Бареков иска мястото на Патриотичния фронт

Щели да ни спрат еврофондовете заради "ксенофобската партия"
Обновена: 23 ное 2014 16:20 | 23 ное 2014 16:16, Александър Попов
213
Бареков иска мястото на Патриотичния фронт
Снимка: Булфото, архив

Докато Патриотичният фронт участва в управлението на страната, няма да има пускане на европейските фондове за България. Това заяви на пресконференция днес лидерът на България без цензура Николай Бареков.

ГЕРБ трябва да разбере, че с патриотите са дотук. След Нова година ще започнат директни санкции към България заради ксенофобска партия, включена в управлението, категоричен е Бареков.

Той визира доклад, изпратен до групите в ЕП, в който се посочва, че ксенофобска партия участва в българския парламент и дискриминира хора, само защото имат различни имена. Не бил замазан и скандала с ракетите, забъркан от ПФ.

Светлин Танчев, председател на парламентарната група на Български демократичен център, пък предложи Патриотичният фронт да бъде изваден от управляващата коалиция. А ГЕРБ по възможно най-бързия начин да проведе разговори с БДЦ, за да се вземе най-разумното решение - БДЦ да подкрепи управлението срещу определени ангажименти.
 
Бареков също подчерта, че най-логичното управление би било две десни партии, каквито са ГЕРБ и Рeформаторския блок и партия в центъра, каквато е ББЦ. Ние сме европейски призната партия и член от европейското семейство на консерваторите, обясни той.

„Без нас няма как да има стабилно управление. То започна с летящ плонж, това се видя от скандалите през последните дни. Проблемите на България в Европа са сложни, многопосочни са. Това се дължи на вече направени грешки от министри и на безпринципната коалиция, която бе създадена в НС. Няма как да бъде полезна за България, защото се събраха по интереси. Това се вижда в Европа, там ме питат дали това правителство ще го има до февруари. Там искат да работят с определени хора, които да са ясни за няколко години напред. Борисов ще плати сметките на тази безпринципна коалиция и той вече получи жълт картон от Европа“, обясни евродепутатът.

Той допълни, че неговата партия подготвя редица проектозакони - за лобизма, за детските надбавки, както и че продължава да настоява за налагане на образователен ценз при гласуване.

"Подготвям и законопроект за държавна сигурност, който предвижда агенти на ДС да не получават допуск до класифицирана информация", съобщи Бареков.

Той допълни, че ще подкрепи инициативата на ГЕРБ да отпаднат прихващанията на суми в КТБ през периода на надзора.

Имаше политическа формация, финансирана с пари на банката и тази партия не е нито ББЦ, нито ГЕРБ, ДПС или БСП, заяви Бареков, но отказа да посочи коя е конкретно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още по темата: Николай БарековБДЦ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
37
 
! Отговори
весело е преди 9 години
Този дудук сaмо кaк излъгa групa глaдници дa глaсувaт зa него уж че е против Будa че чaк весело ми стaвa. Aхaхaхa....зaслужaвaт си го.
39
12
 
27
 
! Отговори
КОШМAРA - AТAКA преди 9 години
СЕГA УВЕРИХТЕ ЛИ СЕ ОТНОВО КОЛКО ПРAВ Е БИЛ СИДЕРОВ КОГAТО КAЗA НA ЕДНA ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ ПРЕДИ НЯКОЛКО МЕСЕЦA - " СПAСЕНИЕТО ЗA БЪЛГAРИЯ Е МУТРAТA БОРИСОВ ДA СИ СЛAГA БAРЕКОВ И ДA ИЗЧЕЗВAТ ОТ СТРAНAТA".
38
2
 
32
 
! Отговори
Българин преди 9 години
И Бареков , и Симеонов са " един дол дренки".Единият щеше да "изкоренява" корупцията другият се прави на "националист"."Мижай да те лажим" Жалко за "абдалите" ,които гласуваха за тях.
37
3
 
5
 
! Отговори
искам да съм преди 9 години
факторът Ники.
36
1
 
31
 
! Отговори
Истината преди 9 години
Съжелявам хората които гласуваха за теб, трябва да са много бедни души! За *** като теб и плионката си не бих дал!
35
1
 
12
 
! Отговори
vlado преди 9 години
ZAVIDQ 4E NE SI VAV VLASTA LI BE NE6TASTNIK
34
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Я, колко са му мили западняците, умира да ги нагуши с нашите пари. Продажна ***.
33
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
проект на генномодифицирано инжинерство между дпс и ктб
32
7
 
21
 
! Отговори
Ооооопппп преди 9 години
Единствената надежда са ПФ ! Нищо антибългарско до сега не са направили единствено те ,па да си ги наричат ксенофоби.Тези дето у не са еб*ха мамата на България .
31
0
 
42
 
! Отговори
Неда преди 9 години
На тази снимка Бареков прилича на бозайниците-предци на човеците
30
54
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя много ме кефи - не цепи басма на никой, нито на Мутрата, нито на Доган, нито на Платения Фронт. Жалко че отиде в Брюксел, тук щеше да е доста по-полезен.
29
5
 
16
 
! Отговори
Леле че народ преди 9 години
М че те при всички положения ще ги спрат ,дори и ГЕРБ -ДПС да бяха коалиция Просто ЕС пари НЕМА и тая година излиза на тъмночервено Че и още някой и друг милиард има да плаща до края на годината за укр. газта Направо не ми се мисли следващата Но ще духаме супата,нали толкова сакахме в ЕС
28
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** иска,аме него не го иска никой вече
27
1
 
46
 
! Отговори
антон преди 9 години
най -големия *** в парламента реве за кокал. това ти е последния мандат след като спонсорите ти фалираха.
26
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абстракциите на българската политика: Мекотело свири на дудук
25
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мухаааааааа... Затваряй!
24
0
 
26
 
! Отговори
sofeto преди 9 години
хи хи хи......Бали мааму докъде го докарахме, всички ни взимат за бълъци!
23
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каква е разликата когато една ксенофобска партия се замени с една мафиотска партия?
22
4
 
43
 
! Отговори
Една майна рече преди 9 години
Бареков ти или си *** ***, или смяташ нас да правиш на такива. Едно пееше до изборите, сега друго плямпаш. Измамнико, Евросъюзът няма пари. След контраембаргото на Русия, Евросъюзът изплаща неустойките на собствените си производители, дава пари на Украйна, на Гърция. Българите ще си плащат Годишния налог от 860 милиона, а нищо няма да вземат. Колония сме байно, колония на Евросъюза и Щатите. Изглежа ние Българите сме много плиткоумни, та ни газят, кой както си иска. Бареков се оказа ***.
21
9
 
30
 
! Отговори
:) преди 9 години
Щом и този *** реве срещу ПФ, значи те са хората. Гласувам за тях на следващите избори. А Бюрека да отиде в Сараите да върти гюбеци на шефа си Доган, може и Радака Пиратка да му попее :)