Местан иска преговори за отстраняване на ПФ от властта

ДПС е против давността за престъпленията на възродителния процес
27 дек 2014 21:17, Анисия Иванова
342
Местан иска преговори за отстраняване на ПФ от властта
Лютви Местан. Снимка, архив Булфото

ДПС е против давността за престъпленията на възродителния процес. Това каза лидерът на Движението за права и свободи (ДПС) Лютви Местан в Момчилград, съобщават от пресцентъра на партията. Той поиска НС да гласува внесения от ДПС законопроект за отпадане на давността върху престъпленията, извършени по време на възродителния процес.

Още по темата

На възпоминателен митинг в Момчилград, посветен на тридесетата годишнина от възродителния процес лидерът на ДПС поиска от присъстващите мандат за преговори с премиера Бойко Борисов за отстраняването на Патриотичния фронт от управляващата коалиция. Вчера лидерът на Движението прогнозира предсрочни парламентарни избори догодина, ако ГЕРБ не се разграничи от Патриотичния фронт.

По-рано днес в Плевен Найден Зеленогорски от РБ коментира, че ДПС си търси враг, а патриотите са с "ясни евроатлантически ценности".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


342
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
2
 
14
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Този не е ли в отбора на възродителите?
171
5
 
8
 
! Отговори
Какви "патриоти преди 9 години
ВСИЧКИ ДО ЕДИН СА РУСКИ *** И РУШВЕТЧИЙ..!НАЛИ И АГЕНТ-"ИВАН" КАРАКАЧАНОВ ХОДИ СЪС СТАНИШЕВ ПРИ ПУТИН , ЗА ДА МУ СЕ ХВЪРЛЯТ ПО КИЛИМИТЕ В КРЕМЪЛ..??ЗАБРАВИХТЕ ЛИ...???!!НЕМА "ПАТРИОТИ" В БЪЛГАРИЯ---ИМА САМО РУСКИ АГЕНТИ И ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ!
170
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Толкова авджии има у нас, нема ли некой да му удари едно чифте та и ние и електората му да заживеем спокойно?
169
21
 
6
 
! Отговори
Акиф преди 9 години
Мачкай Местане ние сме с теб !!!!!!!!!!
168
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добро утро ве амчъксуратлии!!!
167
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А така.Ко стана сега? Абе ахмак,когато целуваше Станишев защо не поиска тази давност?!Май някои иска да е в новините и да е актуален.От ден на ден виждам че ДПС са едно голямо нищо!Нищо което защитава всичко друго но не и интересите на турците в България камо ли на други!За мен тази псевдо партия е инкубатор на престъпления!
166
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
208 за какви празници пишеш,това са атентатите извършени от турци срещу българи и то срещу деца.
165
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До МУНЧОВече го търсят! И то от години!
164
2
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
206,що бе човек?При комунизма беше много добре.И по тяхно време по време на такива празници ни пускаха най хубавите американски филми,през останалото-руски. Сега е точно обратното.
163
2
 
10
 
! Отговори
bg преди 9 години
Mestan shto ne si tskova mama i da si xodi v tyrciq
162
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Възпоменателен митинг за жертвите на "възродителният процес" , кога ще има митинг на жертвите на атентатите на гара Буново,на летище Варна?
161
1
 
6
 
! Отговори
чекист преди 9 години
До Анонимен То законът бе и гласуван,но КС го отмени като противоконституционен
160
6
 
21
 
! Отговори
МУНЧО преди 9 години
.....възродителният процес е един велик поглед в бъдещето ....на един велик и далновиден политик ТОДОР ЖИВКОВ...... СЛЕД НЯКОЛКО ГОДИНИ ЩЕ ГО ТЪРСИТЕ ОТНОВО.....
159
2
 
7
 
! Отговори
чекист преди 9 години
До АнонименАми то ако се приеме такъв закон след време българите когато станем малцинство няма да можем да избираме и се избираме. Иначе тези призиви на Местан са ала , бала. Борисов те два пъти го водят на власт. Първият път бе след преднамереното изказване на Доган за раздаване на порционите. Месец преди това на евроизборите БСП и ГЕРБ имаха изравнени позиции. Сега Местан предизвика избори коитов които се очакваше ГЕРБ да получи гласове близки до мнозинство. Искането за мандат е цирк
158
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АсенНа времето имаше един политик-Панев май се казваше,който искаше непременно да се приеме Закон за лустрацията,само че не би! Ако това беше стрено,сега политиците щяха да са съвсем други,нямаше да има Догановци,Местановци,Боковци,Цецовци и всякаква друга политическа *** от ДС!Ей това е истината братя и сестри!
157
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бойко, ние те избрахме. Защо не приемаш закон за това малцинствата да НЯМАТ право да участват в управлението в политиката на България? Защо? Това трябва да се премахне ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
156
1
 
13
 
! Отговори
Vans преди 9 години
Само задължително гласуване ще остави ДПС извън властта, защото техия електорат в основата си е твърд, а останалите са плаващи запетаи, които се влияят от слабата активност на българина, който иначе на маса много ги знае нещата (масово). Та при задължително гласуване, аз съм съгласен още януари да направят нови избори
155
4
 
12
 
! Отговори
vdch преди 9 години
Ама как хитро вече шеста година ДПС поддържа ГЕРБ. Речта на Доган, че той разпределял еврофондовете от 2009 г. малко преди изборите, бойкота на електората му на президентските избори 2011, номера с Пеевски, който го избраха не за да е шеф на ДАНС , а точно за да почнат уличните вандализми и да разклати Орешарски, след което да се върне на власт Тиквун. Сега отново по много ловък начин правят реклама на управляващите, ама колко ли са тези го разбират това.
154
1
 
25
 
! Отговори
бай Иван преди 9 години
Скоро ще излязат и други досиета на ДС.Местан нещо нервничи и предприема хаотични маневри за смекчаване на миналото си пред избирателите на ДПС.Догановци и Местановци крадяха заедно с комунистите "В името на етническия мир".За тях милиони,а за избирателите по 20 лева и безплатен транспорт от Турция по байряма.
153
2
 
15
 
! Отговори
пусти номера преди 9 години
Дреме му на агент Павел за възродителния процес,просто бетонира политическото статукво!"Аз на тебе,ти на мене,и заедно до ушите в далаверата!"А ПФ е поредната политическа шашма на ДС!