Да се напънем и да сложим жена за президент, призова Борисов

Ако останем в управлението и тази година, 5 млрд. лв. тръгват към общините, обеща той
Обновена: 18 яну 2015 17:25 | 18 яну 2015 14:53,
502
Да се напънем и да сложим жена за президент, призова Борисов
Бойко Борисов по време на общото събрание на ЖЕНИ ГЕРБ. Снимка ГЕРБ

Защо не се напънем и не сложим за президентските избори една жена президент. Имаме достатъчно фигури, които можем да обсъждаме. Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на общо събрание на ЖЕНИ ГЕРБ в НДК.

„В ГЕРБ на постовете, на които имаме жени, просто нямаме по-добър мъж за тях”, подчерта Борисов. „Нашите жени са заслужили своите места, а не са поставени просто, за да има жени”, каза още той, цитиран от„Фокус”.

„Слушах Йорданка Фандъкова с каква болка говори за вчерашния протест. Това са провалени партии и те самите знаят, че нищо не могат да направят, но трябва да ги разбираме. Когато взехме София, всичко беше приватизирано. София нямаше нито план, нито канализация. Сега е останала малка част, която трябва да донаправим. Тези, които организират протести, са в историята. Те виждат колко не могат”, заяви той.

Премиерът благодари на партиите, които заедно с ГЕРБ участват в управлението. „Дори само това, което сме направили до момента е достатъчно. Само това си заслужаваше да влезем в това правителство”, заяви Борисов.

Премиерът отново коментира и отпуснатите пари по еврофондовете, като заяви, че всички програми сега работят за България.

"Ако останем в управление 2015 г., гарантирам, че над 5 млрд. лева ще бъдат разплатени към общини, бизнес и всичко останало. Видяхте през последните седмици, че разплатихме средствата навсякъде по общините. Това са над 90 хиляди човека и фирми, които получиха своите пари от КТБ. 3 млрд. 300 млн. лева "живи пари" са разплатени. Това е спокойствие за вложителите, които месеци наред чакаха това да се свърши и ако нямаше правителство, нямаше как да се случи. Десетки хиляди хора получиха своите пари”, подчерта Борисов.

Той обясни, че влиза в положението и на другите партии и разбира, че сигурно им е трудно.

„Всички сме си дали ясна сметка, че това е по-добрият вариант. Не е идеално, друго е само ГЕРБ и Реформаторският блок да са в управлението. Тогава ще бъдат направени много по-смели реформи. Сега е необходимо да се съобразяваме с повече хора. Но във всички случаи е за добро на страната. Виждате реакциите и отношението към България и в САЩ, и в Европа, и на всички лидери”, заяви още Бойко Борисов.

За ролята на жените говори и зам.-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов. Той припомни, че преди 7 години, когато се е създавала ЖЕНИ ГЕРБ са заложили „на авторитети на жени, които имат характер, за да могат да правят и политика”.

Той посочи, че по време на преговорите за създаване на нов кабинет ледът е бил стопен от трите дами, които водеха преговорите – Цецка Цачева, Румяна Бъчварова и Менда Стоянова.

„От участието ни в сегашния коалиционен кабинет 10 министри са от ГЕРБ. Моля Ви нека да бъдем равнопоставени, защото жените в момента са 6, а мъжете – 4. Казвам това защото г-н Борисов посвети най-важните ресори на жените”, каза още Цветанов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


502
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
295
0
 
6
 
! Отговори
!!!!!! преди 9 години
Не се напъвай много да не подмиришеш пак
294
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колкото повече го гледам, толкова повече се чудя: Що за човек е? Няма ли някои да го ощипе, че малко от малко да се огледа и да мръдне или в ляво или в дясно. По този път ще отиде в пропастта. Парите няма да му помогнат. На никого не са помогнали.
293
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая *** тиква щяла да се напъва,какво ще напъваш бе лъжлив крадецо? Прислужника на Тодор Живков си живее още в мутренското време иот фалшифициране на бюлетини и купуване на гласове,*** тикве се изпуска и забравя,че не той "слага" президента,а президента би трябвало да се избира от данъкоплатците,които групировката ГРОБ краде и унижава ежедневно!С 15% от имащите право на глас(половината фалшиви и купени) тази мутра си е повярвала,че слага нещо!Сигурно ще я избира на околовръсното
292
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
mnogo e vajno budestata BeGeskia plezidentka da priloji medicinsko 4e urinira v kleknalo razkra4en priklek, ina4e razgradskata Manu-Evnufi organizacia moe da povlieae da izbere Roskata kato Hanam Badjak Giuvendia
291
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Към коментар 358 Наистина е така. Но какво стойностно е предложил Борисов. Може след 1 ден да се откаже от предложението си. Той забравя, че и другите имат право на предложения, с неговите думи - на напъвания.
290
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бойко уловил златната рибка и се зарадвал много. Докато протривал ръце и се чудел какви три желания да поиска от рибката, тя проговорила: По добре ме изяж или ме остави да умра. Не искам да правя неща от които народа на България и България да умира. По добре аз да умра.
289
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Шегите са си шеги, но наистина има стойностни жени, които могат да бъдат президент. Защо не.
288
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Борисов, защо не си купиш еднопосочен билет до някъде. Вземи със себе всичката си *** Очисти България за един ден, че да те запомним с добро и ще ти простим всички грехове, нищо, че са много.
287
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
сваляйте тия пидали от власт и с ЧЕРЕН ПЕЧАТ (10год йок власт) ама сичките от парламенто.бай ви прав
286
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 351 Силата на плевнята е в офшоргешефт , а на патрона му в тукогледалото (огледалце, огледалце я кажи кой премиер е сега нали)
285
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бойко се е усетил , че плевенлиев няма да го избере народът , че тоя си е само срам за Българския народ и *** на американците .
284
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Плевнята , да си се заеме с строителна дейност , там си му е силата , а и интересно след като избухна скандала с имотите на Плевнята в Гърция , после всичко утихна , но Президентчето стана много агресивен спрямо Русия , може гърците да са дали информация на американците , и после да са го притиснали , а нашия на ли си е мекошав и им е направил една френска любов и вече се обичат и забрави , че от Южен поток имаме изгода , а от американските централи , загубата е за всички българи.
283
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво хубаво женско парти.Нямаше никакви мъже.
282
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Президента - жена, а вицепрезидента какъв ще бъде? Сигурно ще има второ напъване. Е, тогава ще се о......ре напълно.
281
1
 
8
 
! Отговори
аз преди 9 години
така е при демокрацията - ТОЙ, ТОЙ, и само ТОЙ казва кого/коя да сложим за президент! Браво на гласоподавателите!!! МЕРСИ!
280
2
 
10
 
! Отговори
Хисарският Поп преди 9 години
Да сложиме Радка Пиратка, защото по нейно време само се пиеше ядеше и е*еше,а сега ништо.
279
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Предлагам на герба вместо лъв да има плодно дръвче - знаете какво.
278
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НАПЪНАЛА СЕ ПЛАНИНАТА И РОДИЛА МИШКА.
277
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 4x4А може би иска да го "сложи" на жената, дето ще я избере за президент :)) С една дума - самотен е Винету, само за слагане мисли и за жени, на коя да сложи. Но с тез кила, дето е наддал ми е странен целия процес по слагането как ще се случи. Явно жената требе да е отгоре, щото ако е Винету нищо няма да остане от завалийката. Иначе е ок жени да управляват, те имат повече акъл от мъжете, по- ерудирани са, по- красиви са, а някои са и по- мъжествени. Няма лошо, стига само Винету да не слага!
276
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боко, като видяхме какво излезе от предишните ти напъни - по добре не се напъвайте повече