Бареков иска мястото на Патриотичния фронт

Щели да ни спрат еврофондовете заради "ксенофобската партия"
Обновена: 23 ное 2014 16:20 | 23 ное 2014 16:16, Александър Попов
213
Бареков иска мястото на Патриотичния фронт
Снимка: Булфото, архив

Докато Патриотичният фронт участва в управлението на страната, няма да има пускане на европейските фондове за България. Това заяви на пресконференция днес лидерът на България без цензура Николай Бареков.

ГЕРБ трябва да разбере, че с патриотите са дотук. След Нова година ще започнат директни санкции към България заради ксенофобска партия, включена в управлението, категоричен е Бареков.

Той визира доклад, изпратен до групите в ЕП, в който се посочва, че ксенофобска партия участва в българския парламент и дискриминира хора, само защото имат различни имена. Не бил замазан и скандала с ракетите, забъркан от ПФ.

Светлин Танчев, председател на парламентарната група на Български демократичен център, пък предложи Патриотичният фронт да бъде изваден от управляващата коалиция. А ГЕРБ по възможно най-бързия начин да проведе разговори с БДЦ, за да се вземе най-разумното решение - БДЦ да подкрепи управлението срещу определени ангажименти.
 
Бареков също подчерта, че най-логичното управление би било две десни партии, каквито са ГЕРБ и Рeформаторския блок и партия в центъра, каквато е ББЦ. Ние сме европейски призната партия и член от европейското семейство на консерваторите, обясни той.

„Без нас няма как да има стабилно управление. То започна с летящ плонж, това се видя от скандалите през последните дни. Проблемите на България в Европа са сложни, многопосочни са. Това се дължи на вече направени грешки от министри и на безпринципната коалиция, която бе създадена в НС. Няма как да бъде полезна за България, защото се събраха по интереси. Това се вижда в Европа, там ме питат дали това правителство ще го има до февруари. Там искат да работят с определени хора, които да са ясни за няколко години напред. Борисов ще плати сметките на тази безпринципна коалиция и той вече получи жълт картон от Европа“, обясни евродепутатът.

Той допълни, че неговата партия подготвя редица проектозакони - за лобизма, за детските надбавки, както и че продължава да настоява за налагане на образователен ценз при гласуване.

"Подготвям и законопроект за държавна сигурност, който предвижда агенти на ДС да не получават допуск до класифицирана информация", съобщи Бареков.

Той допълни, че ще подкрепи инициативата на ГЕРБ да отпаднат прихващанията на суми в КТБ през периода на надзора.

Имаше политическа формация, финансирана с пари на банката и тази партия не е нито ББЦ, нито ГЕРБ, ДПС или БСП, заяви Бареков, но отказа да посочи коя е конкретно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още по темата: Николай БарековБДЦ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
20
 
! Отговори
someone преди 9 години
Мисля си, че в момента Бареков е дъното на политическия ни "елит". При нови избори рядко постигаме нови върхове, но пък нови дъна - почти винаги. Чудя се къде ли може по-надолу да слезем...
59
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
za vsichki vas samo edno ,na orajie i da im teglim kyrshyma na tia izmenici.
58
0
 
23
 
! Отговори
аС преди 9 години
Каква е маргаритка цъфнала ! На българската ни европолитика, нашенската Кончита Вурст ....
57
0
 
13
 
! Отговори
един преди 9 години
а ни искаш ли да си затворник номер 1 на българия
56
0
 
42
 
! Отговори
Перо преди 9 години
Тоя гнусар Бюреков е толкова подъл, мазен и долен, че не се сещам за друга такава *** сред жалките ни политици!Той е срам за всяко човешко същество!
55
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не са виновни толкова патриотите колкото председателя на ПЕС ,който топи и плюе по държавата си най-нагло! Товарищ Станишев - вземи се скрии някъде и си живуркай с парите на жена си и не се меси в неща,които не разбираш!
54
0
 
30
 
! Отговори
Шейтаня преди 9 години
На снимката това човека слънце ли е или светец с тоя ореол ? Май си е просто един обикновен нужник.
53
4
 
28
 
! Отговори
гръмнат преди 9 години
В София американското посолство определя, какъв ще бъде кабинета, а не Дудуков.
52
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Все е било,ама такава свинщина не е имало.Аз не знам дали и самият Боко си вярва,че ще изкара повече от няколко месеца с тоя миш-маш около него.
51
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ей,пустият му кокал.Няма разделяне.Това българските политици са досущ като изгладнели чакали,надушили мършата.Накрая и сами ще почнат да се ядат.
50
39
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много ме кефи това момче, не му пука от никой. Яд ме е че не гласувах за него, а за тия *** от ПФ. Следващия път ще се поправя.
49
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе, п..ал като си толкова загрижен защо не остана тук ами замина за Брюксел, сигурно ти се е прияло брюкселско зеле... Ти си поредната *** нарекла себе си политик. Защо не си остана барман?
48
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те не го пускат през вратата,той се натиска да влиза през прозореца.Бареков е подобрено копие на Янето.Толкова двуличен нагаждач,мекотело и безсрамник не е имало в политическия ни живот след Янев.Язък,че подведе толкова хора.Цялата му предизборна кампания са градеше на анти-Борисов и анти-ДПС риторика.Лично той беше отхвърлен от Борисов от предварителните разговори за съставяне на правителство не само като потенциален съюзник но и като партньор заедно с Атака(напълно основателно, и безперспективно),блокираше гарницата да не идвали хора с турски имена да гласуват.А сега Европа туй,онуй,според н
47
41
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГОСПОДИН БАРЕКОВ ЩЕ ПОВЕДЕ БЪЛГАРИЯ НАПРЕД! ГОСПОДИН БАРЕКОВ Е ГОТОВ ДА СЕ ЖЕРТВА В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ. ГОЛЯМ ДЪРЖАВНИК, ПАТРИОТ И ХРИСТИЯНИН.ПОКЛОН!
46
1
 
40
 
! Отговори
избирател преди 9 години
Един мъж се ражда пич,такъв расте и така умира........Само така го казвам бе Барек,не се отнася за теб.
45
1
 
12
 
! Отговори
Дедо ти преди 9 години
До НедаА на мен, като изтърван от едно заведение на 4 км, София.
44
1
 
18
 
! Отговори
дрон преди 9 години
немога да ви разбера вързахте се на дудушките простотии хък сега ах колко лошо абе по дудушката киферица
43
1
 
22
 
! Отговори
ей преди 9 години
Обръсни се бе. Дай някакво ниво, нали си елит.
42
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хаха май май в едно сме единни - мнението ни за този :)
41
1
 
20
 
! Отговори
hahaha преди 9 години
Снимката чугунени мивки кърти ,но повече ми прилича на реклама на презерватив с рогца!