Обама драсна честитка на Борисов, писа за руската агресия

Президентът на САЩ ни поздрави за приемането на хиляди бежанци
21 ное 2014 14:47, Красимир Ангелов
238
Обама драсна честитка на Борисов, писа за руската агресия
Снимка: Reuters

Американският президент Барак Обама поздрави Бойко Борисов за избирането му за министър-председател, съобщават от правителствената информационна служба.

"Очаквам с нетърпение да продължа да работя с Вас за задълбочаване на връзките между нашите две страни“, се чете в писмото на Обама до родния премиер.

"Във време на множество глобални и регионални предизвикателства зная, че САЩ може да разчита на България като на свой съюзник и приятел в придвижването напред на нашите общи евроатлантически цели. Трябва да продължим да подкрепяме суверенитета на Украйна, изправена лице в лице пред руската агресия, което включва твърдо придържане към санкции", пише още американският президент.

В писмото си той благодари на България за трайната ангажираност на нашата страна в Афганистан и за подкрепата на международните усилия за противодействие на Ислямска държава в Ирак.

"Надявам се, че като министър-председател ще продължите да водите управлението си по пътя на реформите, включително чрез борба с корупцията на всички етажи и надпартийно с цел изграждане на по-силна и по-благоденстваща България и благоприятен за чуждестранни инвестиции климат“, се казва още в честитката на Обама, която завършва така:

"Поздравявам България за приемането на хиляди бежанци и ви насърчавам в хода на работата ви за интеграцията им в обществото публично да отстоявате нуждата от толерантност. Имате нашата постоянна подкрепа в тези усилия.“

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НИЕ СМЕ С РУСИЯ, БАРАЧЕ И НЕ ТИ ЩЕМ ЧЕСТИТКИТЕ!!!.............ТИ може и да си с русия, но МНОЗИНСТВОТО сме с ЗАПАДА, така че засега можеш само да драскаш по атакистки сайтове като тоя !
125
1
 
9
 
! Отговори
Пешо преди 9 години
И да ви припомня едно събитие от миналия век -- вика му се катастрофата с подводницата Курск...А сега си спомнете и защо САЩ бяха принудени да си изберат негро-президент... нещо като компенсация за потопената подводница май беше...
124
1
 
5
 
! Отговори
и5 преди 9 години
ахахахаха верно ,че ....дента не е споменат ,ББ е по-велик е от това по измамна статия и пропаганда НЯМАААААААА
123
3
 
20
 
! Отговори
Пешо преди 9 години
САЩ -- държава основана от нелегални емигранти (питайте месните индианци дали са им дали визи! -- ако успеете да ги намерите след геноцида извършен над тях...), престъпници бягащи от правосъдието в рожденните си държави, робовладелци -- и "бивши" роби, наркотрафиканти и наркопотребители.Въобще цялата *** на света се е събрала там и си е избрала една *** за президент.Пардон -- няма нужда да обиждаме животните -- те са много по-чисти и по-невинни от това, дето САЩ си го имат за президент.
122
6
 
22
 
! Отговори
проруска преди 9 години
НИЕ СМЕ С РУСИЯ, БАРАЧЕ И НЕ ТИ ЩЕМ ЧЕСТИТКИТЕ!!!
121
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За визите умуваш, а подкрепяш бежанския поток който сам предизвика. Що не си прибереш бежанците, с радост ще ти ги изпратим за наша сметка , може с еконт. Вместо някой долар, писма пише. Малко съвест и срам нямаш ли? Но това е чуждо на президента на държавата терорист.
120
2
 
17
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Ей маймун, спри да ни се месиш във вътрешните работи! Ние, народът на България подкрепяме Русия и не искаме България да се превърне в ислямистко гето, пфу!
119
13
 
2
 
! Отговори
Бранник преди 9 години
Аман от вашето риване бе москалци, не беше ли това..., не беше ли онова.... Абе себе си гледайте как ви нарита Украйна и как ще я въоръжат със щатско оръжие, да ви скрие шайбата мухахахахах
118
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Барак Обама, Владимир Путин и Бойко Борисов летели със самолет към голямо държавно мероприятие, но изненадващо машината се повредила и започнала да пада.Тъй като имало само един парашут тримата държавници решили да теглят жребий за да се разбере кой ще се спаси. Теглили жребият и не щеш ли спечелил Бойко.Гледайки към тялото на отдалечаващия се Борисов Барак Обама замислено казал на на Путин. Наистина е голям късметлия. Но неразбрах как успя да ни бие със 17 гласа като гласувахме само тримата
117
0
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
да питаме обама не беше ли агресия на сащ в ирак когато убиха садам хюсеин и не намериха химическо оръжие.не беше ли агресия на сащ в либия когато убиха законния президент кадафи.не е ли агресия и в сирия.не беше ли агресия войната в виетнам.не мога да изброявам всички агресии на америка те нямат краи и нямат начало.само щте кажа че америка сега предизвика война в украина и я разцепи на две.девиза на сащ янките е разделяи и владеи.
116
13
 
0
 
! Отговори
Бранник преди 9 години
135 Трагичното за вас москалите е това, че дори при един от най- миролюбивите Президенти на Америка, какъвто е Обама затънахте в Донбас, сринахте си рублата, спряха ви южен поток, Белене и т.н Абе трагедия е москалия, трагедия, а колкото до мандата на Обама, той свършва...тик, так, тик, так От партията на Маккейн нищо добро не чака мада раша хахахахаха
115
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Срамота, а не се ли сети да поздрави вицепрезидента Плевнелиев?
114
0
 
12
 
! Отговори
darka.totina преди 9 години
Голем праз,че Обама е поздравил Бойко!
113
2
 
5
 
! Отговори
до бранник преди 9 години
Чакай не бързай, Обама беше преизбран, ще трябва да изчакаш още няколко дъъъълги години, докато любимата ти републиканска партия излъчи президент ахахаххаДотогава всички вече ще са си вързали кошниците за сметка на САЩ.
112
0
 
9
 
! Отговори
Румбо преди 9 години
Дано да не се стигне до там,освен поздравителни,да пращат и благодарствени писма за изпълнението на задачата ни в американските планове!Щото тая роля-на жертвата,не е много престижна и е последна!Като гледам,ни подготвят за необходима жертва на ИДИЛ,Русия или и двете!
111
12
 
0
 
! Отговори
Бранник преди 9 години
131 Всички москованци ли сте толкова зле с мозъка м? Правителствената служба на Българското правителство, а не на Щатското!! Боже, Боже събери си вересиите
110
14
 
1
 
! Отговори
Бранник преди 9 години
128 Taka e, загубиха, и логично следващия Президент на САЩ ще е от любимата ми Републиканска партия, и москалия ще цъфне и върже като търносливка:))))))
109
0
 
15
 
! Отговори
бай иван преди 9 години
Ибамата щом са присети за честитки до наш'те политици явно огън му гори под ***. Иначе надали прави разлика между София и Белград ...... извинявам са, исках да кажа надали е чувал въобще за София и Белград. ама хайде ...
108
12
 
2
 
! Отговори
Бранник преди 9 години
114 Сънувай и тая вечер "народен съд", сънувай, сънувай. Събудисебе, събудисебе, събудисебе мухахахаха Щатските бази са у нас, а в Базите има зелени човечета- US ARMY
107
0
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
барак обама поздравяьва своята *** *** шут и дупедавец бойко борисов който се е навел и се е хванал за палците и е превил врат и кръст.българия трябва да е независима държава и правителството да се ръководи само от неините положителни резултати без значение дали са от сащ или от русия.всичко от което печелим да не го испускаме например южен поток и др.