ГЕРБ към ДПС: Не си ли професионалист, увисваш като паяк

Управляващите контрираха с уволнения при кабинета „Орешарски“
Обновена: 21 яну 2015 11:29 | 21 яну 2015 10:02,
61
ГЕРБ към ДПС: Не си ли професионалист, увисваш като паяк
Снимка: архив, БТА

ГЕРБ контрира ДПС със свой списък с назначения и уволнения по време на мандата на кабинета „Орешарски“. Кърджалийската депутатка Цвета Караянчева изчете имената на сменените малко след като депутатът от ДПС Станислав Анастасов обвини ГЕРБ в чистка и представи дълъг списък с уволнени кадри на движението.

Когато нямаш необходимия стаж и професионализъм, увисваш като паяк във въздуха, каза Караянчева по адрес на хората, изчетени от Анастасов.

Тя контрира с други цифри – „само през първия месец от управлението на БСП и ДПС в Бургас бяха уволнени 44 души, в Пазарджик - 54, в Плевен – 82, в София област – 101“.

Още по темата
Сред отстранените по политически причини тя посочи шефове на социално подпомагане, ВИК, горски стопанства, бюра по труда. Според депутатката от ГЕРБ на техни места са слагани хора от листите на ДПС, активисти на БСП, пиарки на движението и други.

„А и вие, с недоказаното образование, ми говорите за образование“, обърна се Караянчева към Анастасов. Той беше назначен за зам.-министър на околната среда от ДПС в края на мандата на предишния кабинет. Тогава стана ясно, че е декларирал, че има диплома от Техническия университет в Мюнхен, но той няма такава.

„Да, нямам диплома“, призна днес той, но обясни, че е завършил семестриално университета в Мюнхен, а и има диплома от СУ. „Ще са ми нужни още много среди, докато прочета този списък с уволнения, а вашият приключи днес, това е разликата в политическата репресия, каза той.

Караянчева обаче отвърна, че колкото и поменици да чете ДПС, хората помнят геноцида, на който са били подложени кадрите на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
28
 
! Отговори
Мента с мастика преди 9 години
Щото Данчо Ментата е завършил Сорбоната, Оксфорд и Кембридж....Обикновен селски тарикат готов да се продаде на всеки господар. Време е точно тези *** да си ходят и не просто да си ходят, а в Южното крило, при бай Ставри
21
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Театър..Всички са от един отбор.
20
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не се препирайте! Най образован е Лидера!
19
0
 
17
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Не ми ясно защо само се появяват по медиите и раздуват неща, които всички ги знаем. Нищо ново не научаваме. На всички ни е ясно, че се разпеделят квоти и всяка партия си назначава своите хора, като дойдат другите на власт упражнението се повтаря. Всяка назначена "калинка" знае, че най-много ще се задържи до края на мандата и затова положението в държавните структури е на това дередже - днеска съм тука утре ме няма.
18
2
 
12
 
! Отговори
до 17 преди 9 години
Тия, които ги намират в кревата са по добри от намерените на кръстопът!
17
5
 
17
 
! Отговори
Дедо Шмърк преди 9 години
Пръскай Цвети, само "Райд" ги оправя тия инсекти!
16
7
 
16
 
! Отговори
до 19 преди 9 години
Права си, но имай предвид, че Лили партизанската внучка, министърка, ловджийка и Тиквена фаворитка, млечна и успешна е кадър на уважавания БСУ !
15
2
 
13
 
! Отговори
Кукувица преди 9 години
Какви са тези литературни сравнения? Увисваш като паяк
14
8
 
31
 
! Отговори
n преди 9 години
Синът ми завърши ТУ Мюнхен преди 5 години, сега си има фирма и работи тук.Когато този турски *** се появи по медиите, синът ми и неговите състуденти дълго се чудеха кой е този Станислав Атанасов и накрая разбраха , че е някакъв селски далавераджия, записал се в ТУ Мюнхен и толкоз.Такъв *** дори и един изпит там не може да вземе, добре че е свободния университет в Бургас и още няколко подобни набедени за университети далавераджийници, та дпс да имат дипломи за "вишо".
13
3
 
16
 
! Отговори
Дочоолу преди 9 години
Ами там където изгонените не са от ДПС! Простаците действат така навсякъде.Има достатъчно примери на наглост и цветановщина в провинцията, прилагани от калинки и мутри, бивши слуги и доносници на комунистическата номенклатура. Ето тук един юнак, вече шеф на общинска служба. Преди 10 -15 години беше в БСП, но като видя, че няма перспектива, *** герберяса.
12
10
 
21
 
! Отговори
7 преди 9 години
В ГЕРБ едни специалисти-свят да ти се завие.Кой намерен на кръстовище,кой на пилона
11
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прочел бил списък...! Кой му обръща внимание? Виж, ако и изскочат в тъмното двама какавани няма да е толкова нагла.
10
5
 
36
 
! Отговори
ИСТ преди 9 години
На Местан не му издържаха нервите, че 3 месеца е извън властта. Той унижи обикновените работливи турци, като ги сравни с *** етнос.
9
3
 
13
 
! Отговори
бг преди 9 години
Спокойно,пак ще си пият кайвето както до сега!
8
16
 
19
 
! Отговори
До 7 преди 9 години
Аха,те пък кадрите на ГЕРБ са страшна работа и с по 5 образования.И си в голяма грешка по отношение на кадрите на ДПС-те от 20 год пращат активистите си да учат в чужбина и се грижат за хората си.А иначе при първото управление на ГЕРБ чистките стигнаха до чистачките в училищата и до шофьорите на автобусите.Само ако нямаше хара на герберушки хората си запазваха работата
7
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Време е тази антиконституционна етническа партия да се разкара от политическия живот на България.
6
2
 
26
 
! Отговори
Реалиста преди 9 години
Без компромиси
5
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДПС извън властта! Всички сме с Москов, време е проблема да се посочи точно и да се нарече с истинското му име!Всички им кадри на ДПС са от селски бек садил тютюн, до мазен регионален кмет издигнал се в пирамидата на Доган.Вземете гласувайте всички на другите избори, та тия от ДПС да се разкарат веднъж за винаги от властта
4
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вън некадърните кадри на преялата с власт партия!
3
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хехе преди 10тина години работех във фирма за курсови и дипломни работи.... бая народ взе дипломи и са си съвсем легални