Местан иска преговори за отстраняване на ПФ от властта

ДПС е против давността за престъпленията на възродителния процес
27 дек 2014 21:17, Анисия Иванова
342
Местан иска преговори за отстраняване на ПФ от властта
Лютви Местан. Снимка, архив Булфото

ДПС е против давността за престъпленията на възродителния процес. Това каза лидерът на Движението за права и свободи (ДПС) Лютви Местан в Момчилград, съобщават от пресцентъра на партията. Той поиска НС да гласува внесения от ДПС законопроект за отпадане на давността върху престъпленията, извършени по време на възродителния процес.

Още по темата

На възпоминателен митинг в Момчилград, посветен на тридесетата годишнина от възродителния процес лидерът на ДПС поиска от присъстващите мандат за преговори с премиера Бойко Борисов за отстраняването на Патриотичния фронт от управляващата коалиция. Вчера лидерът на Движението прогнозира предсрочни парламентарни избори догодина, ако ГЕРБ не се разграничи от Патриотичния фронт.

По-рано днес в Плевен Найден Зеленогорски от РБ коментира, че ДПС си търси враг, а патриотите са с "ясни евроатлантически ценности".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


342
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
2
 
15
 
! Отговори
Тенчо Петков преди 9 години
Не ме интересуват щенията на Местан - нещо не се връзват нещата: били насила изселени ?! Ами сега щом искат,да се върнат,какво им пречи?! Да си дойдат,нали много обичат България и от мъка при всеки избори юруш към избирзтелните урни?! Както сме живели преди с тях и днес можем така да живеем! Но,не знам защо,никой от тяха не желае да се връща,защо ли ?! Имам много познати и приятели,които заминаха,но не желаят да се върнат и не защото са изгонени от България,а защото там са много по-добре !
151
2
 
24
 
! Отговори
бай Иван преди 9 години
Тоя ми се струва,че са го превербували в "Ислямска държава".Я, службите да не приспиват и да го проверят.Такива лицемери с две лица,а може би и с три ,вяра да им немаш.А какво ще каже Местан ако премахнем давността и за възродителния процес през Османско робство под ятагана???
150
1
 
23
 
! Отговори
Читател преди 9 години
Като е толкова против възродителния процес, да си върне дипломата. Защото ги приемаха с 2 и 3, а българите и с 6 не влизаха във ВУЗ-овете !
149
3
 
15
 
! Отговори
хм преди 9 години
Тоя филм вече сме го гледали. Скачените съдове бая гласове печелиха. Темата е аут оф топик. За сега това правителство работи една идея по,-добре от предходните и явно към момента е приемливо за всички,освен за дпс и бсп.
148
1
 
19
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Иска избори ама тогава ДПС ще стане като НДСВ - завинаги ще залезе от политическата сцена на България.Значи дали ще има или няма да има избори - ДПС е вън от властта. Тогава що са ни избори, пак да изхарчи няколко милиона за кефа на Местан ли? О не мерси, по добре тези пари да ги дадем за нещо друго което ще е в полза на България а не против нея.
147
1
 
10
 
! Отговори
Асен преди 9 години
Местане,от турс секеме,Стамбула бака.
146
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименДо 192- риСъгласен съм с теб, само моля не слагайте Волен Сидеров в групата на патриотите и необходимите. Човекът не е добре ! Рублофил от всякъде! А и твърде далеч от най важното евроантлантическите ценности!
145
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
дпс са кадри на бившата дс и са създадени за да се контролира турския етнос.в последствие се използва турския вот понеже гласуват като овце за постоянно пребиваване във властта и бизнес от всякакъв вид.според мен ктб беше съборена понеже на евро изборите финансира партия която след многото купени гласове беше реална опасност за дпс не заради друго а защото щеше да я измести като патерица.относно възродителния процес бяха доста време управляващи да са правили каквото искат.
144
2
 
16
 
! Отговори
Асен преди 9 години
Местане,Местане.Хубаво говориш чоджум,ама празни приказки.От агенти акъл не щем.Тук е родината ни.Не дърпай дявола за опашката.Аз се казвах Асан,а сега Асен.Българите които не са потурчени ме приемат добре,а и тия които си върнаха имената-сега съжаляват.Твоята е свършила Местане.Фаштай си даскалъка и не се занимавай с глупости.
143
2
 
18
 
! Отговори
... преди 9 години
До АнонименБабите не са виновни, виновен е Станишев че направи коалиция с ДПС и точно затова почнаха и протестите. Бабите гласуваха за БСП а дойде ДПС... Нямам повече какво да ти обяснявам след като сам не си го видял и да ти го обяснят 1000 пъти, пак няма да го разбереш. ДПС като искат толкова да управляват, да си ходят в Турция и там да правят тези мошенгии които тук правят. НЕ НА ТУРСКА ПАРТИЯ В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ и точка по въпроса. Няма какво да се обсъжда повече.
142
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гласувал съм за съвсем друга партиа,но щом Лютвито вие на умрело против партията на Симеонов и Сидеров,значи и двете са необходими! Изглежда им свършва рахатлъка на тия политическите ***,щом реват значи нещата отиват в правилна посока!
141
2
 
25
 
! Отговори
... преди 9 години
К'ви преговори иска тоя бе? Що са му преговори, щото не е във властта ли? *** долен. Предпочитам ПФ във властта отколкото мангалското ДПС. Ще ме управлява партия която е създане против конституцията на България. Ще ходи да ми агитира на турски.... и после вика ама не е вярно. Какво не е вярно. Всяка година в делиормана говори на турски, тази година и във Върбица говореше на турски. Откъде знам ли? Ами бях там. Страх го е да ходи при "своите" без охрана.. *** пълен.
140
1
 
19
 
! Отговори
бай Иван преди 9 години
Агента на ДС -БКП Лютви Местам иска да бъдат наказани престъпленията от възродителния процес.Извода е,че той е мазухист,защото той самия с комунистите е участвал в тоя процес.Сега е недоволен,че му спряха кранчето и Бойко започна да маха обръчите от кацата на ДПС.Предстои скоро кацата да протече и да видим съдържанието и......
139
3
 
17
 
! Отговори
az преди 9 години
МИСЛЯ ЧЕ СЕ БОРИ ЗА КУРШУН В ДЕСЯТКАТА tazi turska sgan
138
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Местане прегръщайте се с атака и мълчете. Кражбите свършиха!!!
137
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Takae i taka shte bade. Stanishev i BSP za da vzemat vlastta napraviha koalicia s diavola i satanata . Defektnite ni babi ot komunisticheskia stroi predadoha balgaria na turcite bez dori da pomisliat kakvo varshat.Mladite otchaiani balgari vmesto da glasuvat sabraha kufarite i napusnaha stranataSega romi i turci shte igraiat kucheci i shte hvarliat gubeci po zemite na Balgaria.Za sajalenie Borisov se interesuva poveche ot uspehite na svoia futbolen otbor ot kolkoto ot darjavata
136
1
 
15
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
Ефендито втвърди правителството...
135
1
 
8
 
! Отговори
И сааааа к'вооо преди 9 години
Кой ли ще им се върже на акъля на тия.Според мен БСП са сигурни. Почти преди няколко дена СерГея имаше подобно изказване срещу ПФ.Официална реакция от политическа сила (слабост) За или Против това искане няма да има. А дано, ама надали.:-)
134
1
 
24
 
! Отговори
88 преди 9 години
ДПС СЕ МИСЛЯТ ЗА ГОЛЕМИ ИГРАЧИ И ПРЕИГРАХА. НИКОЯ ПАРТИЯ УВАЖАВАЩА ЛЕКТОРАТА СИ БИ РАБОТИЛА С ТЯХ. ДОСЕГА С ВСИЧКИ ПАРТНЬОРИ С КОИТО Е ВЛИЗАЛА В КОАЛИЦИЯ СА ПОЛУЧАВАЛИ НОЖ В ГЪРБА
133
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всеки ден ли ще буните духовете с този сепаратист? Против Атака нямаше нищо, а сега ПФ му пречи - то е ясно, че става дума за пари и сфери на влияние. Но лошото е, че използва етническото противопоставяне за целите си.