Сидеров с призив: Да спрем ученията със САЩ!

"България ще бъде въвлечена плътно във военни действия"
Обновена: 27 мар 2015 14:16 | 27 мар 2015 12:48,
216
Сидеров с призив: Да спрем ученията със САЩ!
Волен Сидеров. Снимка: БТА

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров призова съвместните учения със САЩ на наша територия да бъдат прекратени, докато се разреши украинската криза. Според шефа на националистите това е единственият верен ход на властта в момента.

Още по темата
В декларация от парламентарната трибуна Сидеров отново обяви, че България е на фронтовата линия на конфликта.

Той припомни, че преди дни американският конгрес прие резолюция по искане на президента Обама за снабдяване на Украйна с оръжие. "Това означава че, ще има ответни действия от страна на Русия и че България ще бъде въвлечена плътно във военни действия", предупреди шефът на националистите.

Пред депутатите Сидеров припомни, че в момента в Черно море има кораби на САЩ. Той обясни и че пистата в Безмер се удължавала, за да могат от там да излитат американски изтребители, а в Горна Малина се открива команден център на НАТО.

В същото време в страната се провеждали 22 съвместни подготовки и военни учения между България и САЩ, което било безпрецедентен брой.

"Това означава, че България наистина е на фронтовата линия. Прекратете съвместните учения, докато не се разреши украинският въпрос“, призова Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
22
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
България с призив: викнете най-накрая санитарите да приберат обратно Сидеров!
54
12
 
28
 
! Отговори
Патриот преди 9 години
А кажете вие сега дето плюете Русия ,която ни освободи от турците и без която сега щяхте да сте *** пушки и щяхте да носите фесове !!!!! Нато и ЕС колко завода построиха в България ? Колко работни места откриха ? Колко танка и колко бойни самолети ни останаха ? Колко бойни кораби останаха? Числеността на армията колко остана ? Хора народа гладува това ясно ли вие ? Ами високите сметки за ток ? Ниските заплати ? Нищожното образование ? А знаете ли ,че имахме безплатна медицинска помощ ?
53
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Алоо,Контра монтра служителите,тоя докога ще е на свобода да агитира в национално предателство,срещу заплащане от чужди служби,а?
52
16
 
9
 
! Отговори
дгд бледухи преди 9 години
Аз пък имам призив родоотстъпниците като Сидеров да бъдат спрени! Подобни ***, служещи на Ламята в отсрещната долина, са десетократно по-голяма опасност за сигурността ни от едни военни учения с Халата на другия край на Земята.
51
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стига с това лаене срещу НАТО! НАТО е единствената гаранция че България няма да последва съдбата на Крим! Ясно ми е, че това искат путинофилите и националните предатели! Нормалните българи не искаме това! Западняците са умни, интелигентни и цивилизовани хора, не са диваци като руснаците и не мислят злото на никой! НАТО е защитна организация на цивилизованият свят като отговор срещу руската агресия!
50
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До sataNATOНо не и под флага на атака
49
10
 
19
 
! Отговори
mitova преди 9 години
Колкото и да плюете Волен, не си затваряйте очите пред истината. А тя е, че продажното правителство на България ще ни вкара в братоубийствена война!
48
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Путинофилите са русофоби.
47
2
 
11
 
! Отговори
умен преди 9 години
Идва ВИДОВ-ДЕН....пак ще се броим на есен.....
46
17
 
9
 
! Отговори
от ЮАР преди 9 години
Кога най-сетне България ще се отърве от тоя психопат турен на изкуствено дишане от московията? За да намалим пагубното влияние на Русия върху България, тия учения са само прах в очите. Нужно е да се изметат от власт и икономика всички руски шпиони, агенти, провокатори и най-вече РУСКИ САБОТЬОРИ, които без малко щяха да фалират цялата държава, но западна интервенция ограничи щетите до КТБ. Заради Русия, родината е в мизерия и 2 милиона сме емигранти, за да избягаме от КГБ-БКП-ДС-БСП-ДПС и пр.
45
12
 
12
 
! Отговори
sataNATO преди 9 години
Протести...и сваляне на ГРОБското правителство....АТАКА победа!!! Вън сатаНАТО от България!!Това правителство след 2 месеца няма да го има!!! Започваме протести до дупка!!
44
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не на сидеровата глутница !
43
13
 
12
 
! Отговори
Грую преди 9 години
Ами Воленчо, ти нали си дружка с Путин, кажи му да не ни напада! А също и да спре да ни ръга шишове в спиците! Искаме да живеем по европейски, не по руски! Айде действай, стига си подскачал само по трибуната!
42
11
 
15
 
! Отговори
er преди 9 години
аз съм националист но този Сидеров ми прилича на алчен, луд ,самовлюбен, клоун
41
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма по-тъпо от русофила.Тъжно. Четете малко история бе да му ее майката
40
6
 
10
 
! Отговори
българин преди 9 години
В статията от 1991 г. "Да освободим Альоша от наряд" всичко е казано много точно! Браво Волене! Ако сега пак го каже аз пръв ще гласувам за него! Но това няма да стане понеже си е продал душата на Русия и Путин! Известно време смятах, че Волен Сидеров е умен, но безпринципен човек,запълващ нишите антисемитизъм, нискочел шовинизъм. сега вече не съм сигурен в първото може да се е взел на сериозно и да си вярва (все пак не съм психиатър и не мога да преценя).
39
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чудя се този как го търпят да се изявява като русофил. Някак си няма биография за русофил, все пак е бил *** и списвал за в. демокрация, а приказката за козината на вълка я знаем.
38
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не на кремълскана агентура в България !
37
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво ли неправят рублите.За наша радост те бързо девалвират.Връщайки се към старите публикации от в. Демокрация и ги прочитаме отново се вижда че Сидеров е лабилен човек бих казала с психически отклонения.Това раздвоение на личността май не се дължи само на рублите.Кога е истинският тогава или сега.Това могат да го кажат психиатрите.За наше успокоение той напусна редиците на десните, на нормалните хора.Сега можем само да му се смеем или да го съжаляваме.По скоро второто.
36
13
 
20
 
! Отговори
Патриот преди 9 години
Натовските окупатори ВЪН!