Обама драсна честитка на Борисов, писа за руската агресия

Президентът на САЩ ни поздрави за приемането на хиляди бежанци
21 ное 2014 14:47, Красимир Ангелов
238
Обама драсна честитка на Борисов, писа за руската агресия
Снимка: Reuters

Американският президент Барак Обама поздрави Бойко Борисов за избирането му за министър-председател, съобщават от правителствената информационна служба.

"Очаквам с нетърпение да продължа да работя с Вас за задълбочаване на връзките между нашите две страни“, се чете в писмото на Обама до родния премиер.

"Във време на множество глобални и регионални предизвикателства зная, че САЩ може да разчита на България като на свой съюзник и приятел в придвижването напред на нашите общи евроатлантически цели. Трябва да продължим да подкрепяме суверенитета на Украйна, изправена лице в лице пред руската агресия, което включва твърдо придържане към санкции", пише още американският президент.

В писмото си той благодари на България за трайната ангажираност на нашата страна в Афганистан и за подкрепата на международните усилия за противодействие на Ислямска държава в Ирак.

"Надявам се, че като министър-председател ще продължите да водите управлението си по пътя на реформите, включително чрез борба с корупцията на всички етажи и надпартийно с цел изграждане на по-силна и по-благоденстваща България и благоприятен за чуждестранни инвестиции климат“, се казва още в честитката на Обама, която завършва така:

"Поздравявам България за приемането на хиляди бежанци и ви насърчавам в хода на работата ви за интеграцията им в обществото публично да отстоявате нуждата от толерантност. Имате нашата постоянна подкрепа в тези усилия.“

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ИДИЛей го тоя се оплю от злоба.
145
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хубавото на първия чернокож президент на С.А.Щ. е, че толкова необратимо ги засили по бобслея към дъното, че дори и пенсионера Маккейн няма да успее да ги измъкне.
144
0
 
14
 
! Отговори
ИДИЛ преди 9 години
Кенийска *** ***! Много добре знаеш, че всичкото това, което ни уж ни пожелаваш не ни се случва благодарение на теб бе, нищожество такова! Това е все едно да бутнеш баба си по стълбите и да я питаш "За къде бързаш". Негодник долнопробен и еврейски ***.
143
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как да махнат визите, като има няколко процента чебурашки сред населението. Както реват, че искали в Азия при *** така ще издухат за Щатите ако махнат визите.
142
1
 
10
 
! Отговори
majorski преди 9 години
Поздравява нни за всичко за което сме се издънили ....и това ако е съюзник...
141
13
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ушанките като видят Обама на снимка и си оплюват мониторите :)Ей тоя "резервирания" отдолу е типичен пример на савеЦки ***.
140
2
 
6
 
! Отговори
111 преди 9 години
До ЩеревТебе някой да те е питал, та се изказваш?
139
21
 
7
 
! Отговори
Щерев преди 9 години
Г-н Обама Българската армия е ритала руски дупета и пак може да го направи.
138
4
 
12
 
! Отговори
електо преди 9 години
Аз затова спрях да гласувам за ГЕРБ още на по-предишните избори, защото се оказаха проамериканска партия, както ДПС са протурска, а Атака проруска. Честно казано не виждам някаква надежда за България, почти всички са слагачи и предатели, нацията бавно изчезва.
137
23
 
3
 
! Отговори
Щерев преди 9 години
"Имате нашата постоянна подкрепа в тези усилия.-Повече никогда руски ботуш в България.
136
2
 
16
 
! Отговори
проруска преди 9 години
до 154Направили си сметката или не можеш да смяташ? Вие западняците сте закоравяли ***, какво ли се учудвам?
135
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Obama ot koe pleme e 4e akal 6te dava na evropa kak da deistva ili sa go prigramirali obama angli4anite
134
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Обамката само дето не му е казал на Бойко да си поиска обратно кучето, което подари на Путин.
133
4
 
24
 
! Отговори
RAMBO преди 9 години
Обама да мълчи защтото най голямата агресия на Америка беше бомбардировките на независима и суверенна братска Сърбия.типичен почерк на сащ-бомбардираха болници родилни домове детски градини училищта църкви гробищта пазари и цивилни обекти като блокове.загинаха стотици цивилни и то без разрешение на ООН.сега същтото правят фашистите от Киев в донецк и луганск.
132
20
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НИЕ СМЕ С РУСИЯ, БАРАЧЕ И НЕ ТИ ЩЕМ ЧЕСТИТКИТЕ!!!.............ТИ може и да си с русия, но МНОЗИНСТВОТО сме с ЗАПАДА, така че засега можеш само да драскаш по атакистки сайтове като тоя !
131
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аре да махнем визите Обама, кво ще кажеш?............Защо искаш да махаме визите за Америка като толкова я мразиш ... за русия няма визи !
130
2
 
8
 
! Отговори
проруска преди 9 години
до 148Как го броиш това мнозинство с 52%, които не гласуваха? Математиката ти е слаба!
129
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Обама отишъл в един бар в Ню Йорк, поръчал си една бира и попитал бармана какви са проблемите на страната. Барманът, с изненада, казал:- Какви проблеми може да имаме? Ние сме велика империя и всичко около нас е наше.- Как така наше? А Ирак, а Афганистан?- И те са наши!- А Европа, Африка, Близкия изток?- Казвам ти - ние сме една велика империя! Целият свят ни принадлежи!Обама, радостен, горд и доволен, изпил бирата си и казал: Колко ти дължа? Барманът отговорил. 1 рубла и 20 цента.
128
3
 
22
 
! Отговори
Мамун Орангутан преди 9 години
Баш сме като планетата на маймуните... Орангутанът "съветва", хората - изпълняват....
127
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аре да махнем визите Обама, кво ще кажеш?