Сидеров с призив: Да спрем ученията със САЩ!

"България ще бъде въвлечена плътно във военни действия"
Обновена: 27 мар 2015 14:16 | 27 мар 2015 12:48,
216
Сидеров с призив: Да спрем ученията със САЩ!
Волен Сидеров. Снимка: БТА

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров призова съвместните учения със САЩ на наша територия да бъдат прекратени, докато се разреши украинската криза. Според шефа на националистите това е единственият верен ход на властта в момента.

Още по темата
В декларация от парламентарната трибуна Сидеров отново обяви, че България е на фронтовата линия на конфликта.

Той припомни, че преди дни американският конгрес прие резолюция по искане на президента Обама за снабдяване на Украйна с оръжие. "Това означава че, ще има ответни действия от страна на Русия и че България ще бъде въвлечена плътно във военни действия", предупреди шефът на националистите.

Пред депутатите Сидеров припомни, че в момента в Черно море има кораби на САЩ. Той обясни и че пистата в Безмер се удължавала, за да могат от там да излитат американски изтребители, а в Горна Малина се открива команден център на НАТО.

В същото време в страната се провеждали 22 съвместни подготовки и военни учения между България и САЩ, което било безпрецедентен брой.

"Това означава, че България наистина е на фронтовата линия. Прекратете съвместните учения, докато не се разреши украинският въпрос“, призова Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
11
 
9
 
! Отговори
Патриот преди 9 години
Жалки русофобски доларчета искам пак да ви питам нещо! Я кажете коя страна за първи път използва ядрено оръжие срещу мирни жители ? Коя страна бомбандира София през 2-ра Световна война ? После може да си поговорим за демокрация и за руска агресия !!!!
74
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И да стане война, не дай си Боже, Русия няма никакъв шанс срещу САЩ и НАТО, факт. Статистиката въобще не е в полза на Русия. Руснаците разчитат предимно на ядреният си арсенал, но това са приказки за помпене самочувствието на алкохолизираните вати. Да не са луди да стрелят по децата си? На всички руски политици и олигарси децата им са на Запад, включително и на Путин.
73
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнализДа ти е минавало през соросидната тиква, че комунизъм и Русия не е едно и също. Даже напротив - най-антируското политическо образувание през 20 ти век е именно СССР.Антикомунизъм не значи анти Русия и Русия не е родина на комунизма а държава чийто народ най-силно е пострадал от него.За домашно - къде се пръква любимия на *** комунизъм, от кого се финансира и налага и коя е първата държава признала СССР.
72
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 79: Много си невеж за да ти се отговори на въпроса....по-добре се скрий някъде.
71
11
 
7
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 9 години
Някои /атакисти и издухани комунисти/ призовават за протест.Кажете моля, къде , ще е този протест, та да ви бъде осигуреналинейка и катафалка !?
70
3
 
6
 
! Отговори
Чекист преди 9 години
Стане ли война ще може спокойно да обесим депутатите!
69
2
 
11
 
! Отговори
azarilov преди 9 години
Господи, пази България от собствените й управляващи и от продажните мамоумници, които ги сложиха на власт!
68
2
 
9
 
! Отговори
azarilov преди 9 години
Господи, пази България от собствените й управляващи и от продажните мамоумници, които ги сложиха на власт!
67
17
 
16
 
! Отговори
от ЮАР преди 9 години
До mitova Не мисля, че руснаците са ни братя. Понятието братя се прилага само за ИНДИВИДИ с общи родители и е неприложимо за нации. Нациите имат ИНТЕРЕСИ. Националния интерес на БЪЛГАРИЯ е да сме в НАТО и ЕС. Заради интереса на имперска Русия сме с наполовина територията, която бихме имали, ако Граф Игнатиев не беше провалил Цариградската Конференция 1877. Заради идиотския болшевизъм, наложен ни насила от ссср окупатора, сега сме на опашката на цивилизована Европа! ВЪН РУСКИТЕ ***!
66
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От няколко години гледам политиците и всички са лъжци. Този Волен обаче, който наричате болен, каквото е казал, е станало. Възниква въпроса защо не оценявате това?
65
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Точно обратното! Трябва да се засилят и да се появи постоянна военна база на САЩ тук. Само така ще сме защитени от онзи пигмей и зелените му човечета!А болен да си взима гей дружинката и да хоги в сибир!
64
14
 
16
 
! Отговори
до 66 преди 9 години
Путин не ме е освобождавал от никого, той ми продава най-скъпия газ и заграби територии от славянска държава. Само той си е позволявал да плаши с ядрено оръжие света. Та за какво точно трябва да съм му благодарен?
63
14
 
11
 
! Отговори
NORM преди 9 години
Призовавам Волен с цялата си парламентарна група да спре с телата си американските танкове и ни отърве от безумните си антибългарски идеи.
62
9
 
12
 
! Отговори
гнус преди 9 години
Ей долно малко човече!За пари се завъртя 100 пъти.Първо турците бяха врагове - германците велики - сега турците и руснаците приятели - германците врагове.Ама като има загубеняци да му вярват защо да не използва.
61
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре казано Пилот!
60
13
 
18
 
! Отговори
Анализ преди 9 години
Айде сега атакистчета, кажете писал ли Воленчо статията "Да освободим Альоша от наряд"? Та кога е искрен, тогава, или сега когато дава(или взема) мило и драго за Русия? Айде той е безпардонен лъжец, и шизофреник, ама вие какви сте?Долни платени тролчета, елементарни папагали, или и на вас ви хлопа дъската? А може би и трите?!
59
19
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НАТО гарант на ЕС !
58
20
 
15
 
! Отговори
от ЮАР преди 9 години
Тези учения са още нищо в сравнение с каквото наистина е необходимо за България. Необходима е поне една голяма морска база за НАТО и САЩ. Необходими са поне две американски военно-въздушни бази. Необходима е постоянна дислокация на бронетанкови и сухопътни сили на НАТО. Необходимо е, ДАНС най-сетне да си върши работата, заради която данъкоплатците дават пари - а именно да изловят и пратят на съд ВСИЧКИ руски агенти от всички нива на икономиката и властовите структури. Русия е ЧУЖДА страна.
57
5
 
14
 
! Отговори
ak7/62 преди 9 години
OSTAVKA....PROTESTI!!!
56
15
 
21
 
! Отговори
Pilot преди 9 години
Волен може да е всякакъв,но за ученията е прав! Ние трябва да пазим неутралитет, защото и за непросветените е ясно,че тези учения са свързани с Украйна, а те даже и не са членки на НАТО.Защо не се провеждат такива в Турция или Унгария ....