО ЕРЕВАН. ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ НЕМОЖЕ ДА ИМА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА? РАДИОТО ОТГОВОРИЛО. ЗАЩОТО В БГ ИМА САМО СЕЛЯНИ.
87
0
 
15
 
! Отговори
АЗ преди 9 години
ВЪШКАР