ГЕРБ към ДПС: Не си ли професионалист, увисваш като паяк

Управляващите контрираха с уволнения при кабинета „Орешарски“
Обновена: 21 яну 2015 11:29 | 21 яну 2015 10:02,
61
ГЕРБ към ДПС: Не си ли професионалист, увисваш като паяк
Снимка: архив, БТА

ГЕРБ контрира ДПС със свой списък с назначения и уволнения по време на мандата на кабинета „Орешарски“. Кърджалийската депутатка Цвета Караянчева изчете имената на сменените малко след като депутатът от ДПС Станислав Анастасов обвини ГЕРБ в чистка и представи дълъг списък с уволнени кадри на движението.

Когато нямаш необходимия стаж и професионализъм, увисваш като паяк във въздуха, каза Караянчева по адрес на хората, изчетени от Анастасов.

Тя контрира с други цифри – „само през първия месец от управлението на БСП и ДПС в Бургас бяха уволнени 44 души, в Пазарджик - 54, в Плевен – 82, в София област – 101“.

Още по темата
Сред отстранените по политически причини тя посочи шефове на социално подпомагане, ВИК, горски стопанства, бюра по труда. Според депутатката от ГЕРБ на техни места са слагани хора от листите на ДПС, активисти на БСП, пиарки на движението и други.

„А и вие, с недоказаното образование, ми говорите за образование“, обърна се Караянчева към Анастасов. Той беше назначен за зам.-министър на околната среда от ДПС в края на мандата на предишния кабинет. Тогава стана ясно, че е декларирал, че има диплома от Техническия университет в Мюнхен, но той няма такава.

„Да, нямам диплома“, призна днес той, но обясни, че е завършил семестриално университета в Мюнхен, а и има диплома от СУ. „Ще са ми нужни още много среди, докато прочета този списък с уволнения, а вашият приключи днес, това е разликата в политическата репресия, каза той.

Караянчева обаче отвърна, че колкото и поменици да чете ДПС, хората помнят геноцида, на който са били подложени кадрите на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
5
 
! Отговори
хх преди 9 години
Изглежда има опасност обръчите от фирми на Доган да останат без "логистична" подкрепа в местната и регионалната власт. Толкова ли е зле вече положението, че да се плаче така горко в парламента? Вай, завалиите...
41
3
 
4
 
! Отговори
турчин преди 9 години
В историята ,,калинки" ще остане с управлението на ГЕРБ. Всички са хаймани некадърници. От 25 год. държавата отива на по зле. Срам за министърпредседателя да каже ,че дава 1,2 млрд. на земеделците, а те се инатят да поставят апарати на цистерните. По голяма глупостот това не може да има. Държавата продължава да създава проблеми. Докога.
40
6
 
6
 
! Отговори
SILENCE преди 9 години
Другарю 43! Няколко от коментиращите те питаха за червените партийни билети,които гробаджиите демонстративно пазят и за факта,че повечето са ДС-сътрудници и доносници,а ти продължаваш да мърляш,все едно,че си кръгъл чеврен гробен *** ... Е, га ти гробаря!
39
0
 
5
 
! Отговори
Ами да преди 9 години
Правилно професионалисти с необходимият стаж трябва да заемат ръководни постове ,да знаят какво вършат и да го вършат професионално и отговорно.
38
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Увисваш като паяк? Какъв език само! Диктаторчето си подбира кадрите по образ и подобие. Нагли, прости, устати, агресивни; Използването насписъци и от двете страни впечатляват. Милиционерщина, партизанщина, простащина без край. Местан рови нарочно, *** кълват. Скоро обаче няма да го правят. Чакайте да се обадят САЩ, ЕС, Арабска лига, да се създаде "Движение за защита на исляма" и България финито. Трябва да си много елементарен политик и антипатриот за да се хванеш на американската игра.
37
10
 
16
 
! Отговори
до Еничерите преди 9 години
Единствените които уволняват хора на Дпс са Герб-факт!Вие плюете по Герб-значи защитавате кадрите на Дпс-ФактСъщите *** и продажници сте като щом ги защитавате-извод на база факти.
36
4
 
15
 
! Отговори
Прасето от ямата преди 9 години
Значи, за калинки може, а за паяци не може! Айде, де!
35
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Антикомуняга Да ти пикая на антикомунизма, щом си гласувал за комунистите от ГЕРБ.Чавка ли ви е изпила...Червени сте в душите си , не само бузите и ушите ,щом начело на държават са само комунисти и ДС.Независимо как се наричат. ГЕРБ ли, Деформатори ли,Паричен фронт ли,АБВ, че и Кукувицата отгоре до,червеногъзият от Банкя.Заради ей такива гласували за производните от БКП начело са комунисти.А за ДПС?Та ние си имаме ГЕРБ и те са по турци от ДПС .И,нефтопровод и газ ,, АЕЦ,, им подариха
34
8
 
10
 
! Отговори
КОМЕНТАТОР преди 9 години
До Средногорец Ами като не щеш комунистите ,почни от най -младият син на Партията,другаря Борисов .Партииният му билет стърчи от задният джоб.От Партиината секретарка на Общ. Нар. Съвет-Плевен,Цецка Цачева .От ей този на снимката горе ,че ,и отДС, Почни от Чучелото от Дондуков,от Цецо Цветанов и той и от БКП, и от ДС.Почни от цялата червена пасмина ,днес начело на държавата, .наричаща се Герб пък после се хвани и за Цанко Цанов. Щото ,,рибата се умирисва откъм,, главата и затова оттам се чисти !
33
2
 
14
 
! Отговори
Средногорец преди 9 години
До Анонимен 37На теб ти е смешно ама на мен не е.Откакто се помня кмет ни е комунист - Цанко Цанов.От Карлово до София няма по-умрял град от нашия. заради тоя комунистически чвор.3 години беше на кметското място човек на ГЕРБ и изолация на гимназията се сложи, и дограма на основното училище, и градската градина се преобрази и пречиствателна станция се направи и проект за смяна на водопровода се спечели.Сега оня комунист е пак кмет мизериите и даже камиончето за чистене на улиците продаде.Пфууу
32
2
 
16
 
! Отговори
Средногорец преди 9 години
До ДочоолуВ нашия беден градец Пирдоп другарю, така стана когато направихте преврат срещу правителството, което ви би и на тези избори.Довлачихте си стария ценен кадър - другаря Цанко Цанов, който е един пропаднал пияница и безхаберник фалирал и Горското стопанство и ДАП-а и е съсипал всичко що е пипнал.Тоя алкохолик ни е кмет откакто се помня.Само в мандата на ГЕРБ го махнахме и града живна за няма 4 години.Върнахте го и пак започна с мизериите.Не щем ви бе комунисти мръсни!
31
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стана ми смешно, когато прочетох тази статия. Герб говори за професионализъм на кадрите хахаха. По-некадърни от кадрите на Герб, едва ли има в друга партия, освен при ДПС. Те и затова влизат в политиката, защото в реалния живот ще са безработни.
30
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
малииии,*** герберските професионалисти.като почнеш от Началника ,та стигнеш до ония дето ги е намерил по околовръстните пътища.
29
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Докога ще се играе "махаме ваш'те, слагаме наш'те"? Толкова ли нямат идея какво да правят за онези, които им плащат "субсидиите" и заплатите? Или целта е проста - да има за наш'те, пък другите кучета ги яли? Тия 240 *** плачат за по една хубава сопа по гърбината
28
6
 
12
 
! Отговори
Антикомуняга преди 9 години
Ей това комунистите сте най-големите *** и го показвате още веднъж с коментарите си под статията.Готови сте да дадете Родината на турците само и само да гушнете още малко парички.Викате срещу ГЕРБ - значи сте за ДПС.Вие сте виновни, че ДПС е в парламента вече 25 години.Ако не бяхте вие другари и жалката партийка, която подкрепяте на изборите до сега да бяхме станали европейска държава.
27
1
 
6
 
! Отговори
Д-р Бисеров преди 9 години
Свърших упойките !
26
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
поредната нагла калинка
25
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да не говорим за разни пожарникари и спортисти, които ни "оправиxа" при първия си мандат
24
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой го казва!?
23
8
 
19
 
! Отговори
news преди 9 години
Пази БОЖЕ от професионалистите на герберите по села и паланки, само дето местните ги е страх да си отворят устата, че веднага ще си изгубят работата...